Live Music Summer Camp Brezoi

Live Music Summer Camp Brezoi

Live Music Summer Camp Brezoi este un nou concept de festival-lifestyle și o locație pentru evenimente cultural-educative, de 20.000 metri pătrați destinați concertelor în aer liber, cu facilități adiacente precum terase, zonă de camping pentru corturi și rulote, zonă de plajă şi lounge pe malul râului Lotru, parc cu loc de joacă pentru copii și teren de sport, 14 km de pistă de biciclete.

Live Music Summer Camp Brezoi s-a dezvoltat ca pilon ȋn crearea de identitate şi apartenență la comunitate şi contribuție la dezvoltarea unui dinamic statut de oraş-festival.

Elementul inovator al unui festival alcătuit dintr-o serie de festivaluri succesive. În timp ce alte evenimente din țară se desfăşoară pe durata maximă a unui weekend prelungit, Live Music Summer Camp Brezoi oferă divertisment cultural de calitate pe parcursul ȋntregului sezon estival.

Un carusel muzical de 12 weekenduri, ce surprinde zona Văii Lotrului ȋn toate ipostazele sale şi transpune publicul ȋn toate stările, de la serenitate la exuberanță, de la familiaritate la inedit. Două domenii ȋn permanent dialog, una dintre motivațiile pentru participarea la evenimente culturale rezidă ȋn focusul turistic al acestora, evenimentele creând imaginea destinației.

În ceea ce priveşte LIVE MUSIC SUMMER CAMP BREZOI, evenimentele sunt, cu atât mai mult, intrinsec legate de imaginea feerică a zonei gazdă. Activităților culturale și turistice lise adaugă acțiuni educative precum precum ecologizare, orientare turistică, ateliere de promovare a unui stil de viață sănătos.

Social Media