ANA HOTELS EUROPA & HEALTH SPA
Relax, Refresh, Revive @Ana Hotels Europa & Health Spa Eforie Nord
Ana Hotels Europa & Health Spa este un hotel de 4 stele, cu 220 de camere, situat în Eforie Nord, o oază de calm și relaxare în care veți găsi combinația perfectă între modern și traditie, menită să refacă echilibrul dintre trup și spirit și să vă ajute să regăsiți armonia, vitalitatea și pacea interioară. Hotelul este renumit pentru centrul spa Ana Health Spa, principala destinație românească de wellness din România, care îmbină terapii de eliminare a stresului, tratamente balneare de vindecare și ritualuri antice de relaxare, cu proceduri de întinerire și de tonifiere corporală de ultimă generație. Oaspeții se bucură de tratamente tradiționale pe bază de apă și nămol din Lacul Techirghiol, precum și de proceduri cu laser, untrasunete și ionizare. Numeroasele noastre servicii spa includ terapii sportive de recuperare, sesiuni de masaj tonifiant facial sau corporal, tratamente faciale anti-îmbătrânire, tratamente corporale și terapii.
Centrul Ana Health Spa a fost conceput acum 18 ani din dorința să continue tradiția, fiind primul Spa medical de pe litoralul românesc al Mării Negre. S-a dorit îmbinarea terapiilor anti-aging cu programele de tratament balneo, care utilizează factorii terapeutici naturali unici ai zonei, și cu ritualuri străvechi de relaxare și înfrumusețare. Cu timpul s-a migrat către o abordare wellness, atât din perspectiva meniului spa și a produselor cosmetice, cât și a etichetei spa. Ana Health Spa se întinde pe o suprafață totală de 2960 mp, din care baza interioară de tratament 1925 mp și cea exterioară (Techirghiol Pool Outdoor) 1035 mp. Cuprinde un număr de 39 cabinete, zona Aqua Salty Delight (piscina cu apă sărată din lacul Techirghiol încălzită la 32-33 C, Jacuzzi, sauna uscată, baie de aburi, fântâna de gheață). Baza exterioară de tratament Techirghiol Pool Outdoor unde se efectuează tratamentele cu nămol și apa sărată în aer liber, cuprinde piscina cu apă sărată din Lacul Techirghiol, paturi pentru masajele cu nămol, amfore cu nămol pentru aplicații, 12 căzi cu apă sărată și șezlonguri. Conceptul de spa presupune și îndepărtarea unor disconforturi ale corpului fizic care alterează starea de bine.
Oaspeții noștri beneficiază de sesiuni de exerciții fizice în cele două piscine încălzite cu apă sărată din Lacul Techirghiol indiferent de pachetele pentru care optează. Terapiile cu apă (băile saline cu plante sau alge, dușul subacval, hidromasajul, dușul masaj Vichy se regăsesc în pachete din ambele categorii, ca și drenajul limfatic și reflexoterapia plantară. Apropierea de mare, vecinătatea Lacului Techirghiol, ambianța, factorii de cură naturali, serviciile unice oferite de o echipă de profesioniști cu experiență sunt câteva din argumentele cu care ne dorim să-i cucerim și să-i fidelizăm pe oaspeții noștri. Organizăm clase de yoga, stretching, de învățare și conștientizare a posturii corecte a corpului, informări despre suplimentele alimentare cu dezbateri pro și contra. În măsura posibilităților, dimineața salutăm soarele pe plajă sau în grădina superbă a hotelului după ritualul japonez SURYA NAMASCAR.
În perioada octombrie 2023 - aprilie 2024, Ana Hotels Europa & Health Spa a trecut printr-un amplu proces de renovare, o investiție de peste 14 milioane de euro.
Ana Hotels Europa & Health Spa din Eforie Nord se distinge ca un adevărat paradis al simțurilor, oferind o combinație perfectă între lux, rafinament și tratamente inovatoare. Este o destinație ideală de vacanță care oferă numeroase obiective turistice în Eforie Nord, Constanța și împrejurimi, de la sporturile acvatice, la plimbări prin centrul vechi al Constanței sau în Delta Dunării.
g_q68dm0gmwl2s0uxgq8ajnyslq.jpg
g_75d2y3lpdwnbs53tm365fleig.jpg
g_kfhist1i5d5n7c2u7979swigp.jpg
g_o4h0zf1lf1rp40ex0f51wh8ry.jpg
g_8jx067tkw1thdjmhtt2dx9giu.jpg
g_a45yzdd1p6rhggp772wsq9pyp.jpg
g_az6y7zgy1m2155jxnm6oy5ygf.jpg
g_d2zzipm1cu05gw1uwc3o01233.jpg
g_k26cmz18aib065cd5n92hwwzm.jpg
g_hu1ptmmtjl289vrc316k5aotl.jpg
g_fdsbaqhyl4lw91yjlazr2tgyt.jpg
g_dqzld7lcqg0zpreh6qq8cy1yx.jpg
g_hfq5u7nwa7xc7dqf4dg1cgmk4.jpg
Social Media