Hai cu noi in DESTINAȚIA ANULUI©!

Platforma care inspiră turiștii să vadă România
Susținând destinațiile noastre în efortul lor de afirmare

Ce este, de fapt, DESTINAȚIA ANULUI©?

A. Cea mai importantă competiție pentru destinații turistice din România
Competiția Destinația Anului se bazează exclusiv pe obiectivitate, nu este suficient să plătești o taxă de înscriere pentru a câștiga un premiu. Câștigătorii sunt desemnați de voturile unui Juriu de experți (peste 100), Vot Public (sute de mii de voturi) și Cercetare Sociologică reprezentativă național (mii de respondenți).

B. O platformă multimedia care inspiră românii pe tot parcursul anului
Promovând nu doar destinațiile câștigătoare, ci orice colț frumos al României. Zecile de milioane de impresii online și vizualizări TV, miile de preluări în presa centrală și în pagini adresate turiștilor străini, sutele de postări ale influencerilor parteneri fac din DESTINAȚIA ANULUI© un vehicul puternic de promovare.

C. Un proiect de educație pentru manageri de destinație, publici și privați
Educăm sectorul emergent al managementului de destinație prin articole, cercetări originale, conferințe și schimb de bune practici.

De ce contează să câștigi DESTINAȚIA ANULUI©?

Destinațiile câștigătoare în anii trecuți au beneficiat de creșteri majore în intenția de vizitare, fie că au fost regiuni, orașe, stațiuni, sau atracții.

Românii primesc informații despre destinațiile câștigătoare prin cele peste 1000 de preluări în mass media și prin paginile social media Destinația Anului generând zeci de milioane de vizualizări.

+
0
Voturi
+
0
Vizualizări online
+
0
Știri mass media
+
0
Impresii social media

Beneficii pentru destinații:

    • Alătură-te celei mai importante platforme pentru promovarea turismului din România

Vino în DESTINAȚIA ANULUI© și împărtășește ce are mai bun destinația ta pe www.destinațiaanului.ro, ajungând la milioane de turiști dornici să (re)descopere ce are mai valoros România.

    • Crește notorietatea și intenția de vizitare a destinației tale

Știai că DESTINAȚIA ANULUI© a atins peste 30 de milioane de vizualizări pentru destinațiile promovate, doar în ultimul an? Având o rată de creștere de peste 100% și extinzându-se constant prin noi parteneriate media și conținut de calitate, și destinația ta va beneficia la rândul său de această creștere.

    • Bucură-te de suportul unor experți în promovarea destinației tale

Cu o echipă de jurnaliști, cercetători și specialiști în marketing, DESTINAȚIA ANULUI© poate oferi pachete de promovare adaptate 100% nevoilor tale, dar și consultanță strategică sau date esențiale pentru managementul marketingului turistic.

ÎNSCRIERE ÎN 3 PAȘI SIMPLI:
1. DATE ESENȚIALE -> 2. PAGINA PENTRU JURIZARE -> 3. PLATA

Dacă dorești să participi și să ne aduci în atenție destinația ta, te rugăm completează formularul online și trimite-ne materialele necesare astfel încât să îți putem crea pagina ta dedicată.

Echipa noastră va lua legătura cu tine pentru o propunere personalizată de promovare.

DESTINAȚIA ANULUI© este cea mai importantă platformă dedicată destinațiilor României. Bine ai venit!

CUM SE VA DESFĂȘURA DESTINAȚIA ANULUI 2024?

În perioada 31 ianuarie - 15 martie sunt acceptate înscrieri în competiția Destinația Anului 2024. Găsește categoria potrivită și înscrie-te!

Toate înscrierile eligibile finalizate până la dată de 15 martie, vor fi punctate de către Juriul Destinația Anului. Juriul va constă în specialiști, manageri, jurnaliști și lideri de opinie, selectați și comunicați de organizator până la dată de 15 martie 2024.

Verifica daca destinatia ta preferata se afla printre finalistii anuntati in data de 15 aprilie.

Finaliștii vor primi puncte din partea Juriului, puncte din partea Publicului și puncte din partea Cercetării Destinația Anului. Implică-te în competiție votând destinația ta preferată!

Câștigătorii celei de-a patra ediții a competiției Destinația Anului vor fi anunțați în cadrul Galei Destinația Anului 2024, care va avea loc în dată de 21 mai la Ateneul Român! Fiți alături de noi să celebrăm împreună turismul din România!

Rezultate DESTINAȚIA ANULUI© 2023:
„Trecutul e cel mai bun prezicător al viitorului”

Competiție susținută de:

Realizată cu sprijinul:

Parteneri media: