Valea Celor Doisprezece

Valea Celor Doisprezece

"A fost odata ca niciodata; o familie ce cauta bucuria timpurilor vechi si-a basmelor citite de bunici. Ei auzisera ca pe un taram, departe, in Moldova noastra, sufletu-ti viseaza zane in locul turnurilor ce astazi stau de veghe intre doua lumi."
Valea Celor Doisprezece este brand local cu o apariție pe piață nouă, care și-a început activitatea odată cu pandemia, în februarie 2020. Totuși am reușit să ne facem remarcați prin autenticitatea locului și serviciilor oferite și am dezvoltat turismul local începând odată cu demarea activităților marca Valea Celor Doisprezece.
Am creat un satuc construit manual din pamant,lemn si piatra, un loc in care sa ne regasim fericirea ce vine din lucruri simple.

Încă de la început conceptul s-a conturat pe ideea dezvoltării zonei de N-E a României, zonă mai puțin populară peintre turiștii autohtoni țării și în special pentru străini. prin ceea ce facem noi cel mai bine. Planul a fost: crearea unui obiectiv turistic nou, primul de acest gen în România care oferă servicii de calitate tuturor clienților și partenerilor ce intră în contact cu noi.

În mai puțin de un an ne-am poziționat în topul complexelor turistice cu tematică  pe piață, iar proiectul este pe departe de a fi gata. Aprecierea muncii s-a materializat prin diverse premii câștigate, prin diverse apariții TV, dar mai ales printr-un flux continuu și crescător de oameni ce ne-au trecut pragul, indifedent de situația pandemică, meteorologică sau de orice fel.

Social Media