AKASHA RETREAT

Akasha Retreat

Akasha Wellness Retreat se întinde pe o suprafață totală de 7000 m² în satul Peștera, în Parcul Național Piatra Craiului (județul Brașov, Transilvania), la 1080m altitudine și oferă cadrul perfect pentru relaxare și refacerea echilibrului complet minte-corp-spirit, prin reîntoarcere la simplitatea naturii.

Atât dormitoarele, cât și spațiile comune sunt armonios decorate, într-un design romantic și tonuri liniștitoare inspirate de natură, având ferestre și terase cu vedere la tradițiile atemporale și priveliștile neatinse ale satului Peștera, Munților Bucegi sau Munților Piatra Craiului.

Toate dormitoarele, special amenajate asemeni unui “sanctuar" de odihnă, sunt dotate cu baie proprie, uscător de păr și articole de toaletă atent alese, însoțite de papuci, prosoape și halate pufoase, din bumbac. Conceptul Akasha urmărește odihna și refacerea completă, dormitoarele nefiind echipate cu televizor.

Toate camerele oferă vederi minunate fie spre grădină, fie spre munte, iar unele au balcoane individuale pentru a completa peisajul rural indescriptibil.

Akasha Wellness Retreat este bine cunoscut pentru combinația unică de rafinament și tradiție.

Asociind exercițiile fizice ușoare și activitățile diversificate (yoga, drumeții, echitație, ateliere, etc.) cu mesele vegetariene sănătoase, oaspeții noștri se simt mai fericiți, mai sănătoși și mai plini de energie ca oricând.

Oferim o experiență completă de transformare a stării de bine, bazată pe ani de practică colectivă și observație directă. Într-un cadru intim de maximum 22 de oaspeți, gazdele noastre vor putea acorda fiecăruia toată atenția necesară, oferind ghidare și suport permanent.

Programele noastre sunt ideal concepute pentru a permite tuturor conectarea cu puterea vindecătoare a naturii, experimentarea practicilor de yoga și meditație, activități sociale individuale și de grup, facilități Spa (saună, masaj, jacuzzi cu hidromasaj), echipamente de fitness și gimnastică, ateliere de lucru captivante și călătorii uimitoare în împrejurimile românești.

Totodată, sunt puse la dispoziție o colecție variată de cărți și jocuri, precum și un proiector video.

Calitatea mâncării pe care o servim este, de asemenea, extrem de importantă pentru noi.

Promovăm o dietă sănătoasă vegetariană și fără gluten, bogată în fructe, cereale, legume și grăsimi sănătoase, produse lactate și ouă de la fermă, organice, însoțite de sucuri proaspete naturale și smoothie-uri.

Această dietă se potrivește nu numai celor care sunt vegetarieni, vegani sau intoleranți la gluten ci și celor care, pur și simplu, doresc să adopte un stil de viață mai sănătos și să exploreze noi dimensiuni culinare.

Am creat un meniu inspirat din bucătăria Românească, de tip bufet, servit la ore fixe, echilibrat din punct de vedere nutrițional, sănătos și consistent, diferit în fiecare zi, pentru a satisface fiecare gust. Mâncarea este absolut delicioasă, variată, mereu proaspătă și gătită cu multă iubire.

Prânzul și cina includ 10 feluri de mâncare preparate folosind atât ingrediente locale sau provenite din propria grădină, precum și specialități din bucătăria internațională.

Oaspeții noștri au, de asemenea, acces nelimitat la o gamă largă de sortimente de ceaiuri organice premium, cafea organică și apă proaspătă de izvor, oferite gratuit pe toată durata șederii;

Deconectați-vă de la viața cotidiană aglomerată, recalibrați-vă și redescoperiți-vă la Akasha Wellness Retreat România. Vă așteptăm cu bucurie și entuziasm!

Social Media