Zaga Zaga

Zaga Zaga

Întins pe o suprafață de peste 82 de hectare, la întâlnirea dintre județele Vrancea și Galați, satul de vacanță Zaga Zaga oferă celor care aleg să-i calce pragul multiple alternative de cazare și de petrecere a timpului liber într-un cadru de poveste, în mijlocul naturii. O oază de relaxare și reconectare ce a devenit cunoscută și ca „Delta Siretului”, un tărâm de poveste care merită vizitat și descoperit.

Povestea Zaga Zaga a început în 2010, odată cu primul proiect care a vizat deschiderea Fermei de păstrăvi și sturioni (inaugurată în 2016). Zona de divertisment și cea de ospitalitate au fost lansate în anul 2018, atunci când satul de vacanță s-a deschis oficial pentru vizitatori.

În toți acești ani, Zaga Zaga s-a dezvoltat constant, experiențele oferite s-au îmbunătățit și s-au diversificat de la sezon la sezon. Bungalouri, Case plutitoare, Case în copac, Case cu ciubăr, Casa de pe insulă, Casa de la fermă sau Corturile deluxe din zona de Glamping - alternativele de cazare sunt variate și speciale prin poziționare și condițiile oferite.

Odată ajunși la intrare, mașina se lasă în parcare și de acolo începe propriu-zis călătoria de descoperire și de explorare a satului de vacanță Zaga Zaga. În prezent, cei care aleg să fie oaspeții acestui loc au posibilitatea de a petrece ore sau zile în care să se bucure de plimbări cu barca pe canale, să exploreze traseele din aventura parc, să descopere cadre de o frumusețe aparte mergând la pas, cu bicicleta sau trăsura, să se împrietenească cu animalele de la fermă sau cu familia de căprioare din pădure, să pescuiască sportiv C&R, să joace tenis și, bineînțeles, se pot delecta cu preparatele delicioase servite în cele două restaurante („La Iaz” și „Cherhanaua plutitoare”).

Vara se pot relaxa la umbră în zona de hamace sau se pot bucura de cea mai mare piscină cu apă sărată și încălzită din județ. Și, adesea, la final de săptămână, sunt mari șanse să se deruleze un eveniment special sau un concert în aer liber. Experiențe diverse care pot deveni amintiri unice pentru întreaga familie!

O destinație pentru cei mici și cei mari, un loc în care te poți (re)conecta la lucrurile simple, la frumusețea naturii și la bucuria de a fi împreună cu cei dragi!

Social Media