31 MAI – SCHIMBĂRI SPECTACULOASE ÎN TOPUL DESTINAȚIILOR FAVORITE PENTRU A DEVENI FINALISTE ÎN COMPETIȚIA „DESTINAȚIA ANULUI 2021”

  • Post comments:0 Comments
You are currently viewing 31 MAI – SCHIMBĂRI SPECTACULOASE ÎN TOPUL DESTINAȚIILOR FAVORITE PENTRU A DEVENI FINALISTE ÎN COMPETIȚIA „DESTINAȚIA ANULUI 2021”

Mobilizare masivă pe rețelele sociale în ultimele 2 zile, astfel că numărul de nominalizări pentru „Destinația Anului” a crescut de 4 ori. Comunitățile locale cele mai active în promovarea zonei lor au atras sute și mii de susținători, astfel că în cursa pentru finală au intrat noi destinații foarte puternice.

Pe 28 Mai, cele mai multe nominalizări erau pentru Iași, Țara Vrancei, Delta Dunării, Țara Făgărașului, Ținutul Conacelor – Covasna, Brezoi și Parcul Natural Domogled.

Printre destinațiile cu o dinamică spectaculoasă se numără Banatul de Munte: „Fabulosul ținut unde natura a fost atât de darnică cu pământenii poate să devină Destinația Anului 2021, în campania demarată de o televiziune și zece din cele mai importante bloguri de turism din România. Banatul Montan e locul care ar trebui descoperit și redescoperit de români datorită unui buchet extraordinar de destinații care sunt adevărate minuni ale naturii.” – se arată în apelul Primăriei Reșița transmis printr-un comunicat de presă.

Printre destinațiile care au înregistrat creșteri majore se numără și Municipiul Brăila, Alba Iulia sau comuna Corbi-Argeș. Iată, care sunt cele 10 destinații care au în acest moment cele mai multe nominalizări, în ordine alfabetică: Alba Iulia, Banatul de Munte, Municipiul Brăila, Corbi-Argeș, Ținutul Conacelor – Covasna, Delta Dunării, Țara Făgărașului, Țara Hațegului, Municipiul Iași și Țara Vrancei.

Mobilizarea este mare, iar finalistele se vor cunoaște doar în ultimul moment și oricând pot apărea surprize până la sfârșitul zile de vineri 4 Iunie când se va închide etapa nominalizărilor.

Pașii de nominalizare sunt simpli: intri pe www.destinatiaanului.ro, introduci nominalizarea ta împreună cu numele și adresa de email în formular. Cele 6 Destinații cu cele mai multe nominalizări devin finaliste.

Fiecare destinație finalistă va fi promovată într-o emisiune TV dedicată, iar la final, din cele 6 finaliste se va desemna Destinația Anului 2021 prin votul publicului și al bloggerilor de turism.
În final, câștigător va fi turismul românesc.

guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments