REDESCOPERĂ ROMÂNIA

  • Post comments:0 Comments
You are currently viewing REDESCOPERĂ ROMÂNIA

Pandemia ne-a inchis granitele. Apoi, granitele s-au redeschis cu diverse restrictii. Asa ca, de voie, de nevoie, ne-am intors cu ochiii la Romania. Si am descoperit ca Romania este o tara frumoasa. Ca Romania are extrem de multe locuri incredibil de frumoase. Ca Romania are o gramada de diamante ascunse si necunoscute, de sate pitoresti, de orase placute, de munti, de vai, de dealuri, de campii, de campuri de lavanda, de lacuri albastre, de drumuri serpuite, de capite de fan de care nici macar nu ati auzit.

Asa ca ne-am hotarat sa redescoperim Romania alaturi de voi. Sa scoatem in evidenta locuri mai putin cunoscute, dar si locuri extrem de cunoscute, sa ne promovam tara pentru ca, pana sa dea navala milioanele de turisti straini, sa o redescoperim noi asa cum e – cu bune si rele, dar uitandu-ne permanent la jumatatea plina a paharului. Care in multe locuri este paharul plin.

Asa ca va invitam sa ne recomandati unul dintre acele locuri care v-au vrajit. Fie ca este un loc in care locuiti, fie ca este un loc pe care l-ati descoperit din intamplare sau nu, fie ca este un loc care va inspira, va atrage, va cheama. Recomandati acel loc pe care il considerati demn sa fie declarat DESTINATIA ANULUI 2021 IN ROMANIA. Si sa ne ducem sa-l vizitam.

guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments