Dana Resort

Dana Resort 4*

Situat în centrul stațiunii Venus, la 500 m de plajă, cu o întindere de 15 000 mp având un design unic, în stil mediteraneean și o superbă grădină botanică, Complexul Hotelier Dana poate fi comparat cu un mic paradis.
Renovat în anul 2021, Dana Resort 4* Venus, aduce în fața oaspeților săi cu o experiență turistică unică, oferind momente de armonie în stransă legătura cu natura.

Situat în mijlocul unei zonei verzi, construit în armonie completă cu mediul inconjurator, în mijlocul unui parc bogat în vegetatie de o frumusete rară resortul este apreciat de către iubitorii naturii pure.
Grădina botanică este o adevărată oază de relaxare, un peisaj verde, plin de prospețime și culoare. Aleile șerpuitoare, jocul formelor piscinelor, culorile luminilor ornamentale, sunetele păsărilor, împreună cu cele 200 de specii de plante, dintre care 160 sunt plante rare au adus resortului numele de “Paradisul verde al litoralului”.
Toate acestea, impreună cu zâmbetul cald al personalului și serviciile de cea mai buna calitate, sunt ingredientele perfecte pentru un sejur de neuitat pe litoral.

Restaurantul Dana Resort este unul dintre punctele forte ale unui dintre cele mai frumoase resorturi de pe litoral. Denumit și Paradisul verde al litoralului, datorită superbii grădini botanice în care se află amplasat, resortul și-a câștigat de-a lungul anilor prestigiul prin servicii de calitate, liniște, curățenie dar și datorită restaurantului său de top. Meniul à la carte conduce turiștii pe trasee gastronomice fascinante, începând cu antreuri locale pescărești, continuând cu savuroasele preparate din fructe de mare sau carne din bucătăria internațională și terminând cu deserturi care răsfață papile gustative ale turiștilor exigenți.
Pizzeria aflată pe terasă a devenit un punct de reper pentru iubitorii gusturilor italiene, ingredientele de calitate, măiestria pizzerilor și nu în ultimul rând cuptorul autentic cu lemne reușind să aducă pe mesele turiștilor o pizza gourmet de calitate superioară. Selecția de vinuri de calitate nu face decât să completeze o experiență gastronomică totală într-un cadru natural extraordinar, aducând astfel vacanțelor la Dana Resort un plus de atractivitate.

Social Media