JURIUL SE PREGĂTEȘTE SĂ NOTEZE CELE 6 REGIUNI CARE CANDIDEAZĂ LA TITLUL DE DESTINAȚIA ANULUI 2021 ÎN ROMÂNIA

  • Post comments:0 Comments
You are currently viewing JURIUL SE PREGĂTEȘTE SĂ NOTEZE CELE 6 REGIUNI CARE CANDIDEAZĂ LA TITLUL DE DESTINAȚIA ANULUI 2021 ÎN ROMÂNIA

Intrăm în linie dreaptă spre marea finală. Juriul competiției Destinația anului 2021 în România este gata să voteze cele 6 finaliste. Antreprenori de top, cunoscuți pentru implicarea lor în promovarea turismului românesc, sunt membri ai juriului.

Felix Tătaru este un nume ce nu mai are nevoie de caracterizare.  Este antreprenor în domeniul comunicării și educației, co-fondator al Radio Itsy Bitsy, al Institutului Dezvoltării Personale și a mișcării educative non-profit www.SuperTeach.ro și director al GMP Group. Este inițiator și Președinte al Conferinței Globale a IAA, www.Creativity4Better.com, care a ajuns la a 5-a ediție și se desfășoară la București.  Din 2020, Felix este implicat în construcția și promovarea brandurilor de oraș și regiune și în prezent înființează, alături de mai mulți experți internaționali și naționali, Institutul pentru Orașe Vizionare (IOV). “Consider că orașele și regiunile pot avea un impact major în bunăstarea, dezvoltarea și împlinirea oamenilor.  Un brand puternic al locului în care trăiești are puterea de a implica oamenii în comunitate, de a-i stimula să-și afirme identitatea locală și să-și pună în valoare propriile daruri și aspirații.  Pentru aceasta este nevoie de o abordare vizionară în dezvoltarea regiunilor și orașelor noastre că branduri dezirabile pentru locuitori, turiști și investitori”, spune Felix Tătaru, Președinte al Institutului pentru Orașe Vizionare, (IOV).

Acestuia i se alătură Raluca Jianu, antreprenor cu peste 10 ani experiență în marketing și comunicare. Pasionată de turismul experiențial, Raluca a lansat în 2019 Ferestroika iar în 2020 a pus bazele EpicVisits.com alături de alți trei antreprenori. Epicvisits.com este o platformă de călătorii self-service care promovează cele mai valoroase inițiative turistice din România. “Am pornit la drum cu Epicvisits.com din dorința de a crea o comunitate de călători și gazde care prețuiesc calitatea mai presus de orice.  Intuiam potențialul enorm pe care îl are România, dar descoperirile pe care le-am făcut în ultimul an au întrecut așteptările: locuri de cazare incredibile, peisaje care îți taie răsuflarea, experiențe autentice prin care te conectezi cu istoria, aventuri în sălbăticie sau retreat-uri care apar în topurile celor mai mari publicații din lume. România are multe de oferit și aștept cu entuziasm și emoție jurizarea de la Destinația Anului. Evaluarea mea se va baza pe două criterii principale: ospitalitatea și factorul epic (acel element care asigură o experiență memorabilă: poate fi un loc, o priveliște sau o activitate).“

Cezar Dumitru este cel de-al treilea membru al juriului.  Om de marketing, publicitate și turism, el a lucrat timp de mai bine de 25 ani în comunicare. Din 2009, scrie un blog de călătorii care a devenit unul dintre cele mai citite bloguri de profil din România. Cezar a călătorit în 133 țări ale lumii, dar și în 36 județe ale României, multe dintre povești regăsindu-se pe blogul lui. A participat în peste 100 programe de promovare turistică atât în România, cât și peste hotare. “Este o onoare deosebită pentru a intra în juriul prestigiosului proiect Destinația Anului. Voi judeca bazat pe filmele pe care le voi vedea și mai puțin pe amintirile proprii pentru a putea să pun toate cele șase destinații pe același „palier”.”

Procesul de votare începe din 17 iulie! Până pe 29 August, publicul poate vota oricare din cele 6 destinații finaliste pe www.destinatiaanului.ro. După închiderea votului publicului, pe 30 august, exploratorii și juriul vor acorda puncte candidatelor, după ce au vizionat toate cele 6 episoade ale emisiunii difuzată de Prima TV în fiecare sâmbătă, de la 17.30.

Pe 4 Septembrie vom afla regiunea care a reușit să îi cucerească pe exploratori, jurați, dar și pe cei care vor vota în platformă. Aceasta va primi, într-un episod final al emisiunii de la Prima TV, titlul de Destinația Anului 2021 în România.

Pentru acest titlu au intrat în competiție zeci de locuri din România, nominalizate în platformă de mii de internauți. După prima etapă, cea a nominalizărilor făcute de public, doar primele 6 au intrat în cursa pentru titlul de Destinatia anului 2021 în România. Acestea sunt Banatul Montan, Brăila, Delta Dunării, Iași, Țara Maramureșului și Oradea.

Mai multe detalii despre campanie pot fi accesate pe https://destinatiaanului.ro/

guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments