3 MOTIVE PENTRU CARE MERITĂ SĂ NOMINALIZEZI DESTINAȚIA TA PREFERATĂ DIN ROMÂNIA

You are currently viewing 3 MOTIVE PENTRU CARE MERITĂ SĂ NOMINALIZEZI DESTINAȚIA TA PREFERATĂ DIN ROMÂNIA

Am încheiat bucuroși încă o săptămâna de nominalizări, cu cifre impresionante. Pentru ambele categorii, city break și localități turistice din regiunile istorice, au fost nominalizate atât destinații foarte cunoscute din turismul românesc cât și locuri mai puțin frecventate de picioarele călătorilor, dar cu potențial uriaș.

Farmecul competiției este că prin nominalizările și voturile celor de acasă poate aduce în lumina reflectoarelor destinații de mult uitate sau încă nedescoperite și poate fi o confirmare pentru cele deja cunoscute. Tocmai de aceea, nominalizările voastre sunt foarte importante. Iată 3 motive pentru care oricine ar trebui să nominalizeze o destinație pe www.destinatiaanului.ro

1. Susține turismul românesc

Turismul românesc înseamnă diversitate, frumusețe, peisaje care taie răsuflarea, înseamnă autentic, sălbatic dar și contemporan, cosmopolit. Însă turismul se face cu oameni și este de datoria noastră să ne susținem bogățiile, în primul rând prin a fi turiști în țara noastră iar mai apoi prin a ajuta la expunerea locurilor frumoase. Suntem cu toții în aceeași barcă, hai să vaslim în același ritm!


2. Arată-ți recunoștință

Fiecare loc pe care îl vizităm lasă o amprenta în urma sa. Însă unele ne impresionează și ne fac să ne întoarcem iar și iar la ele. Și de multe ori nu știm ce să oferim înapoi pentru starea de bine primită. Locurile acestea merită să fie făcute cunoscute iar în semn de recunoștință te invităm să le nominalizezi în competiție. Prin nominalizarea ta susții, totodată, și comunitățile locale care fac eforturi în expunerea destinației preferate.


3. Promovare la nivel național

Prin nominalizarea destinației preferate, îi oferi șansa de a câștiga competiția și de a fi promovată la nivel național. Un efort minim pentru un câștig uriaș. Promovarea în turismul intern are și beneficii financiare și crește șansele de expunere la nivel internațional. În același timp este o mândrie și un sentiment de apartenența să vezi destinația ta de suflet în competiție.

Așadar, nominalizează și tu prin completarea formularului de pe pagină principala a site-ului și pune umărul la construirea unui turism intern de calitate. Este momentul cel mai bun să fim suporteri ai frumosului în țara noastră.

ROMÂNIE DRAGĂ, HAI SĂ ALEGEM CEA MAI FRUMOASĂ DESTINAȚIE DIN ȚARĂ!

guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments