START EXPLORARE! GIANINA CORONDAN ȘI ECHIPA DESTINAȚIA ANULUI AU PORNIT ÎN DESCOPERIREA CELOR 6 DESTINAȚII CÂȘTIGĂTOARE ALE ETAPEI REGIONALE

You are currently viewing START EXPLORARE! GIANINA CORONDAN ȘI ECHIPA DESTINAȚIA ANULUI AU PORNIT ÎN DESCOPERIREA CELOR 6 DESTINAȚII CÂȘTIGĂTOARE ALE ETAPEI REGIONALE

Gianina Corondan a pornit în periplul de explorare al celor 6 Destinații câștigătoare în regiunea și categoria lor, împreună cu o echipă completă de producție TV, pentru a le descoperi atracțiile. Filmările au simultan o componentă de producție TV clasică, dar și una interactivă. Călătoria a pornit de la Arcul de Triumf și va dura 2 săptămâni, timp în care publicul poate să-și voteze favoritA pe www.destinatiaanului.ro. Voturile publicului și juriul competiției vor desemna Destinația Anului în România la categoriile City Break și Localități Turistice.

Târgoviște, Brezoi, Brașov, Toplița, Iași, Dărmănesti sunt destinațiile care vor fi vizitate și promovate pe Prima TV în acest an. București este punctul de plecare, dar și gazdă a jurizarii și a galei de premiere.

Competiția, organizată în parteneriat cu Ministerul Turismului și Alianța Pentru Turism, generează un mare interes la nivel național, adunând peste 20 de mii de nominalizări în etapa regională și deja peste 15 mii de voturi după primele 2 zile de la start vot în marea finală. Voturile publicului sunt determinante în proporție de 2/3 din scorul final.

În vara lui 2022, telespectatorii Prima TV vor urmări seria de emisiuni de promovare dedicată acestui proiect. În 6 episoade, toate destinațiile câștigătoare vor fi prezentate publicului. Acestea vor beneficia și de prezențe în media internațională și la mari târguri de turism din Europa. În final, câștigător va fi turismul românesc!

ROMÂNIE DRAGĂ, HAI SĂ ALEGEM CEA MAI FRUMOASĂ DESTINAȚIE DIN ȚARĂ!

Despre Destinația Anului: cea mai importantă competiție de promovare a turismului intern prin popularizarea destinațiilor turistice ale României în mediul online, în emisiuni PrimaTV, prin implicarea directă a românilor pe destinatiaanului.ro, și prin colaborarea cu bloggeri și influenceri de turism. Aflată la a două ediție, Destinația Anului ridică ștacheta prin parteneriatul cu Ministerul Antreprenoriatului și Turismului și Alianța Pentru Turism, prin introducerea unei jurizări extinse în două etape (pe regiuni și națională) și o dublare a intensității comunicării atât pe plan intern, cât și internațional.

Mulțumim sponsorilor și partenerilor care s-au alăturat Destinației Anului!

Sponsorii ediției 2022:

Ursus Cooler (www.ursuscooler.ro), leaderul categoriei mixurilor de bere a fost alături de destinațiile cool ale României încă de la prima ediție. Mixul răcoritor de bere și suc continuă călătoria alături de echipa noastră de exploratori.

In această ediție, competiția beneficiază parteneriatul Băncii Comerciale Române (www.bcr.ro). BCR susține Destinația Anului pentru a da #incredere comunităților în potențialul lor.

Povestea Boromir (www.boromir.ro) s-a născut din pasiune pentru gusturi alese, dar mai ales din respectul pentru tradiție. Străbătând mereu țara în lung și în lat ca să găsească inspirație pentru produse tradiționale dar și inovative, Boromir susține cu bucurie proiectul Destinația Anului.

Râureni (www.raureni.ro) este un brand cu drag de natură, drag de călătorii care s-a alăturat cu mult entuziasm competiției Destinația Anului, ca partener dulce în călătoriile menite să descopere frumusețea și aromele României.

FRINCKS (www.frincks.ro) este un magazin online de băuturi fine. Whisky, vin, cognac, spumante și multe alte răsfățuri pe care sa le savurezi în orice destinație.

Enterprise Rent-a-car România (www.enterprise.ro) este Partenerul de mobilitate Destinația Anului, susținând echipa de producție sa se deplaseze eficient și fără griji în toate cele 6 destinații și susținând întregul nostru concept.

BIBI Touroperator (www.bibi-touring.ro) susține proiectul Destinația Anului în calitate de specialist pentru vacanțe în România, ca o confirmare a faptului că mai sunt multe lucruri interesante de spus și de văzut la noi aici. O vacanță în România rămâne un motiv de bucurie, pentru orice turist.

Organizațiile partenere:

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului îmbrățișează misiunea Destinația Anului de a susține comunitățile locale în efortul de afirmare a unor branduri turistice puternice în spațiul românesc prinț crearea unui flux constant de inspirație și a unui standard de excelență pentru turismul românesc.

Alianța Pentru Turism (APT): o platformă care reunește 26 de entități, printre cele mai importante și mai ales active din turismul național, cu rol de reprezentare a unei părți importante din industria turismului și a ospitalității în relația cu Președintele României, Guvernul României, Parlament și ministere.

Institutul Orașelor Vizionare (IOV) crede în cultivarea sentimentului de apartenență și de implicare a cetățenilor unei localități printr-o abordare conștientă de construcție de brand bazată pe o identitate competitivă și o viziune ambițioasă. Viitorul este al orașelor cu branduri puternice!

Parteneri media: PrimaTV (primatv.ro), News.ro, Profit.ro, Urban.ro, telekomsport.ro, Adevarul.ro, Radio Itsy Bitsy (itsybitsy.ro), Cezar Dumitru (www.imperatortravel.ro), Dana Gonț (www.danagont.ro), Eddie Tone (www.tuktuk.ro), Valize Vesele (https://www.instagram.com/valizevesele/), Urlaub-in-Rumänien (https://www.facebook.com/UrlaubinRumaenien)

guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments