REGULAMENT CONCURS

REGULAMENTUL

DE DESFASURARE A  CAMPANIEI „DESTINATIA ANULUI 2024 IN ROMANIA”

Art. 1. Definitii

Organizatoriinseamna:

 

Asociatia Institutul pentru Orase Vizionare,  infiintata si functionand conform legilor din Romania, cu sediul social in Voluntari, Str. Erou Mircea Marinescu nr. 5, Camera 1, Judetul Ilfov, inregistrata in Registrul National sub nr 70/A/2022, avand cod de identificare fiscala (CIF) 45694727, avand cont bancar deschis la BCR cod IBAN RO60RNCB0072172275790001 reprezentata la semnarea acestui Contract prin Constantin Felix Tataru  in calitate de Presedinte, denumita in continuare  IOV.

si

SC BRANDELIER.BIZ SRL, cu sediul social in loc. Sat Ucea de Jos, com Ucea cod unic de inregistrare 40586910, numar de ordine in registrul comertului J8/618/07.02.2019, reprezentata legal prin Mihai-Constantin Barsan – Administrator, denumită în continuare Brandelier.

 

Concurs” sau „Campanie” inseamna competitia organizata in vederea descoperirii si promovarii unor destinatii turistice din Romania in cadrul site-ului www.DestinatiaAnului.ro si a paginilor social media asociate, prin emisiuni TV, radio, știri, campanii publicitare și alte mijloace multimedia.

Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica programul de desfasurare a Campaniei, la libera lor alegere.

„Participant” inseamna o persoana juridica ce are intre obiective promovarea unei destinatii sau atractii turistice (OMD – Organizaţia de Management al Destinaţiei, ADI – Asociaţiile de dezvoltare intercomunitară, Organizatie patronala, Primarie sau Consiliu Judetean sau Societate privata) si care se inscrie in concurs ca reprezentant al acestei destinatii.

Publicul votant” inseamna persoana inscrisa in Campanie, respectiv persoana care se inscrie in campanie in scopul de a vota una dintre destinatiile sau atractiile participante si are o adresa de e-mail valida.

“Destinatia”, Destinatia turistica” sau “atractia turistica” se refera la urmatoarele categorii: localitati (municipii, orase, comune, sate), regiuni cu o intindere mai mica de 3,000km patrati, operatori ai unor atractii turistice sau agentii de turism (de exemplu, fara a se limita la: parcuri tematice, castele, muzee, complexuri hoteliere, sportive si de agreement, restaurante etc).  

 

 „Regulament” inseamna toate si oricare dintre regulile Campaniei, in vigoare, in orice moment, pe parcursul desfasurarii acestuia. Organizatorul poate sa procedeze oricand la modificarea prezentului Regulament si, implicit, la micsoarea sau prelungirea Perioadei Campaniei.

Art. 2. Publicarea Regulamentului

Acest regulament oficial este intocmit de Organizatori si va fi adus la cunostinta publicului, conform legislatiei aplicabile din Romania, fiind disponibil, gratuit pe site-ul www.DestinatiaAnului.ro.

Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica modul de derulare a Concursului, dreptul de a intrerupe oricand desfasurarea Campaniei, precum si dreptul de a modifica si/sau de a schimba si/sau de a completa prezentul Regulament oficial, fara ca participantii sa aiba dreptul la despagubiri. Cu exceptia cazurilor in care in Regulament se prevede altfel, toate si oricare dintre modificarile Regulamentului vor intra in vigoare la publicarea pe site-ul www.DestinatiaAnului.ro.

Art. 3. Durata Campaniei

Campania se desfasoara in perioada  31 ianuarie 2024 – 31 decembrie 2024

Art. 4. Teritoriul de desfasurare a Campaniei

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei. Pot participa si destinatii din alte tari, daca isi asuma o identitate romaneasca.

Art. 5. Descrierea Campaniei si mecanism de desfasurare

Participantii si Publicul Votant trebuie să citească Regulamentul de Campanie, in situatia in care opteaza pentru incriere la Campanie. Participantii trebuie sa se inscrie online, prin  accesarea site-ului www.DestinatiaAnului.ro si prin completarea formularului de participare in vederea alegerii „Destinatiei anului 2024 in Romania”, conform mecanismului de mai jos. Participantii pot fi inscrisi in competitie si de catre Organizatori sau de catre Presedintele Juriului, caz in care vor primi o invitatie oficiala si vor intra pe site sa completeze formularul de inscriere.

Participantii si Publicul Votant, in scopul identificarii lor corecte si inscrierii valabile, vor comunica Organizatorului prin formularul de participare datele lor de identificare (respectiv numele lor complet si adresa de e-mail). Toate datele cu caracter personal comunicate Organizatorului, in conformitate cu prezentul Regulament, vor fi tratate cu deplina confidentialitate.

Participantii, in scopul identificarii lor corecte si inscrierii valabile, vor comunica Organizatorului prin formularul de participare datele de identificare ale organizatiei pe care o reprezinta si vor completa un formular de participare pe www.DestinatiaAnului.ro care ofera o descriere a Destinatiei pe care o reprezinta.  

MECANISM

Campania se va desfasura in 4 etape, dupa cum urmeaza:

 1. ETAPA Inscriere (31 ianuarie – 15 martie 2024)

Inscrierile pot fi facute de catre Participanti prin completarea formularului specific de pe www.DestinatiaAnului.ro

 • Formularul va include numele destinatiei, categoria la care participa, numele, numarul de telefon si emailul persoanei care a facut inscrierea si detalii aditionale, incluzând, fara a se limita la: fotografii ale Destinatiei, descrierea principalelor atractii și motivele pentru care Destinația merită să câștige categoria în care este înscrisă. 
 • In cazul in care exista mai multe Organizatii Locale care doresc sa reprezinte o DESTINATIE, acestea vor fi puse in contact pentru a decide un singur Participant. Daca nu se ia o decizie in plan local, Organizatorul va selecta o Organizatie Locala reprezentanta, avand prioritate OMD-urile si apoi autoritatile publice locale.  

Presedintele Juriului Destinatia Anului si Organizatorii isi rezerva dreptul de a nominaliza destinatii turistice (localitati sau regiuni) care vor primi o invitatie oficiala si vor complete formularul de inscriere online.

Categorii premiate: fiecare participant se poate inscrie intr-una sau mai multe dintre categoriile de mai jos.

Categorii pentru Localitati sau Regiuni:

 • Orașe care inspiră – Orașe mari, cu notorietate mare la nivel național, care investesc în dezvoltare și promovare turistică. Sunt eligibile municipii.
 • Stațiuni turistice – Stațiuni balneoclimaterice, montane sau dedicate turismului estival de pe litoralul românesc. Sunt eligibile stațiuni de interes local sau național.
 • Ținuturi cu istorie și tradiție – Zone geografice sau localități diferențiate prin moștenirea istorică și/sau conservarea tradițiilor. Sunt eligibile localități sau regiuni întinse pe o suprafață de maximum 3000km2 (cca. jumătate dintr-un județ).
 • Regiuni eco-turistice – Zone geografice sau localități diferențiate prin tezaurul natural, valorificat prin eco-turism sau alte forme de turism în natură. Sunt eligibile localități sau regiuni întinse pe o suprafață de maximum 3000km2 (cca. jumătate dintr-un județ).
 • Sat de Poveste – localitati mici cu profil turistic, care promoveaza zona prin experiente autentic rurale. Sunt eligibile doar sate/comune.
 • Cea mai buna campanie de promovare Destinatii Turistice – Se pot inscrie clipuri video de maximum 2 minute.

Categorii pentru Atractii Turistice:

 • Distracție și aventură – Atracții ce oferă experiențe și distracții pentru copii, sportive, etc.
 • Atracții cultural-educative – Muzee, castele, evenimente, obiective arhitecturale, saline, peșteri sau alte monumente ale naturii amenajate.
 • Wellness – Atractii ce ofera experiente de tip wellness si ingrijire sanatate.
 • Cazări epice – Resort-uri – Complexuri hoteliere mai mari de 50 de camere ce oferă turiștilor nu doar cazare, ci și pachete de experiențe.
 • Cazări epice – Boutique – Locații cu mai puțin de 50 de camere, oferind o experiență turistică exclusivă, deosebită.
 • Destinații gastronomice – Restaurante, crame etc. ce devin în sine destinații prin experiențe gastronomice sau/și enologice deosebite.
 • Cea mai buna campanie de promovare Atractii Turistice – Se pot inscrie clipuri video de maximum 2 minute.

Categorii Bonus

 • Marele Premiu Destinația Anului – Destinatia turistica (localitate sau regiune) cu cel mai mare punctaj din concurs.
 • Destinația Anului pe regiune istorică – Destinatia turistica cu cel mai mare punctaj dintr-o regiune istorica.

Criterii de eligibilitate: Inscrierea se considera completa dupa verificarea criteriilor de eligibilitate descrise mai jos.

 • Destinatia este reprezentata de o persoana juridica definita ca Participant.
 • Participantul completeaza formularul de inscriere on-line pe site-ul www.destinatiaanului.ro și plătește taxa de înscriere către organizator. Organizatorii pot stabili exceptii de la acest criteriu.
 • Participantul se angajeaza ca, in cazul castigarii unui premiu, sa faciliteze productiile audio-video ale echipei Destinatia Anului oferind ospitalitate, ghidare si acces gratuite in vederea promovarii Destinatiei in emisiuni TV sau mediul online.
 • Organizatorul isi rezerva dreptul de a reincadra un participant in alta categorie decat cea in care a fost inscris, dupa verificarea criteriilor de eligibilitate.

 

 1. ETAPA VALIDARE FINALISTI 16 martie – 14 aprilie

Toate inscrierile eligibile finalizate pana la data de 15 martie, vor fi punctate de catre Juriul Destinatia Anului.

Juriul va consta in specialiști, manageri, jurnaliști și lideri de opinie, selectati si comunicati de organizator pana la data de 15 martie 2024. 

 • Jurații vor fi alocați pe categorii, astfel încât:
  • Fiecare jurat va putea vota în maxim 5 categorii
  • Jurații care au înscrise destinații în concurs nu pot vota categoria în care sunt înscrise aceste destinații
 • Fiecare din juratii alocați Categoriei respective va face propriul Top 3 Destinatiilor eligibile din fiecare Categorie, pe baza evaluarii formularelor de inscriere.
 • Se stabileste un top cumulat in functie de voturile Juriului.
 • Destinatiile primesc Puncte Juriu in functie de pozitia in acest top: destinatia de pe ultimul loc 1 punct, cea de pe penultimul 2 puncte, cea de pe primul loc 3 puncte.
 • In fiecare categorie se vor considera Finaliste, Destinatiile cu cele mai mari 10 punctaje. In caz de egalitate pe locul 10, departajarea va fi facuta de catre Presedintele Juriului.   

Castigatorii concursului Destinatia Anului din ultimii 2 ani sunt automat confirmati ca finalisti ai competitiei Destinatia Anului 2024. Aceștia se adaugă celor selectați de Juriu dintre celelalte destinații înscrise.

 

III. ETAPA Votul & Jurizarea (15 APRILIE 2024 – 8 MAI 2024)

III A: Punctaj acordat de Publicul Votant pe www.DestinatiaAnului.ro

 • Destinatiile Finaliste primesc Puncte Public in functie de pozitia ocupata in topul voturilor inregistrate pe site-ul www.DestinatiaAnului.ro, in perioada 15 aprilie – 8 mai. Ultimul loc primeste 1 punct, penultimul 2 puncte etc. pana la primul loc.   
 • Publicul votează separat în fiecare categorie pe baza întrebării: “Luând în calcul tot ce știți sau ați auzit despre aceste destinații, care dintre ele merită în acest an cel mai mult titlul „Destinația Anului” la categoria… “. Fiecare utilizator va vota o singură destinație, topul se face prin cumularea alegerilor utilizatorilor platformei.

III B: Punctaj acordat de Cercetarea Destinatia Anului 2024

 • Cercetarea Destinatia Anului 2024 va avea loc in Aprilie 2024 si va desemna un top al destinatiilor desemnate la etapa “Validare finalisti”, pentru fiecare categorie. Ultimul loc primeste 1 punct, penultimul 2 puncte etc. pana la primul loc.   
 • Topul se stabilește pe baza răspunsului la întrebarea “Luând în calcul tot ce știți sau ați auzit despre aceste destinații, care dintre ele merită în acest an cel mai mult titlul „Destinația Anului” la categoria… “. Fiecare respondent va face o singură alegere, topul se face prin cumularea alegerilor respondentilor.

III C: Punctaj acordat de Juriu

 • Jurații vor fi alocați pe categorii, astfel încât:
  • Fiecare jurat va putea vota în maxim 5 categorii
  • Jurații care au înscrise destinații în concurs nu pot vota categoria în care sunt înscrise aceste destinații
 • Fiecare din juratii alocați Categoriei respective va vota doar una dintre Finalistele din fiecare Categorie, pe baza evaluarii formularelor de inscriere, răspunzând la întrebarea “Luând în calcul tot ce știți sau ați auzit despre aceste destinații, care dintre ele merită în acest an cel mai mult titlul „Destinația Anului” la categoria… “
 • Se stabileste un top prin cumularea alegerilor juriului.
 • Destinatiile finalist primesc Puncte Juriu in functie de pozitia in acest top: destinatia de pe ultimul loc primeste 1 punct, cea de pe penultimul 2 puncte etc. pana la primul loc.   

III D1: Punctajul total si stabilirea castigatorilor in Categoriile Principale:

 • Se aplica formula  [Puncte Public] + [Puncte Cercetare Destinatia Anului] + [Puncte Juriu] pentru calcularea punctajului total al fiecarei Destinatii participante.
 • Destinatia cu cel mai mare punctaj total este declarata Destinatia Anului in Categoria respectiva.  
 • In caz de egalitate se vor desemna mai multe destinații câștigătoare ale Categoriei.

III D2: Punctajul total si stabilirea castigatorilor in Categoriile Cea mai buna promovare pentru Destinații respectiv Atracții:

 • Pentru categoria Cea mai bună promovare, câștigătorul se stabilește doar pe baza punctajului acordat de Juriu.
 • Fiecare din juratii alocati categoriei respective va alege înscrierea considerată cea mai bună. Destinatia sau Atractia turistica cu cele mai multe voturi va fi desemntă câștigătoare a caregoriei. In caz de egalitate intre mai multe destinatii sau atractii, alegerea va fi facuta de Presedintele Juriului

III D3: Punctajul total si stabilirea castigatorilor in Categoriile BONUS:

 • Marele Premiu Destinația AnuluiDestinatia turistica cu cel mai mare punctaj din concurs dintre categoriile Orașe care inspiră, Stațiuni turistice, Ținuturi cu istorie și tradiție, Regiuni eco-turistice, Sat de Poveste. In caz de egalitate intre mai multe destinatii, alegerea va fi facuta de Presedintele Juriului.
 • Destinația Anului pe regiune istoricăDestinatia turistica cu cel mai mare punctaj dintr-o regiune istorica dintre categoriile Orașe care inspiră, Stațiuni turistice, Ținuturi cu istorie și tradiție, Regiuni eco-turistice, Sat de Poveste. In caz de egalitate intre mai multe destinatii, alegerea va fi facuta de Presedintele Juriului.
 1. ETAPA Anuntarea Castigatorilor 21 mai 2024
 • Toate premiile desemnate de Competitia Destinatia Anului 2024 vor fi anuntate public in cadrul Galei Destinatia Anului 2024, pe 21 mai 2024.

 

Art. 6. Distinctiile

NU se acorda premii materiale participantilor la alegerea Destinatiilor.

Se acorda doar distinctii simbolice:

 

Premii Categorii Principale:

– Destinatia Anului 2024 in Romania – Orașe care inspiră

– Destinatia Anului 2024 in Romania – Statiuni turistice

– Destinatia Anului 2024 in Romania – Tărâmuri cu istorie și tradiție

– Destinatia Anului 2024 in Romania – Regiuni eco-turistice

– Destinatia Anului 2024 in Romania – Sat de poveste

– Destinatia Anului 2024 in Romania – Cea mai buna promovare, Destinatii Turistice

– Destinatia Anului 2024 in Romania – Distracție și aventură

– Destinatia Anului 2024 in Romania – Atracții cultural-educative  

– Destinatia Anului 2024 in Romania – Wellness  

– Destinatia Anului 2024 in Romania – Resort

– Destinatia Anului 2024 in Romania – Boutique

– Destinatia Anului 2024 in Romania – Destinatii gastronomice

– Destinatia Anului 2024 in Romania – Cea mai buna promovare, Atractii Turistice

 

Premii BONUS

– Marele Premiu Destinatia Anului 2024 in Romania

– Destinatia Anului 2024 in Romania  – Destinația Anului pe regiune istorică

 

Organizatorul isi rezerva dreptul sa acorde si alte distinctii participantilor.

 

Art. 7 Drepturile si Obligatiile Destinatiilor Premiate

7.1 Drepturi

Destinatiile castigatoare au dreptul sa afiseze distinctia castigata in cadrul competitiei Destinatia Anului.

Organizatorul se obliga se promovese destinatiile castigatoare in orice categorie pe site-ul www.DestinatiaAnului.ro, paginile social media asociate, comunicate de presa.

Organizatorul isi rezerva dreptul sa promoveze destinatiile premiate in mediul online pe canalele proprii si prin parteneriate speciale.

7.2 Obligatii

Destinatiile castigatoare se obliga sa afiseze distinctia castigata online si fizic timp de cel putin 12 luni (de exemplu, fara a se limita la: cover page Facebook, site-ul destinatiei, postari social media, bilboarduri la intrarea in destinatie, placute in locuri vizibile asociate cu destinatia etc).

Art. 8. Protectia datelor personale 

Finalistii si Castigatorul, persoane juridice, prin participarea la aceasta Campanie, isi dau acordul implicit, in eventualitatea castigarii oricarei distinctii, ca vor participa la actiunile publicitare ale organizatorului: de promovare a acestei Campanii in orice modalitate, ulterioare sau simultane cu acordarea distinctiei, fara alte obligatii in sarcina organizatorului.

Participarea la Campania vizata de prezentul regulament​ implica acceptarea neconditionata, exclusiva si irevocabila a participantilor ca numele sa poata fi facut public in orice scop comercial, inclusiv publicitar de catre organizator si/sau subcontractanti ai acestuia fara nici un fel de pretentii din partea participantilor si castigatorilor.

Prin participarea la aceasta Campanie, fiecare persoana (denumita in continuare „Participantul” sau „Publicul Votant” isi da acordul, in mod expres si neechivoc, cu privire la:

 • colectarea si folosirea de catre Organizatori a datelor cu caracter personal mentionate la 5 de mai sus in vederea participarii la Campanie si a acordarii distinctiilor de Finalist si/sau Castigator. Aceste date cu caracter personal vor fi folosite in vederea acordarii distinctiilor mentionate mai sus.
 • stocarea datelor prevazute la 5, pana la data de 31.12.2024 cat si folosirea lor in alte scopuri decat cele ce au fost anterior mentionate, respectiv: reclama, marketing si publicitate.
 • Organizatorii se obliga, de asemenea sa respecte prevederile privind protectia datelor personale colectate pe durata Campaniei, și anume Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor)Legii nr. 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor). Ca atare, Organizatorii se angajeaza sa pastreze confidentialitatea cu privire la datele personale ale participantilor si sa le utilizeze numai in scopurile stabilite prin Regulament si sa le transmita catre terti exclusiv sub obligatie de confidentialitate.
 • Organizatorii aduc la cunostinta participantilor ca au dreptul sa refuze in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele pe le-au furnizat in legatura cu participarea la Campanie sa fie prelucrate in scop de marketing direct de catre Organizatori sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop. In toate celelalte cazuri, Inscrisii au dreptul sa se opuna prelucarii datelor cu caracter personal in orice moment, din motive intemeiate si legate de situatia personala.
 • Participantii au – in conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor) și a Legii nr. 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 – urmatoarele drepturi:
 1. Dreptul de acces la datele cu caracter personal prelucrate: aveti dreptul de a obtine o confirmare ca se prelucreaza sau nu datele dumneavoastra cu caracter personal, si, in caz afirmativ, aveti acces la tipul de date cu caracter personal si la conditiile prelucrarii lor, prin formularea unei cereri in acest sens catre operator;
 2. Dreptul de a cere rectificarea sau stergerea datelor cu caracter personal: aveti posibilitatea sa solicitati, prin trimiterea unei cereri in acest sens catre operator, rectificarea datelor cu caracter personal care sunt inexacte, suplimentarea datelor cu caracter personale in situatia in care acestea sunt incomplete sau stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal in situatiile in care (i) datele cu caracter personal nu mai sunt necesare scopului lor initial (si nu exista un nou scop legal pentru prelucrare), (ii) baza legala a prelucrarii o reprezinta consimtamantul persoanei vizate, iar persoana vizata isi retrage consimtamantul, si nu exista niciun alt temei legal pentru prelucrare, (iii) persoana vizata isi exercita dreptul la opozitie si operatorul nu are motive in favoarea continuarii prelucrarii care prevaleaza, (iv) datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal, (v) stergerea este necesara pentru respectarea legislatiei UE sau din Romania, sau (vi) datele cu caracter personal au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale oferite catre copii (daca este cazul), pentru care consimtamantul este guvernat de reguli speciale;
 3. Dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii: aveti dreptul sa obtineti restrictionarea prelucrarii in situatiile in care: (i) considerati ca se prelucreaza date cu caracter personal inexacte, pentru o perioada care ii permite operatorului sa verifice exectitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal; (ii) prelucrarea este ilegala, dar nu doriti stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal, solicitand doar restrictionarea utilizarii lor; (iii) in situatia in care operatorul nu mai are nevoie de datele dumneavoastra cu caracter personal pentru prelucrarea lor in scopurile mentionate mai sus, dar dumneavoastra solicitati datele pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta sau (iv) dumneavoastra v-ati opus prelucrarii, pentru intervalul de timp in care se verifica daca temeiurile legitime ale operatorului prevaleaza asupra drepturilor persoanei vizate;
 4. Dreptul de a va retrage consimtamantul pentru prelucrare, cand prelucrarea este bazata pe consimtamantul dumneavoastra, fara a afecta legalitatea prelucrarii efectuate pana la momentul retragerii consimtamantului;
 5. Dreptul de a va opune cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal din motive legate de situatia dumneavoastra particulara, atunci cand prelucrarea este intemeiata pe un interes legitim si sa va opuneti in orice moment la prelucrarea datelor cu caracter personal in scopuri de marketing direct, inclusiv crearii de profiluri;
 6. Dreptul de a nu fi obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrare automatizată, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa;
 7. Dreptul la portabilitatea datelor, si anume dreptul de a primi datele dumneavoastra cu caracter personal, pe care le-ati furnizat operatorului intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si dreptul de a transmite aceste date catre un alt operator, in situatia in care prelucrarea se face in baza consimtamantului dumneavoastra sau executarea unui contract si este efectuata prin mijloace automate;
 8. Dreptul de a depune o plangere in fata Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) si dreptul de a va adresa instantelor de judecata competente.
 • Organizatorii aduc la cunostinta participantilor ca, pentru exercitarea drepturilor mai sus mentionate, se pot adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, transmisa la punctul de lucru al Organizatorilor, avand urmatoarele date de contact: BRANDELIER.BIZ SRL, destinatia.anului@brandelier.biz
 

Art. 9. Capacitatea de exercitiu

 

In cazul in care unul sau mai multi castigatori ai distinctiilor este/ sunt persoane fara capacitate sau cu capacitate de exercitiu restransa, acesta/ acestia este/ sunt indreptatita/-i sa intre in posesia uneia dintre distinctiile acordate in Campanie cu asistarea reprezentantilor legali, acestia din urma avand obligatia de a semna o declaratie prin care Organizatorii sunt absolviti de orice raspundere decurgand din acordarea Distinctiei, precum si de plata oricaror daune sau pretentii de orice natura legate de Distinctia acordata.

 

Art. 10. Responsabilitate 

Organizatorii nu isi va asuma nicio raspundere cu privire la pretentiile tertilor sau ale institutiilor asupra desfasurarii Campaniei.

Organizatorii nu isi asuma nicio raspundere cu privire la imposibilitatea Participantilor de a accesa site-ul www.destinatiaanului.ro.

Organizatorii nu isi asuma nicio raspundere in cazul in care ii sunt comunicate informatii false sau eronate.

Organizatorii nu raspund pentru eventuale disfunctionalitati in derularea Campaniei ca urmare a actiunilor unor terti cum ar fi: distribuitori de energie electrica, operatori, proprietari sau administratori ai retelelor de telecomunicatii sau altii asemenea.

Art. 11. Litigii

In cazul unor litigii aparute intre Organizatori si Participantii la Campanie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente in materie.

Art. 12. Observatii

Participantii la Campania care face obiectul prezentului regulament, ​se obliga sa respecte prezentul intocmai regulament oficial. In cazul nerespectarii prezentului regulament, distinctia castigata nu se va acorda. Organizatorii Campaniei isi rezerva dreptul de a interveni in orice fel, in orice moment in derularea Campaniei, urmand ca aceste modificari sa faca obiectul unui act aditional la regulament si sa fie publicate pe site-ul www.destinatiaanului.ro. Regulamentul de desfasurare a Campaniei va fi publicat pe www.destinatiaanului.ro si este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant.

Organizatorii nu sunt raspunzatori pentru felul in care participantii completeaza datele personale in comunicarile efectuate de catre acestia.

Pentru ducerea la buna indeplinire a obligatiilor Organizatorilor, acesta poate subcontracta servicii sau imputernici furnizori pentru derularea unor servicii sau formalitati.

Inscrierea la aceasta Campanie implica deopotriva, acordul Participantului privind toate regulile si conditiile Campaniei, asa cum au fost detaliate acestea in prezentul Regulament, cat si asumarea obligatiei de a le respecta, in mod irevocabil si neconditionat.