Brizo

BRIZO

Baza Sportivă BRIZO este situată într-un cadru natural unic, pe marginea unui lac și aproape de pădure, oferind oportunități pentru a explora și a descoperi frumusețile naturii. Acest cadru natural va aduce un plus de relaxare și confort, fiind locul perfect pentru a vă elibera de stresul și agitația orașului. La Baza Sportivă BRIZO vă puteţi bucura de o combinație unică de sport, aventură și relaxare, într-un cadru natural deosebit.

Baza Sportivă BRIZO este locul perfect pentru cei care doresc să se bucure de activități sportive și de divertisment într-un cadru spectaculos. Cu o suprafață totală de peste 10.000 mp, această bază sportivă modernă este dotată cu cele mai bune facilități, oferind o varietate de activități și evenimente pentru toate vârstele. Locația include terenuri de beach volley, instalaţie de cablu - ski nautic, singura din Moldiova; un port cu rampă de lansare și chiar o plajă cu nisip, oferind o atmosferă de vacanță chiar și în mijlocul orașului.

Pentru cei care doresc să se bucure de activități mai relaxante, există zone de relaxare, cu piscină, astfel încât să te simți reînvigorat și revigorat după fiecare vizită. Centrul de închiriere și magazinul pentru articole și echipamente sportive sunt la dispoziția celor care doresc să-și perfectioneze abilitățile în sporturile preferate. Structurile tip DOM cu diametru de 8 m, 12 m și 16 m oferă o experiență unică, în timp ce restaurantul cu cele 3 zone de terase, barul și lounge-ul oferă o varietate de opțiuni pentru masă și băuturi, toate într-un decor impresionant.

Cu o capacitate de peste 100 șezlonguri premium și o parcare amenajată cu peste 500 de locuri, această bază sportivă este locul perfect pentru petrecerea unei zile întregi sau pentru organizarea evenimentelor private. De la sport și aventură la relaxare și divertisment, Baza Sportivă BRIZO este o destinație de top pentru oricine dorește să se bucure de ceea ce are mai bun România de oferit.

Social Media