Vila Florica Socolescu

Vila Florica Socolescu

Vila Florica Socolescu este prima din seria Vilegiatura și a fost proiectată la inceputul secolului XX de catre Toma Socolescu, unul dintre parintii arhitecturii românești. Situată în cartierul Cumpatu din orașul regal Sinaia, vila poate găzdui până la 10 invitați și este ideală pentru cei care caută confort, eleganță și liniște. Vila oferă acces la o grădină privată, cu brazi luxurianți și un izvor natural aflat chiar in curtea vilei.
Vila a fost construită în stilul arhitectural Neo-Românesc si are farmecul unic al secolului XX. Procesul de restaurare a avut ca scop păstrarea moștenirii istorice a vilei, oferind totodată un confort de 5 stele viitorilor oaspeți.

Vila are 3 dormitoare cu pat king size și o mansardă gandita ca spațiu de dormit și joacă pentru copii, două living-uri, o zonă de servire a mesei cu semineu, o bucătărie complet echipată, 5 băi și o saună. Ideal, vila poate găzdui până la 6 adulți și 4 copii.
Vila dispune de o curte generoasa, cu o zonă de relaxare, un grătar și o mica gradina cu plante aromatice care pot fi folosite de catre oaspetii vilei in bucatarie.
În fața vilei există un spațiu de parcare pentru 5 mașini.

Social Media