Dinosaur World Transylvania

Dinosaur World Transylvania

Dinosaur World Transylvania este un Parc unic și original situat la poalele munților Retezat, pe Valea Dinozaurilor, în Țara Hațegului, unde au fost descoperite primele fosile de dinozauri din România. Parcul oferă distracție, aventură și relaxare în aer liber, potrivit pentru copii, adulți și bunici.


Te invităm să descoperi toate activitățile noastre potrivite atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari: lumea dinozaurilor; ferma de animale cu bizoni americani, măgari, ponei, cai, alpaca, căprițe pitice, cerbi lopătari; nenumărate jocuri pentru copii, plimbări călare, tiroliene, rodeo mecanici, tobogan gonflabil, trasee în copaci, plimbări cu trenulețul colorat, locuri de joacă cu nisip, zone unde se pot descoperi fosile cu pensula, jocuri cu mingea, loc pentru cățărat printre copaci cu funii și plase; insula de relaxare cu leagăne, hamace, băncuțe și foișoare în pădure.

De asemenea, la restaurantul din interiorul parcului poți savura preparate autentice și tradiționale din produse locale, gătite cu dragoste și pasiune. Parcul Dinosaur World Transylvania este în plină dezvoltare și transformare. Vom face din acest loc un colț de rai în mijlocul naturii, un sat de vacanță inedit în care să adunați momente prețioase alături de cei dragi.

Mai multe detalii despre noi în website www.dinosaurworld.ro/despre-noi

Te așteptăm cu drag într-un loc de poveste, unde te poți bucura de activități și cadre panoramice de neuitat!

Locație între satul Sânpetru (Comuna Sântămăria Orlea) și satul Sibișel (Comuna Râu de Mori), Hunedoara