Bacolux Koralio

Bacolux Koralio

Inaugurat în vara 2022, Bacolux Koralio**** este cea mai nouă locație Bacolux Hotels România. Resortul este situat în Eforie Nord și completează perfect paleta de destinații a grupului Bacolux Hotels, după cele 2 resorturi din Herculane și hotelul din Craiova, locația de pe litoralul românesc fiind următorul pas firesc.

Proprietatea a beneficiat de un upgrade integral, de la preluarea de către Bacolux Hotels, urmând planul echipei de arhitecți români, care au remodelat cu succes toate interioarele locațiilor companiei în ultimii ani. Bacolux Koralio păstrează, asemenea locaților Bacolux din Herculane, conceptul care recreează mediul exterior în interior, acesta fiind conceptul principal de design al locațiilor din grup, de adaptare.

Locația are 212 camere și apartamente complet renovate, ale căror design este inspirat din mediul înconjurător, aducând la interior culorile mării, a cerului senin și a nisipului. Încăperile spațioase și luminoase, atenția la detalii și tematica coralilor regăsită în toată structura spațiilor interioare fac din locație un spațiu prietenos și elegant ce invită la relaxare.

Resortul beneficiază de o piscină cu dimensiuni semi olimpice, 2 piscine pentru copii, precum și 3 tobogane acvatice pentru cei mici. Tot pentru copii a fost creat un program de ateliere de creație și de joacă de mai multe ori pe zi, astfel încât vacanța să fie una adaptată nevoilor lor și să rămână cu cele mai frumoase amintiri.

Restaurantul generos, cu 400 de locuri, este destinat sistemului de all inclusive și răspunde unor gusturi variate, aducând împreună bucătăria tradițional românească și cea internațională. Oaspeții resortului pot opta între all inclusive sau demipensiune. Lobby barul de 50 de locuri este destinat cafelelor și băuturilor pe tot parcursul zilei, într-un spațiu vitrat și luminos, sau cocktailurilor de seară, într-un ambient modern.

Terasa cu scenă este locul potrivit atât pentru momentele de relaxare din timpul zilei, cât și pentru serile cu entertainment, unde fiecare seară aduce un nou spectacol cu muzică live, concursuri și dansuri, exclusiv pentru oaspeții hotelului.

Cele 3 săli de conferință și întâlniri, cu dotări complete, fac din resort un loc potrivit pentru evenimente corporate, teambulding-uri, conferințe, sau lansare de produse.
Restul beneficiază de parcare proprie, în limita locurilor disponibile, precum și o zonă de plajă disponibilă pentru oaspeții resortului.

Pentru această locație, ca piesă centrală, pe lângă simbolul coralului, a fost ales un și un alt element cu simbolistică. O ancoră pierdută și recuperată pentru acest proiect de pe fundul Mării Negre, și-a găsit locul în lobby-ul resortului, în cadrul unei fântâni arteziene ce întâmpină oaspeții la intrare, ca un simbol al regăsirii și stabilității.

Social Media