6 ORAȘE SI REGIUNI DIN ROMÂNIA SUNT FINALISTELE CARE LUPTĂ PENTRU DISTINCȚIA DE DESTINAȚIA ANULUI 2021

You are currently viewing 6 ORAȘE SI REGIUNI DIN ROMÂNIA SUNT FINALISTELE CARE LUPTĂ PENTRU DISTINCȚIA DE DESTINAȚIA ANULUI 2021

Românii au decis care sunt cele 6 locuri din România ce vor lupta în acest an pentru marele trofeu, titulatura de Destinația anului 2021 în România. Ambițiosul proiect de promovare a turismului românesc, realizat de Prima TV și platforma www.destinatiaanului.ro, intră în linie dreaptă. Peste 16 mii de nominalizatori au decis care sunt destinațiile din țară calificate în Marea Finală: Banatul Montan, Brăila, Delta Dunării, Iași, Țara Maramureșului și Oradea. Topul conține un mix de locuri foarte cunoscute și vizitate, dar aduce și surprize plăcute. Extrem de importantă în realizarea acestui top 6 a fost și implicarea comunităților locale, cum a fost cazul municipiului Brăila. Oameni inimoși au realizat campanii ample de mobilizare a locuitorilor, care și-au votat orașul.

În top 10 destinații nominalizate, foarte aproape de a prinde un loc între finaliste au fost și Țara Vrancei, Țara Făgărașului, Ținutul conacelor Covasna sau Alba Iulia.

Proiectul a adus în lumina reflectoarelor și alte destinații din țară care s-au bucurat de un număr mare de nominalizări: Brașov, Bucovina, Ciugud, Corbi – Argeș, țara Hațegului, Toplița, Zărnești – Piatra Craiului, Bucovina, Oltenia de Sub Munte, Piatra Neamț.

„Este un proiect ambițios și am avut parte de multe surprize plăcute. Până acum, românii ne-au arătat ce varietate mare de alegeri avem, iar noi sperăm să inspire cât mai multe vacanțe frumoase în România. Mă bucur să fiu parte dintr-un proiect al căruit scop este să le arate românilor ce frumoasă e țara”, spune Cezar Dumitru, owner al blogului www.imperatortravel.ro și partener al proiectului.

În etapa a doua a proiectului, care va incepe pe 17 Iulie, internauții vor putea pot vota pe platforma www.destinatiaanului.ro destinația favorită. Prima TV va difuza, în lunile iulie și august, o serie de 6 emisiuni dedicate acestui proiect care vor promova lucruri de văzut, de făcut, gastronomia locală, dar și oamenii faini pe care-i poți întâlni în aceste locuri foarte interesante.

Prima TV îi îndeamnă pe români: “Hai să ne cunoaștem țara”! îi invită să devină turiști în propria țară, să propună, să voteze și să călătorească în destinația lor favorită din România.
În platforma destinată votului, www.destinatiaanului.ro, vor fi cumulate toate voturile, iar apoi vom intra în linie dreaptă spre Marea Finală. Un juriu format din profesioniști în turism, bloggeri și publicul votant va decide care destinație din cele 6 se va bucura de faima titlului de Destinația anului 2021 în România.

Mai multe detalii despre campanie pot fi accesate pe https://destinatiaanului.ro/

Proiect răcorit de Ursus Cooler și susținut de Cotnari și www.EpicVisits.com
Proiect sustinut de Re-Patriot si ANAT

guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments