Casa de sub munte

Casa de sub munte

Casa de sub munte este o casă tradițională, care pare că stă ghemuită și se ascunde printre brazi și piscurile înalte ale muntilor, dorind să fie găsită doar de câțiva călători.

Se află în cel mai mic cătun din Țara Făgărașului, Sumerna, acesta adăpostind cam 70 de locuitori. La căsuță se ajunge pe un drum asemeni unui tablou, cu vârfuri de munte perfect vizibile care se contopesc cu văzduhul.

Veți ajunge într-o mică poieniță, înconjurată de brazi falnici, iar de acolo vor începe să se scrie unele dintre cele mai frumoase sentimente: libertatea de a alerga jucăuș printre copaci, de a savura aerul de munte, de a gusta din tradiție.

Casa de sub Munte este un proiect de familie, si de aceea iubirea și respectul fata de bunici și străbunici, ne-au determinat sa dam viața fiecărui obiect vechi, păstrându-le astfel amintirea vie.

Va invitam sa descoperiți “zestrea dintre munți “ intr-un decor de poveste, departe de grijile cotidiene , de forfota orașelor și de stresul zilnic.

Natura abundentă care ne înconjoară este de o importanță deosebită pentru noi și face parte din viața zilnică a domeniului.

Social Media