SITUAȚIA NOMINALIZĂRILOR PÂNĂ ACUM – SE MAI POT FACE PROPUNERI PÂNĂ PE 10 APRILIE

  • Post comments:0 Comments
You are currently viewing SITUAȚIA NOMINALIZĂRILOR PÂNĂ ACUM – SE MAI POT FACE PROPUNERI PÂNĂ PE 10 APRILIE

De la startul nominalizarilor și până acum pe platforma www.destinatiaanului.ro s-au adunat mii de nominalizări din toată România! Români din toate colțurile țării dar și din diaspora au intrat pe site și au propus destinațiile lor preferate.

În acest moment, pentru regiunile Moldova, Bucovina, la secțiunea city break, cele mai multe nominalizări sunt pentru: Iași, Piatră Neamț, Suceava, Botoșani și Galați iar la secțiunea localități turistice regăsim: Vatra Dornei, Dărmănesti, Gura Humorului, Durău și Slănic Moldova.

În regiunile Transilvania, Banat, Crișana și Maramureș situația stă în felul următor.
La secțiunea city break, cele mai multe nominalizări sunt pentru: Sibiu, Hunedoara, Oradea, Brașov și Timișoara iar la secțiunea localități turistice regăsim: Cund, Sighișoara, Sibiel, Rimetea și Borsec.

Iar în regiunile Oltenia, Muntenia și Dobrogea avem următoarea situație intermediară.
La secțiunea city break, cele mai multe nominalizări sunt pentru: Craiova, Târgoviște, Brăila, București și Constanța iar la secțiunea localități turistice regăsim: Valea Doftanei, Brezoi, Peștera-Padina, Sfântu Gheorghe și Sulina.

Topul se poate schimbă în orice moment, mai ales că au rămas 7 zile până la încheierea perioadei de nominalizări.
Totul depinde de faima locurilor din România, dar și de nominalizarea ta.
Intră acum pe www.destinatiaanului.ro și nominalizează o destinație de oriunde din România din cele 2 categorii: city break și localități turistice.

Mulțumim sponsorilor și partenerilor care s-au alăturat Destinației Anului, ediția 2022:

Destinația Anului a fost de la prima ediție răcorită de Ursus Cooler (www.ursuscooler.ro). Leaderul categoriei mixurilor de bere continuă călătoria alături de echipa noastră de exploratori.

In această ediție, competiția beneficiază parteneriatul Băncii Comerciale Române (www.bcr.ro). BCR susține Destinația Anului pentru a da #incredere comunităților în potențialul lor.

FRINCKS (www.frincks.ro) este un magazin online de băuturi fine. Whisky, vin, cognac, spumante și multe alte răsfățuri pe care sa le savurezi în orice destinație.

BIBI Touroperator (www.bibi-touring.ro) susține proiectul Destinația Anului în calitate de specialist pentru vacanțe în România, ca o confirmare a faptului că mai sunt multe lucruri interesante de spus și de văzut la noi aici. O vacanță în România rămâne un motiv de bucurie, pentru orice turist.

Parteneri media: PrimaTV (primatv.ro), News.ro, Profit.ro, Urban.ro, telekomsport.ro, Adevarul.ro, Radio Itsy Bitsy (itsybitsy.ro), Cezar Dumitru (www.imperatortravel.ro), Dana Gonț (www.danagont.ro), Eddie Tone (www.tuktuk.ro), Valize Vesele (https://www.instagram.com/valizevesele/)

guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments