PANORAMIC COLIBIȚA
Panoramic Colibița
Panoramic Colibița! Locația situată în inima Colibiței, înconjurată de frumusețea naturală a lacului, care creează un peisaj de vis, în orice parte a hotelului te-ai afla.
Relaxarea este prioritară, astfel că punem la dispoziția clienților mai multe zone în care să uite de grijile de zi cu zi. Sauna finlandeză induce o stare profundă de relaxare. Ajută la atenuarea durerilor de la nivelul circulației, la reducerea inflamației mucoasei respiratorii și la îmbunătățirea metabolismului. Nivelul umezelii din sauna umedă poate ajunge până la 50% și ajută la revigorarea corpului, îmbunătățește imunitatea, deschide porii, ajută la eliminarea toxinelor și catifelează pielea.
Zona cu aparate de sport în aer liber completează experiența, permitându-vă să vă mențineți în formă în mijlocul naturii, inspirând aer curat de munte. Dacă sesiunea de sport este făcută dimineața, aerul ozonat va ajuta la diminuarea episoadelor alergice, iritațiilor căilor respiratorii și nazale, ameliorarea durerilor de cap, reducerea intensității atacurilor de astm și îmbunătățirea nivelului de concentrare.
În serile liniștite, zona de foc de tabără adaugă o notă de confort și convivialitate, toate într-un cadru superb care se deschide spre lacul măreț al Colibiței.
Punctul principal de atracție al Panoramic Colibița este piscina încălzită infinity, caracterizată de o priveliște spectaculoasă asupra lacului, pregătită pentru clienții noștri în orice anotimp. Fie că îți dorești să te bucuri de priveliștea de iarnă cu munți și păduri înzăpezite, de mirifica pomilor înfloriți și a notelor caracteristice de primăvară, de căldura și culorile vii ale naturii din timpul verii sau de peisajul toamnatic arămiu, este locul ideal.
Va asteptam la relaxare!
Colibița este o destinație pitorească din România, cunoscută pentru priveliștea sa panoramică impresionantă. Înconjurată de Munții Carpați, zona oferă un peisaj seren, având Lacul Colibița în centrul atenției. Apa cristalină a lacului reflectă vegetația din jur, creând o imagine fascinantă. Vizitatorii se pot bucura de activități în aer liber precum drumeții, pescuit și plimbări cu barca, admirând în același timp peisajul spectaculos al munților și pădurilor care îmbrățișează regiunea. Liniștea din Colibița o face o retragere perfectă pentru iubitorii de natură în căutarea unei evadări liniștite.
g_627cv7heiksuvitjli773ferx.jpg
g_arph6yepr44q2ib9faysphc4o.jpg
g_qf0u0vhbj38z1rykvddhetr8v.jpg
g_r072zqqhi4oxdcvbpvmb166wh.jpg
g_tezhbn7n4tyhd95dwqzmfx335.jpg
g_rdmqoo2w8lblsh1fe6p4z61w8.jpg
g_dmh7qzpmyu0aeicy3xof2497l.jpg
g_98clmgigaazwjh2753657zlv5.jpg
g_k0xavsohfzpbxdkw1urst27p7.jpg
g_1w56z75ni4s4q5ozy1gql1ah5.jpg
g_uc9cncegd34hspdghwfb9amw2.jpg
g_pgw5hmmio9x37zpgmwovnuev1.jpg
Social Media