150.000 DE ROMÂNI AU VIZITAT WWW.DESTINATIAANULUI.RO ŞI PESTE 40.000 AU VOTAT DEJA DESTINAŢIA FAVORITĂ

  • Post comments:0 Comments
You are currently viewing 150.000 DE ROMÂNI AU VIZITAT WWW.DESTINATIAANULUI.RO ŞI PESTE 40.000 AU VOTAT DEJA DESTINAŢIA FAVORITĂ

Ne apropiem de momentul adevărului, cel în care vom afla destinaţia anului 2021 în România. PRIMA TV prezintă candidatele la titlu într-o serie de 6 emisiuni dedicate celor 6 regiuni finaliste. Emisiunea, prezentată de Dana Gont, a fost urmărită cu interes de telespectatori, mulţi dintre ei votând apoi regiunea favorită pe www.destinatianului.ro . 150 de mii de români au vizitat site-ul şi 40 de mii dintre ei au votat deja pentru una din cele 6 destinaţii finaliste. “Ce pot sa va dezvalui este că, în acest moment, pentru prima poziţie în preferinţa publicului, scorul este foarte strâns între 4 din cele 6 destinaţii finaliste. Până la închiderea voturilor, suspansul este ridicat, iar situaţia se poate schimba în ultimul moment”, spune Dana Gont. Pe parcursul a 6 episoade, telespectatorii PRIMA TV au putut vizita cu ajutorul imaginilor finalistele: Delta Dunării, Brăila, Iaşi, Ţara Maramureşului şi Oradea. Sâmbătă, 21 august, de la 17:30, vom vedea ultima destinaţie, Banatul Montan. Iar pana pe 29 august telespectatorii mai au o săptămâna in care pot vota.

Episodul special difuzat de Prima TV, FINALA, difuzat pe 4 septembrie, va fi transmis din Ţara Făgăraşului, Destinaţia Anului 2020 în România. Aceasta va preda ştafeta următoarei câştigătoare pe care o vom afla pe 4 septembrie. În emisiunea difuzată de la ora 17.00, vom revedea traseul exploratorilor prin destinaţiile finaliste şi vom afla rezultatul final. “Votul publicului contează cel mai mult, dând 50 din cele maximul 100 de puncte pe care le poate obţine o destinaţie. Restul punctelor fiind acordate de cele 2 echipe de exploratori care le-au vizitat şi de un juriu de 3 experţi”, spune Dana Gont.

Până pe 29 August, publicul poate vota oricare din cele 6 destinaţii finaliste pe www.destinatiaanului.ro. După închiderea votului publicului, pe 30 august, exploratorii şi juriul vor acorda puncte candidatelor. Peste 150 de locuri din România, nominalizate în platformă de mii de internauţi, au intrat în competiţie pentru acest titlu. După prima etapă, cea a nominalizărilor făcute de public, doar primele 6 au intrat în cursa pentru titlul de Destinaţia anului 2021 în România. Acestea sunt Banatul Montan, Brăila, Delta Dunării, Iaşi, Ţara Maramureşului şi Oradea.

guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments