THERME BUCURESTI
Therme București, cea mai exotică destinație din România
Aflat la doar 5 minute distanță, cu mașina, de Aeroportul Internațional Henri Coandă, Therme București este destinația perfectă pentru o vacanță memorabilă cu familia, partenerul sau prietenii. Deschis 365 de zile pe an, Therme București este cel mai mare complex de wellness, relaxare și entertainment din Europa, dar și cea mai mare grădină botanică indoor din Estul Europei, adăpostind peste 1.500 de palmieri și 800.000 de specii de plante. Tot aici găsești și cea mai mare plajă urbană din Europa: Sands of Therme. De la inaugurarea în ianuarie 2016, peste 8 milioane de vizitatori, din toate colțurile lumii, au vizitat Therme București.
Vacanța ta în fiecare zi, cu 3 zone de relaxare diferite
Împărțit în 3 zone distincte: Galaxy, The Palm și Elysium, Therme Bucureşti oferă zeci de atracții și peste 45 de activități și experiențe zilnice, incluse în biletul de acces. Trăiește o zi plină de adrenalină pe cel mai lung sistem de tobogane acvatice din Europa, răsfață-te printre palmieri, cu un cocktail în piscinele exterioare cu apă termală și bucură-te de fiecare ritual vindecător în saunele tematice.

Galaxy - paradisul familiilor, iubitorilor de adrenalină și distracție

Zona Galaxy garantează o zi plină de distracție pentru cei mici și relaxare deplină pentru părinți. Distrează-te cât e ziua de lungă pe cel mai lung sistem de tobogane indoor din Europa: peste 1.7 km cu 17 tobogane acvatice de diferite dimensiuni și grade de dificultate. A zis cineva valuri? Cea mai mare piscină cu valuri din România o găsești aici. Părinții pot găsi aici o zonă dedicată de relaxare - Galaxy Relax, cu paturi cu hidromasaj, pool bar, paturi cu infraroşu şi 3 saune umede cu ritualuri de înfrumusețare. În plus, în restaurantul The Greens, te poți delecta cu preparate adorate de cei mici și mari.


The Palm - o oază de relaxare printre palmieri și piscine termale

Descoperă cea mai instagramabilă zonă Therme. În The Palm te relaxezi cât dorești în piscină interioară și exterioară cu apă termală, jacuzzi și pool bar. Ai 3 piscine îmbogățite cu săruri și minerale: Sare de la Marea Moartă, Litiu, Calciu și Magneziu, dar și paturi cu hidromasaj pentru relaxare deplină. Restaurantul Humboldt cu specific internațional e gata să-ți răsfețe papilele cu bunătăți din toate colțurile lumii. Tot în zona The Palm, dar în exterior, găsești Sands of Therme, cea mai mare plajă urbană din Europa, cu piscină, pool bar, nisip și briza stării de bine.

Elysium - wellbeing și sănătate la cel mai înalt nivel

Zona Elysium ridică ștacheta wellbeing-ului și stării de bine la cel mai înalt nivel! Relaxează-te în cele 6 saune tematice cu zeci de ritualuri wellness, infuzii și momente speciale Aufguss. Sănătatea vine la pachet cu documentare wild life în singura saună cinematograf din România (Hollywood), iar sauna salină Himalaya este perfectă pentru sesiuni și terapii cu aerosoli. The Mango Tree Restaurant, restaurant a la carte te invită într-o călătorie gastronomică rafinată în bucătăria thai. Pentru masaje, tratamente și terapii de înfrumusețare, ești așteptat la recepția #InstantWellness pentru o programare.
g_6mpugfdqraqsbifbh5tmn5m0b.jpg
g_ikzy45lfeg0gs65ozdiog9wqk.jpg
g_thiezfsuic0vyr2jgfkfu3wzb.jpg
g_k1nzn0scpb0g3bdb9gm3w6mdv.jpg
g_avuw51o94blwgpjp4yox8wxpb.jpg
g_sjvqfgiw7uto2gu9xlkugwpe1.jpg
g_pada4btgqfrtqv2fywiswilah.jpg
g_dfpe2h6yy1wyf35vf920id0co.jpg