CASA TIMIȘ WELLNESS & SPA RESORT, JUDEȚ PRAHOVA
Casa Timis Wellness & Spa Resort
Situat într-un decor natural spectaculos, Embrace Holistic Healing Spa, este un concept holistic, unic, un spatiu multisenzorial, eco-friendly ce redefinește luxul organic, oferind o experiență regenerativă.
Echipa noastră de specialiști internaționali, cu o vastă experiență în cele mai prestigioase resorturi de lux din Dubai, Maldive și Bali, aduce o abordare inovativă în ceea ce privește wellness-ul și spa-ul, combinând tehnici tradiționale și moderne de preventie, tratare si vindecare. Medicina integrativă este pilonul central al conceptului nostru, incluzând proceduri avansate și evaluări personalizate. Prin gamele de produse vegane, organice și cruelty-free asiguram o experiență spa autentică și respectuoasă față de mediul înconjurător.
Această dedicare față de inovație și excelență în domeniul wellness-ului ne definește ca destinația ideală pentru iubitorii de Wellness & Spa.
Embrace Holistic Healing Spa, un spatiu de regenerare în inima naturii, este destinatia unde luxul organic și sustenabilitatea se armonizează pentru a crea o experiență de neegalat! Echipa noastră de terapeuti cu experiență internațională, în resorturi de lux, aduce tehnici de wellness inovatoare și o abordare holistică, complementata de medicina integrativă.
Facilitatile noastre includ sauna umeda cu difuzie de sare si aromoterapie, sauna uscata cu sare de Hymalaia, fantana cu gheata, sezlonguri terapeutice cu infrarosu, zona de relaxare si fresh corner.
Zona de fitness, un spațiu îmbrăcat în plută, oferă o atmosferă calda și primitoare. Aparatele din lemn masiv, hidraulice, nu doar că subliniază angajamentul nostru față de sustenabilitate, dar asigură si o experiență de antrenament eficientă, în armonie cu mediul înconjurător.
Cu un meniu spa complet si complex, ce cuprinde ritualuri pentru cupluri, masaje și terapii personalizate, suntem pregătiți să satisfacem nevoile unice ale fiecărui oaspete, inclusiv ale copiilor și femeilor însărcinate. Aceste experiențe sunt meticulos concepute pentru a oferi o stare de bine, invitând la momente de relaxare și echilibru.
Embrace Holistic Healing Spa devine astfel o destinație de top pentru cei în căutarea unei experiențe transformatoare pentru minte, corp și suflet, oferind un refugiu de liniste, bucurie, conexiune autentica si regenerare, caracterizat prin inovație, excelență și un angajament profund față de wellness și sustenabilitate.
g_ehzf1u3ef1xzv244ibd2uaeb0.png
g_dlbywp4rqd4k0yvle7g8cq09s.png
g_uavfiqdgq49qdeo4n92gklhxp.png
g_o9v01x6r1qqmik28avwn61gu5.png
g_x4kmm7r488vvg5mt1jeoeorue.png
g_ai6tbkmkbm9mxzuqaawjiph2a.png
g_mq0st8q3jtzf573imw2e0leub.png
g_6v1p71nx6q5e8pmosqyhudybj.png
g_4zz985yd0smd5cvpimap85lyj.png
g_7p0uayxo1g9zlcf0wdm70hwgo.png
g_dkh8b0ho175oeieraxx0p3oc0.png
g_2dbh83v5cmiqb2sg7cl8oi70o.png
g_0iof9a8ibgg1prbnqle5czxt5.png
Social Media