CONACUL GRIGORESCU, JUDEȚ BUZĂU
Experimentează fusion-ul culinar din Ținutul Buzăului la Conacul Grigorescu
Conacul Grigorescu oferă cele mai rafinate experiențe culinare. Chef Juranda și echipa sa își răsfață clienții cu preparate delicioase, adoptând conceptul farm-to-table.
Nu lipsesc din preparatele sale trufele locale, acestea fiind considerate „aurul negru” al bucătăriei de lux.
În timpul săptămânii, vă puteți bucura de Bed&Breakfast iar în weekend, de pachete demipensiune cu o cină specială Slow Food cu 3 feluri.
Iar la sfârșit de săptămână și la ocazii speciale, putea savura prânzul de degustare “Farm-to-table”, pregătit de chef Juranda și echipa sa.

Slow Food Buzău face parte din mișcarea internațională Slow Food și respectă conceptul de hrană curată, sănătoasă, corect prețuită.

Locația se află la intrare în Geoparcul UNESCO Ținutul Buzăului , într-o oază de liniște, aproape de toate obiectivele turistice.

Ingredientele folosite sunt din rețeaua de producători din regiune și propria minifermă.
g_g682yqhv5xvb5kn2df4e2lh9q.jpeg
g_7ucns9be9s3e92ul3i6dacfa8.jpeg
g_8vykdi3m6pq8juh9vzosyv7rx.jpg
g_9j3j2sas29kg6183js07tccyr.jpg
g_q44ycnsby7kh2my42bdln1n4s.jpg
g_ibm0jjyttgtz7h8j82d8lhpaf.jpg
g_0jsi54tv1iep6hhvecywchqas.jpg
g_cwgyyo1n8a5090aw8bdo7ea8m.jpg
g_je2hob1ehcsp37b3dic81bs4l.jpg
g_jeo574ipd1udtyf785ssjxgq1.jpg
g_aso01dj01pm1cgw4tsslitwbb.jpg
g_ymqni7n1m3sw8jw0sxh7koa21.jpeg
g_w2adml2zjqov6xs9gkqn1704w.jpg
Social Media