BACOLUX AFRODITA RESORT & SPA
Legendele și natură se întâlnesc pentru a readuce echilibrul
Parte din grupul Bacolux Hotels România din 2012, Bacolux Afrodita Resort & Spa este destinată prin excelență turismului de wellness.

Herculum Spa este locul în care se regăsesc particularitățile spectaculoase ale zonei, de la natura unică de pe Valea Cernei, până la legendele care au scris peste 2000 de ani de istorie la Herculane.

Segmentul de wellness al resortului este o poveste a regăsirii prin forța naturii, a apei termale ce a pus locul pe harta lumii, al energiei lui Hercule, al frumuseții Afroditei și al felului în care toate acestea sunt transpuse în prezent pentru a ajuta vizitatorul să își regăsească liniștea, forța și resursele interioare.

Încorporând natura zonei atât in design, prin culori și materialele naturale alese, dar mai ales prin felul în care resursele naturale ale locului sunt valorificate în terapiile sale, Herculum Spa s-a transformat într-un loc cu trăsături unice, ce pune în valoare moștenirea naturală și istorică a locului.
Situat în unul din cele mai spectaculoase peisaje ale României, resortul din Herculane dispune de 220 de camere și apartamente cu vedere spre munte sau Valea Cernei.

Pe lângă facilități de wellness, acesta mai beneficiază de 2 restaurante, 2 terase, lobby bar, zonă de gaming, 2 săli de conferință, spațiu de joacă interior și exterior, piscină exterioară și zonă de plajă cu priveliște la munte.

Herculum Spa are în totalitate 2000 mp cu vedere spre parc și o frumoasă culme muntoasă împădurită și beneficiază de un izvor termal sulfuros pentru 2 piscine interioare, zonă de tratament medical cu sală de kinetoterapie și 10 camere pentru facilitați de electroterapie și alte proceduri medicale.

Zona wellness este compusă din: un spațiu de aproximativ 1000 mp, cu piscine, 5 tipuri de saună și salină dedicate revitalizării și recreerii, 5 camere pentru terapii wellness, una dintre ele pentru cuplu, o camera de relaxare și multe alte spații liniștite.

Totodată spa-ul dispune de o zonă dedicată copiilor, ce include o piscină, tobogan acvatic cu elemente de aqua splash, precum și o salină cu jocuri și activități dedicate exclusiv celor mici, totul într-un decor de poveste menit să le stimuleze imaginația.

Scopul spa-ului este de aduce natura la interior pentru vindecare. Pe lângă încorporarea elementelor de vegetație specifică locului în pereții cu mușchi, au fost încorporate culori și elemente naturale specifice zonei. Recepția spa este realizată din trunchiuri de copaci de mari dimensiuni promovând Seqoia Gigantgeea, arborele emblematic din mijlocul stațiunii. Jacuzzi-ul cu abur este inspirat din natura și istoria locului, mai exact din Grota cu abur, un loc în care se spune că vechii daci veneau să vorbească cu zeii.

Valorificăm plantele medicinale locale prin uleiuri esențiale cu care am creat formulele de uleiuri de masaj. Maximizăm spațiile exterioare folosind spații vitrate mari și implementând aqua gym în piscina exterioara, terasa pentru băi de soare cu vedere la munte, precum și organizând și diverse activități și drumeții in natură.

Printre particularitățile spa-ului se numără cele 2 terapii semnătură – Hercule it’s me si Afrodita it’s me. Hercule it’s me este un ritual inspirat din legenda care spune că Hercule a poposit pe Valea Cernei în căutarea Lânii de Aur și și-a regăsit puterile îmbăindu-se în apa termală de aici iar Afrodita It’s me este inspirat din legenda zeiței fiind o adevărată călătorie a simțurilor.

Locația se bucură de privilegiul de a fi amplasată în mijlocul naturii, înconjurată de munți și beneficiind de aer cu proprietăți curative, unde oaspeții, pe lângă terapiile de wellbeing pot alege dintr-o mulțime de trasee montane, activități în aer liber, sau vizite la atracțiile turistice din împrejurimi:

* Plimbări cu ambarcațiuni la Cazanele Dunării
* Chipul lui Decebal – Cea mai mare sculptură în munte din Europa
* Prânz în Serbia - la doar 30 de minute distanță
* Morile de apă Eftimie Murgu de la Rudăria – Patrimoniu UNESCO
* Centru de echitație
g_sa3b3dzpq41olx6qch6ho0xmn.jpg
g_vtoms6sc3w7g6ta3e9ioaiu50.jpg
g_pcqnkdcdib6fyatejtg209tar.jpg
g_d2dljqvqo5lyn6829aap0rt8p.jpg
g_qpy6jop0c3kq6w9hj7isgduu0.jpg
Social Media