Gastro Local Mihaela Bulboaca

Gastro Local Mihaela Bulboaca

Gastro Local Mihaela Bulboaca s-a nascut din dragostea pentru ,,bucatareala,, a dragii noastre bunici Maria, din pasiunea pentru dulciuri a Mihaelei si dorinta de a pastra Sura gospodariei construita de tatal nostru Vasile.
In aceasta Sura ne primim oaspetii sa se ospateze cu bucatele gatite cu pasiune si priceperea data de experienta varstei Bunii Maria.

Placerea de a colinda dealurile si padurile Vamii-Buzaului si bogatiile lasate de Dumnezeu pe acest pamant le fructificam in dulceturile de fructe salbatice: afine,zmeura,soc,macese ;ciuperci precum hribi,galbiori,ghebe si negrisori le pregatim in zacusca, tocanite si muraturi.

Traiul la tara ne ofera ,cu multa muna ce e drept,mancarea naturala pe care in zilele noastre nu o mai gasesti asa usor: legume,lapte,carne de porc,pui etc, branzeturi.Toate acestea le pregatim pentru familia noastra si oaspetii care ne calca pragul.

Ceea ce pregateau bunicii nostrii cu ceva vreme in urma , conditionati de posibilitatile vremii, ne straduim sa le pastram si oferim la randul nostru mai departe: carne la garnita cu carnat de casa, bulz, tocanita de hribi, ciorba de porc cu tarhon, ciorba de leurda,urzici sau salata dupa vremea lor,supa de chim, malai. Pentru toate acestea si o gura de aer curat va asteptam la Vama-Buzaului!

Social Media