Brancoveanu Glamping

Brancoveanu Glamping

Glampingul înseamnă un camping cu stil.
Înseamnă sa te trezești dimineața într-un pat confortabil, la căldură, IN MIJLOCUL NATURII, privind din patul tău super confortabil printr-un perete transparent imens, muntele si frumusețea pădurii, sau sa te întinzi in patul de la etaj si sa privești prin luminator splendoarea stelelor, noaptea.
Brancoveanu Glamping reprezinta un colt al naturii unde te poți relaxa citind o carte sau savurând o cafea, bucurându-te de liniștea oferita de acest loc minunat.

Toți oaspeții noștri beneficiază de:
- Cazare in IGLOO-uri izolate termic
- Pat matrimonial
- Etaj cu încă un pat, perfect pentru a privi stelele prin luminator
- Baie privata datată cu: dus, toaleta, lavoar si feon. Apa caldă este disponibilă instant.
- Căldură și aer condiționat . Indiferent că sunt 30 de grade afara sau -15, întotdeauna temperatura din igloo-uri va fi mereu una perfecta, deoarece ți-o poți seta la nivelul dorit chiar de tine
- Terasă propie
- WI-FI gratuit pe întreaga proprietate
- Parcare gratuită
- Restaurant
- Mic dejun gratuit
- Piscină
- Ciubăr

Brancoveanu Glamping este o afacere de familie, gândită cu mult suflet, deoarece am vrut să creăm o adevărată destinație de vacanța în care, dacă noi am merge, să o facem din toată inima și să ne simțim și să fim tratați așa cum ne-ar plăcea. Vă așteptam cu produse naturale bio, cu un pahar de vin sau de țuică din partea casei, cu ciorbe și grătare, cu salate, zacusti și dulciuri de sezon, toate crescute si recoltate local pentru a vă putea oferi cele mai bune gusturi și arome.

Social Media