CASA TIMIȘ WELLNESS & SPA RESORT, JUDEȚ PRAHOVA
Casa Timis Wellness & Spa Resort
În inima Resort Casa Timiș, trei restaurante își unesc forțele pentru a oferi o experiență culinară de neuitat. Restaurant Conac, cu meniul său ispititor, oferă o călătorie prin tradiția românească, de la sarmale în foi de viță la delicatese moderne, sub îndrumarea Chef-ului Nico Lontras. Restaurant Rotonda, condus de Chef Cătălin Petrescu, invită la o explorare asiatică, unde aromele din Japonia, China, Thailanda și Coreea se împletesc într-o simfonie de gusturi. Veranda dintre Vii aduce Mediterana aprope de tine, cu fructe de mare proaspete și preparate italiene, cipriote și spaniole, într-o armonie perfectă de arome și ingrediente de excepție. Fiecare restaurant promite o experiență culinară distinctă, îmbogățită de calitatea ingredientelor, măiestria culinară și un peisaj viticol impresionant.
Conac - Restaurant Romanesc Modern
Meniul apetisant și ispititor te va purta intr-o călătorie culinară fascinantă prin România. De la sarmale in foi de vita gatite in sos de gulaș tradițional, până la preparate moderne, precum bulzul cu pastrama din piept de rata si ou confiat sau micii din carne de wagyu A5, fiecare gust și aromă sunt atent selecționate pentru a oferi o experiență de neuitat.
La Conac, calitatea ingredientelor, prospețimea acestora, măiestria tehnicilor de preparare, vinurile casei alese cu grijă, peisajul unic al viilor, serviciile impecabile și ospitalitatea autentică transformă experiența gastronomică într-o bucurie a sufletului. Restaurantul Conac reprezintă expresia tradiției și rafinamentului culinar al preparatelor cu specific românesc, reinterpretate într-un stil modern de Chef Nico Lontras, iubitor și păstrător, al bucătăriei românești.
Rotonda - Restaurant Asian Fusion
Arome și texturi luxuriante, savori inedite vă vor purta simțurile într-o călătorie transoceanica din Japonia în China, din Thailanda în Coreea, transformând fiecare preparat într-o experiență multisenzorială pregătită cu măiestrie de Chef Cătălin Petrescu. Cu pregătire și practică internațională în arta culinară asiatică, Chef Cătălin și echipa sa transformă fiecare masă într-o călătorie a simțurilor incomparabilă.
Veranda dintre Vii - Resaturant Mediteranean
Lasă-te sedus de savoarea preparatelor mediteraneene, pregătite cu ingrediente de cea mai buna calitate, alături de fructe de mare și homari proaspeți pe care îi poți alege personal din acvarii.
Gusturi străvechi de pe țărmurile Mediteranei te surprind într-o sinergie elegantă care nu poate genera decât experiențe gustative complexe și delicate. Pasiunea și dedicarea chef-ilor sunt redate prin folosirea ingredientelor excepționale de origine italiană, cipriotă sau spaniolă, aducând laolaltă preparate rafinate de la carpaccio de peste, hummus, sosuri cu trufe, sosuri din vin, infuzii cu lavanda si pana la caviar de lamaie si rodie, din bucataria moleculara.
g_44sa2cugdup45deymesy96rd9.png
g_arjawbvci2kp7w1wev7lx3x08.png
g_jnquw0tt6jkm68kco78j2rekg.png
g_9rbp9lw9zxldx9ehgdtjsn006.png
g_z4sjyeg7d0slhepc814616khl.png
g_i802aqix2dgznvj87o2slzl5p.png
g_vwrq53h5h7u66nm2uq2d5ams0.png
g_6vjjsjp4sh1pjrfy5sktq6olj.png
g_v10kt0my1v2827ir9rru7p83c.png
g_gccbq9zww2zj7b45t7srh92mg.png
g_7qn4bp9dcrdxjxekm1se9810s.png
g_pgg5ncz8vd20qgoomdsrx4a4z.png
g_c0q068ari68qxyhdpobe09xq6.png
g_ejfrkfs5dtxrcax5wt35u3umd.png
g_3phes1225kopyv2nbz3ink1p1.png
Social Media