SEZONUL 3 AL EMISIUNII DESTINATIA ANULUI INCEPE DIN 17 IUNIE

  • Post comments:0 Comments
You are currently viewing SEZONUL 3 AL EMISIUNII DESTINATIA ANULUI INCEPE DIN 17 IUNIE

DESCOPERĂ ROMÂNIA ȘI VEZI CÂȘTIGĂTORII CONCURSULUI «DESTINAȚIA ANULUI» LA PRIMA TV

Prima TV va difuza de sâmbătă, 17 iunie, începând cu ora 14:00, un nou sezon al emisiunii ”DESTINAȚIA ANULUI”. Și în această vară, telespectatorii sunt invitați să descopere locuri fascinante, la final primind misiunea, deloc ușoară, de a se transforma în juriu. Voturile vor decide care dintre câștigătoarele ttofeului DESTINAȚIA ANULUI 2023 vor primi votul publicului Prima TV.

3 perechi de exploratori, 9 zone de descoperit, 10 ediții și, la final, un singur câștigător al votului telespectatorilor

Trei perechi de exploratori – dintre cei mai experimentați și simpatici vloggeri de călătorie – au pornit în misiunea de a ne dezvălui frumusețile celor 9 destinații câștigătoare ale competiției ”Destinația Anului 2023”.

Echipa emisiunii Destinația Anului pornește hai-hui pentru a explora cele nouă destinații câștigătoare, alături de cele trei perechi de exploratori. Ei reprezintă o echipă diversă, formată din pasionați de călătorii cu experiență, ghizi turistici dar  și o familie tânără cu un copil mic, oferind astfel perspective diferite și interesante asupra destinațiilor câștigătoare.

Prima TV va prezenta în această vară, în cadrul a 10 episoade dedicate proiectului, în emisiunea ”Destinația anului”, difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 14.00, toate locurile de poveste vizitate de exploratori. Iar în ultima emisiune telespectatorii Prima TV își vor vota destinația favorită!

Din 17 iunie, telespectatorii vor porni, din fața micului ecran, într-o aventură unică prin România și vor descoperi locurile cele mai atrăgătoare din țară. Ele sunt: Orașe care inspiră (Brașov), Tărâmuri cu istorie și tradiție (Ținutul Mănăstirilor Bucovina), Comori naturale (Țara Hațegului), Stațiuni turistice (Mamaia), Parcuri de distracție și aventură (Dino Parc Râșnov), Atracții cultural-educative (Palatul Culturii Iași), Resort-uri (Green Village Delta Dunării), Boutique (Hotel Pleiada Iași) și Destinații gastronomice (Valea Verde din satul Cund).

300.000 de voturi ale românilor pe platforma www.destinatiaanului.ro , un juriu format din 100 de experți, dar și un amplu studiu sociologic au stabilit clasamentul acestui an în nouă categorii. În cadrul Galei Destinația Anului 2023, care a avut loc la Palatul Culturii Iași, pe 28 Aprilie 2023, s-au aflat câștigătoarele Destinația Anuluiä  2023 – cele mai atractive destinații turistice din România.

Cine sunt exploratorii?

Marian Marcel, cunoscut sub numele de Marian Adventures, este un călător experimentat care își petrece majoritatea timpului în căutarea unor noi destinații turistice și aventuri neobișnuite în întreaga lume. În timp ce călătorește, el își împărtășește experiențele cu oamenii prin intermediul blogului său de călătorii și al canalului de YouTube. El a călătorit deja în peste 102 țări si consideră că România este una din destinațiile încântătoare pentru oricine. Marian va călători împreună cu Mohammed Suleiman Mudi, un ghid turistic din Zanzibar care vorbește limba română, pe care a învățat-o în doar 6 luni.

Mohammed Suleiman Mudi, ghidul turistic din Zanzibar care va fi alături de el în călătoria prin România, este un profesionist dedicat și pasionat de istoria și cultura locurilor pe care le vizitează. El vorbește fluent limba română, lucru care i-a permis să cunoască mai bine cultura și tradițiile românești. „Sunt onorat să fac parte din proiectul Destinația Anului și să am ocazia să promovez țara mea. Am promis că voi ajuta un ghid local din Zanzibar să viziteze România și împreună cu alți călători români care i-au fost clienți și cu ajutorul comunității Marian Adventures, chiar am reușit asta. Abia aștept să descopăr locurile câștigătoare ale acestui an în România”, declară Marian. “Așa cum eu mereu mă întâlnesc cu turiști români și îi ajut să descopere Zanzibarul, în această vacanță îmi doresc să descopăr și eu România, tradițiile, cele mai frumoase orașe de aici, mâncarea și felul în care se distrează oamenii”, sunt cuvintele lui Mudi.

Adrian și Alecsandra (Everyday Holiday) sunt o pereche de exploratori cu experiență pe multe continente. Sunt stilul de exploratori activi, care găsesc bucurie în a descoperi atât frumusețile naturale cât și oamenii din locurile în care călătoresc.

„După ce am vizitat aproape 100 de țări, suntem convinși: România este una dintre cele mai frumoase. Diversitatea, tradițiile și originalitatea sunt motivele pentru care ne-a cucerit. Este greu să alegi cele mai frumoase locuri, de aceea este binevenit proiectul “Destinația Anului”, care oferă repere obiective, indiferent de preferințe – peisaje, cultură, aventură, experiențe culinare sau turism de relaxare. Abia așteptăm să vedem cum își merită locațiile câștigătoare titlul de Destinația Anului, prin ochii unui călător experimentat și exigent”, declară Adrian si Alecsandra.

Valize Vesele sunt cea de-a treia echipă de exploratori Destinația Anului, care vin cu perspectiva unei familii tinere, care descoperă lumea alături de copilul lor de doar un an și jumătate, adaptând stilul lor de călătorie la stilul celui mai tânăr membru al echipei Destinația Anului. Având o experiență îndelungată de călătorii și înainte de venirea lui Răzvi în familia lor, Andreea și Vlad au șansa acum să vadă locuri noi sau să le redescopere pe cele deja cunoscute, din perspectiva de părinți.

Andreea, Vlad și micuțul Răzvi (Valize Vesele) adaugă: “Nu degeaba se spune că nicăieri nu e ca acasă. Pe oriunde ne-au purtat pașii prin lume am dus cu noi și o mică parte din România, locul în care mereu ne întoarcem cu drag după fiecare călătorie.

De altfel, am străbătut România în lung și-n lat și ne-am convins de fiecare dată de potențialul turistic imens pe care îl avem aici, acasă. De aceea suntem mândri și bucuroși că facem parte din proiectul “Destinația Anului 2023” și că putem pune umărul la promovarea turismului românesc. Abia așteptăm să explorăm și să luăm la pas destinațiile câștigătoare!”

Catinca și Cristian Dorobanțu (Binome Productions) sunt producătorul, respectiv regizorul acestei aventuri.

Veți putea descoperi rezultatele explorării lor pe Prima TV, dar și pe 3 vlogguri de turism cu un impact total de peste 10 milioane de vizualizări, începând cu 17 Iunie 2023.

Iar pe www.destinatiaanului.ro și pe https://www.facebook.com/destinatiaanului/ puteți urmări poveștile a zeci de de destinații finaliste ale competiției. Scopul demersului nostru: să fim o sursă de inspirație pentru cei care iubesc vacanțele și iubesc și România.

Despre Destinația Anului

Prima TV prezintă emisiunea Destinația anului în vara lui 2023. Astfel, destinațiile câștigătoare vor fi prezentate în cadrul a 10 emisiuni dedicate proiectului. Vedetele Prima TV, Livia Graur, Daniel Osmanovici, Andreea Berecleanu, Irina Gologan, Marina Nițoiu, au facut parte din juriul care a votat destinațiile câștigătoare.

Clubul Destinația Anului susține destinațiile turistice din România în efortul lor de afirmare ca branduri puternice în industria turistică. Clubul organizează evenimentul anual Competiția Destinația Anului, care premiază cele mai bune destinații turistice din România în fiecare an. Mai multe informații despre Clubul Destinația Anului și Competiția Destinația Anului pot fi găsite pe site-ul www.destinatiaanului.ro.

Destinația Anului este o competiție prezentată de Prima TV, organizată în parteneriat cu Ministerul Antreprenoriatului și Turismului, Alianța Pentru Turism, Institutul Orașelor Vizionare (IOV), Asociația Cred în România, Federația Industriei Hoteliere din România (FIHR), Federația Asociatiilor de Promovare Turistică din România (FAPT), RoBoost, Urlaub in Rumänien, Academia de Studii Economice București, Asociația Gastro Local și Asociația de Ecoturism din România (AER).

guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments