DESTINAȚIA ANULUI 2022 VA FI PREZENTATĂ DE GIANINA CORONDAN

  • Post comments:0 Comments
You are currently viewing DESTINAȚIA ANULUI 2022 VA FI PREZENTATĂ DE GIANINA CORONDAN

COMPETIȚIA REALIZATĂ ÎN PARTENERIAT CU ALIANȚA PENTRU TURISM și MINISTERUL ANTREPRENORIATULUI și TURISMULUI A ADUNAT DEJA MII DE NOMINALIZĂRI

In timp ce românii dau examenul omeniei și ospitalității prin felul exemplar in care se mobilizează pentru primirea refugiaților din țara vecină, realitatea dură de lângă noi ne face sa apreciem mai mult ceea ce avem frumos chiar aici, în România.

De aceea, nu e surprinzător că mii de români au intrat deja pe www.destinatiaanului.ro pentru a nominaliza orașele și localitățile turistice pe care le iubesc și vor sa le vadă incluse în topul destinațiilor cele mai atractive din Romania.

La categoria „City Break” competiția este intensa: pe lângă Oradea, Iași sau Brăila, finaliste ale ediției 2021, mulți romani recomandă Brașovul, Clujul, Timișoara, Sibiul, Alba Iulia dar și Craiova, Târgoviște, Brăila, Tulcea, Hunedoara și Piatra Neamț. Surprize plăcute apar și la categoria „Localități turistice”, unde nume noi ca Valea Doftanei, Brezoi, Sfântul Gheorghe (Delta Dunării), Rimetea, Breb, Slănic Moldova sau Vatra Dornei au strâns cele mai multe recomandări pana acum. Nominalizările continua pana pe 10 aprilie, când se va stabili podiumul pe categorii și regiuni istorice.

Cele 6 destinații cu cele mai mari scoruri, vor beneficia apoi de promovare națională intensă in lunile Mai-August atât pe social media cat și prin emisiunile Destinația Anului difuzate pe Prima TV. Gazda emisiunii, Gianina Corondan va călători cu echipa de filmare în fiecare destinație. De acolo va avea intervenții live și va realiza emisiuni cu principalele atracții ale zonei.

„Sunt încântată să mă alătur aventurii numite “Destinația Anului“, să fim îndrumați de locuitorii și cunoscătorii locurilor de însemnătate aparte și sunt convinsă că vom scoate la iveală strălucirea unor destinații de petrecut timpul liber oriunde în țară, vom dovedi că nu e musai să treci granița pentru a avea parte de așa ceva. Că la noi s-a inventat proverbul: “Omul sfințeste locul” a declarat Gianina Corondan.

În următoarea etapă, juriul prezidat de Dragoș Anastasiu va acorda voturile celor mai atractive destinații pe baza înscrierilor și ale unor criterii care cuprind investițiile făcute în infrastructura turistică și acțiunile de comunicare realizate in ultimii 2 ani. Votul juriului va conta pentru 1/3 din scor, iar numărul nominalizărilor pentru celelalte doua treimi.

Juriul acestei etape este format din 20 de experți și influenceri de turism:

Dragoș Anastasiu – Presedintele juriului, Alianța Pentru Turism

Daniel Mischie – Alianța Pentru Turism

Iulia Dangulea – Ministerul Antreprenoriatului și Turismului

Marilena Rumega – Ministerul Antreprenoriatului și Turismului

Dana Glonț – www.danagont.ro

Felix Tătaru – Institutul Orașelor Vizionare

Charlie Ottley – Producător TV

Adrian Voican – BIBI Touroperator

Călin Ilie – Federația Industriei Hoteliere din România

Andrei Blumer – Asociația de Ecoturism

Radu Florin – Fabrica de Aventura

Andreea și Vlad Moraru – www.valizevesele.ro

Catinca și Cristian Dorobanțu – Binome Film

Georgiana și Vlad Anicăi – www.RomanianThrills.us

Cezar Dumitru – www.imperatortravel.ro

Simona și Alex Vrinceanu – www.lipa-lipa.ro

Eddie Tone – www.tuktuk.ro

Oana Grozavu – www.visatorprinlume.ro

Mirela Leoni – www.extravita.ro

Raluca Jianu – www.epicvisits.com

Iubești o Destinație din Romania? Ajută la promovarea ei: intra pe www.destinatiaanului.ro și nominalizeaz-o in competiția Destinația Anului. Mai multe detalii despre campanie in Regulamentul campaniei, pot fi accesate pe https://destinatiaanului.ro/

ROMÂNIE DRAGĂ, HAI SĂ ALEGEM CEA MAI FRUMOASĂ DESTINAȚIE DIN ȚARĂ!

Despre Destinația Anului: cea mai importantă competiție de promovare a turismului intern prin popularizarea destinațiilor turistice ale României în mediul online, în emisiuni PrimaTV, prin implicarea directă a românilor pe destinatiaanului.ro, și prin colaborarea cu bloggeri și influenceri de turism. Aflată la a doua ediție, Destinația Anului ridică ștacheta prin parteneriatul cu Ministerul Antreprenoriatului și Turismului și Alianța Pentru Turism, prin introducerea unei jurizări extinse in două etape (pe regiuni și națională) și o dublare a intensității comunicării.

Despre Alianța Pentru Turism (APT): o platformă care reunește 26 de entități, printre cele mai importante și mai ales active din turismul național, cu rol de reprezentare a unei părți importante din industria turismului și a ospitalității în relația cu Președintele României, Guvernul României, Parlament și ministere. Alianța pentru Turism reprezintă un rezervor imens de competențe și expertiză, membrii componenți reprezentând toate sectoarele din turism (inclusiv asocieri public-private care îndeplinesc rolul de management al destinațiilor turistice începând cu anul 2005), pe care îl pun la dispoziția autorităților centrale și locale în consultările, dezbaterile și întâlnirile pe care le au cu acestea, în vederea accelerării dezvoltării turismului, creșterea calității serviciilor din turism, creșterea procentului pe care îl reprezintă direct și indirect turismul în PIB-ul României, micșorarea deficitului balanței comerciale din turism și profesionalizarea promovării României pe plan extern.

Mulțumim sponsorilor și partenerilor care s-au alăturat Destinației Anului, ediția 2022:

Destinația Anului a fost de la prima ediție răcorită de Ursus Cooler (www.ursuscooler.ro). Leaderul categoriei mixurilor de bere continuă călătoria alături de echipa noastră de exploratori.

In această ediție, competiția beneficiază parteneriatul Băncii Comerciale Române (www.bcr.ro). BCR susține Destinația Anului pentru a da #incredere comunităților în potențialul lor.

FRINCKS (www.frincks.ro) este un magazin online de băuturi fine. Whisky, vin, cognac, spumante și multe alte răsfățuri pe care sa le savurezi în orice destinație.

BIBI Touroperator (www.bibi-touring.ro) susține proiectul Destinația Anului în calitate de specialist pentru vacanțe în România, ca o confirmare a faptului că mai sunt multe lucruri interesante de spus și de văzut la noi aici. O vacanță în România rămâne un motiv de bucurie, pentru orice turist.

Parteneri media: PrimaTV (primatv.ro), News.ro, Profit.ro, Urban.ro, telekomsport.ro, Adevarul.ro, Radio Itsy Bitsy (itsybitsy.ro), Cezar Dumitru (www.imperatortravel.ro), Dana Gonț (www.danagont.ro), Eddie Tone (www.tuktuk.ro), Valize Vesele (https://www.instagram.com/valizevesele/)

guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments