Conacul Archia

CONACUL ARCHIA

Conacului Archia se află într-o zonă rurală liniștită, la 3 km de orasul Deva și oferă 15 camere tematice spatioase, un dulex si 1 vila pe domeniu. Pe cele 10 hectare ale domeniului se pot face numeroase activitati de agrement, printre care se numara echitatie, mini-golf, drumetii, iar pe perioada verii se poate sta utiliza piscina exterioara. Pentru cei mici se poate accesa locul de joaca special amenajat.

Fiecare camera de la Conacul Archia are o poveste unica fiind aleasa de familia Szabo cu atentie in functie de natura care este omniprezenta pe domeniul conacului (Camera Frunze, Camera Copaci, Camera Paudrea Aurie, Camera Maci, etc) dar si dedicate familiei in sine (Camera Traditional dedicata bunicii doamnei Szabo si Camera Transilvan dedicata bunicului Domului Szabo)

Oaspeții pot savura o serie de mâncăruri tradiționale românești, unguresti și internaționale la Restaurantul CAROL.

Pozitia Conacului Archia este perfecta pentru iubitorii de obiective turistice autohtone, fiind la mai putin de 1 ora de mers cu masina de cele mai cunoscute dintre acestea. Centrul orașului Deva şi Dealul Cetății se află la 10 minute. Punctele de atracție din Hunedoara, printre care Castelul Huniazilor, pădurea de stejari de la Chizid şi grădina zoologică din Hunedoara, se află la 25 de minute. Iar alte obiective precum Sarmizegetusa Regia, Muzeul Aurului din Brad, Manastirea Prislop si multe altele la 45 de minute.

Social Media