TELEFERIC GRAND HOTEL

TELEFERIC GRAND HOTEL

Teleferic Grand Hotel este întruchiparea unei legende a turismului românesc, cu o istorie de poveste ce datează încă din anii ’70. Cadrul pitoresc, în mijlocul naturii, departe de forfota citadina face ca Teleferic Grand Hotel să fie destinația pe care să doriți să o revedeți cat mai des.
Teleferic Grand Hotel (Teleferic Grand Hotel – Poiana Brasov) îmbină frumuseţea naturii din Poiana Brașov cu luxul și eleganţa clasică pentru a crea o atmosferă specială. Aici veţi avea o vacanţă minunată, unde vă veţi bucura de relaxare și delicii culinare. Fiecare vizită la Teleferic Grand Hotel va deveni o experienţă unică.

Cu un design tipic chaleturilor din Alpi, Teleferic Grand Hotel a fost special conceput pentru o ambianță intimă, primitoare şi armonioasă pe toată perioada sejurului petrecut alături de noi. Încă de la intrarea în holul principal, hotelul reuşeşte să încânte şi să surprindă prin stilul său arhitectural de interior, unde luxul se îmbină armonios cu autenticitatea specifică zonei de munte.

Teleferic Grand Hotel dispune de un total de 127 de camere şi apartamente premium. Dotările au fost atent gândite astfel încât să ofere tot confortul necesar pentru vacanţe reușite.
Mobilierul elegant din lemn masiv, lambriul (folosit la placarea pereţilor), paturile confortabile, dotările moderne sunt completate de priveliştea montană încântătoare oferind în ansamblu un cadru primitor în orice anotimp.
Tablourile originale expuse, pictate în ulei, îmbogăţesc conceptul fiecărei camere, accentuând starea de bine care învăluie fiecare oaspete pe toată perioada şederii la Teleferic Grand Hotel.

ARTA DE A SAVURA MÂNCAREA (Restaurante & Baruri – Teleferic Grand Hotel – Poiana Brasov)

Cele două restaurante “4 Anotimpuri” și “Coroana Gourmet” au fost concepute pentru a oferi o experienţă culinară de excepţie. Fie că vorbim despre bucătăria utilată după cele mai moderne standarde, de arhitectura de interior, care oferă confort şi intimitate sau serviciul ireproşabil al personalului nostru, toate urmăresc un singur deziderat: satisfacţia oaspeţilor.

Meniurile noastre, atent selectate, îmbină preparate tradiţionale româneşti, austriece şi internaţionale și sunt servite alături de vinuri alese şi deserturi specifice, pentru ca dumneavoastră să vă bucuraţi de savoare și rafinament gastronomic.

Teleferic SPA Center (Spa & Activități – Teleferic Grand Hotel – Poiana Brasov)
SPA-ul la Teleferic Grand Hotel este o arie strâns conectată cu natura și dedicată revitalizării, detoxifierii, sănătăţii și stării de bine, în orice anotimp.
Cele două jacuzzi exterioare, încălzite, poziționate în curtea interioară a hotelului sunt vedetele centrului SPA indiferent de anotimp.
La interior, oaspeții hotelului se pot bucura de piscină, saună uscată, umedă (hammam-ul) sau cu infraroşu, de săli de terapie, unde echipa de terapeuți Teleferic este pregătită să ofere masaje speciale pentru armonia corpului, minții și sufletului. Iar, sala de fitness, sala de relaxare cu o perspectivă deosebită asupra pădurii de brazi şi Spa Bar-ul sunt elemente ce întregesc conceptul Teleferic Grand Hotel.

Pentru momente cu totul speciale vă invităm să explorați și:
- Grand Lobby Café cu canapele confortabile, șemineu, pereți în stil rustic și muzică ambientală,
- Casa Uțu - o casă românească originală, veche de peste 100 de ani, adusă din regiunea Bistrița, care reprezintă cadrul rustic perfect pentru organizarea de evenimente tip barbecue,
- Barul Après Ski, un spațiu special amenajat pentru petreceri dinamice în aer liber,
- “Teleferic Arena” - Clubul de noapte Teleferic, locul unde nopţile prind viață cu atmosferă vibrantă, muzică live, antren creat de DJ de renume, instalaţii de sonorizare și lumini de ultimă generaţie, totul pentru a oferi o GRAND Seară la Teleferic.

Echipa noastră de profesioniști vă aşteaptă cu prietenie și căldură.

Social Media