Paradis Land Neptun

Paradis Land Neptun

Paradis Land Neptun este singurul parc de aventură de pe litoral și a reprezentat încă de la deschidere una dintre principalele atracții atât pentru turiștii aflați în vacanță la mare cât și pentru constănțeni.

Cele 14 trasee de aventură prin copaci, cu o lungime totală de peste 3500m, au fost concepute în așa fel încât să asigure niveluri graduale de dificultate, fiind accesibile atât copiilor dornici de distracție cât și tinerilor în căutare de aventură si adrenalină. Traseele de tiroliană cu o lungime de peste 800m reprezintă una dintre cele mai importante atracții ale parcului. Peretele vertical de cățărare, cu grade variate de dificultate, asigură trasee complexe care pun la încercare aptitudinile motrice și sportive ale cățărătorilor de toate vârstele.

Escape Room-ul cu 3 camere tematice conduc inteligența, perspicacitatea și spiritul de observație într-un joc de echipă extrem de atractiv, cu multiple provocări și satisfacții pe măsură. Poligonul de airsoft și tir cu arcul pun la încercare aptitudinile și precizia trăgătorilor de toate vârstele. Pentru cei mici în parc există trasee special amenajate, trambuline, tobogane și leagăne.

Pentru cei care vor să se relaxeze si să se bucure de răcoarea pădurii, la malul mării, terasa și restaurantul din incinta parcului sunt locurile ideale.

Tot în Parcul de Aventură „Paradis Land” se pot organiza petreceri aniversare pentru cei mici dar și team building-uri atractive, care să creeze o bună coeziune de grup. Chiar dacă aventura și distracția sunt ingredientele esențiale ale parcului SIGURANȚA este elementul principal în care au fost investite cele mai multe resurse astfel încât experiența în Parcul de Aventură „Paradis Land” Neptun să fie una lipsită de griji.

Social Media