CORNIȘA AQUAPARK & SPORTS BOTOȘANI
Descoperă lumea Cornișa AquaPark&Sports Botoșani!
Descoperă Lumea Cornișa AquaPark & Sports Botoșani - destinația perfectă pentru o escapadă memorabilă!
Cu o suprafață impresionantă de 48 de hectare, Cornișa AquaPark & Sports este cel mai mare parc de agrement turistic și sportiv din Moldova, situat la ieșirea vestică a municipiului Botoșani către Suceava.
Aici, vei găsi o oază de relaxare și distracție adaptată tuturor cerințelor de confort ale zilelor moderne, oferindu-ți o pauză binevenită de la agitația urbană, indiferent de anotimp.
Încântă-te cu o varietate de facilități: piscine pentru relaxare, terenuri de sport, patinoar, zone de agrement cu bărci, amfiteatru și locuri de joacă pentru cei mici. Dar ce face Cornișa cu adevărat specială este râul artificial de rafting, unic în România, care îți va oferi o experiență de neuitat în mijlocul naturii.
Parcul Cornișa - Botoșani își propune să devină un furnizor de top în ceea ce privește serviciile turistice de agrement, urmărind să depășească toate așteptările clienților .
Cornișa AquaPark & Sports din Botoșani este, indiferent de anotimp, o destinație turistică extraordinară, cu o varietate incredibilă de facilități și atracții, acest parc fiind locul ideal pentru o escapadă memorabilă pentru vizitatorii de toate vârstele.
Parcul își întâmpină oaspeții cu o piscină acoperită impresionantă, dotată cu tot ce este necesar pentru o zi de relaxare și distracție. Bazinul de agrement pentru adulți și cel pentru copii, bazinul de înot contracurent și cele două bazine pentru hidromasaj oferă posibilitatea de a vă răsfăța și relaxa într-un mediu plin de confort. În plus, există saune, o sală de fitness bine echipată, zone de masaj și spații de relaxare, inclusiv săli pentru jocuri distractive, audiții și proiecții.
Pentru cei care preferă activitățile în aer liber, bazinul cu dimensiuni olimpice este perfect pentru înot și sărituri la trambulină, iar bazinul pentru copii și toboganele cu apă sunt pentru distracție nelimitată. Există patinoar acoperit pentru iarnă și ca un element inedit, puteți încerca să vă inițiați în tainele curling-ului, un sport mai puțin întâlnit în Moldova. Vara vine cu un palmares lărgit de activități: patinaj pe role, perete de escaladă și skateboard.
Adrenalina continuă să curgă cu șase tobogane de apă interioare și exterioare, care oferă experiențe de alunecare captivante pentru toate vârstele. Capacitatea de a găzdui un număr mare de vizitatori pe oră garantează distracția fără așteptare.
Facilitățile sportive sunt la înălțime, cu terenuri multifuncționale, terenuri de tenis și un lac cu râu artificial de rafting pentru aventuri în natură. De asemenea, există piste pentru bicicliști și alei pietonale pentru plimbări în mijlocul naturii.
Pentru cei mici, există spații de joacă amenajate pe grupe de vârstă, iar pentru cei care caută relaxare și răsfăț, zona SPA & Wellness.
Parcul și zona împădurită sunt o oază de liniște și frumusețe naturală, completată de numeroasele specii de arbori și plante.
Cornișa AquaPark & Sports poate fi o destinație culturală și artistică, datorită amfiteatrului în aer liber, care găzduiește evenimente diverse și oferă un cadru superb pentru întâlniri și spectacole.
În concluzie, Cornișa AquaPark & Sports este locul perfect pentru o evadare plină de distracție, aventură și relaxare, potrivit pentru toate gusturile și toate vârstele. Vă așteptăm cu brațele deschise să descoperiți toate minunățiile pe care le oferă acest loc extraordinar!
g_zl78pqeo1infev9mur3dsm22s.jpg
g_5izg6blb7m15icu45he0ehw4c.jpg
g_2sekq6vju2t4h3lp41gh15p2n.jpg
g_6i2lcnhplahj9nboibm9v8e0l.jpg
g_zj9zvbre2cg5u43vbkr73rdw5.jpg
g_fl0xx13606plxgt5rtdifdp0z.jpg
g_4s43aib7tmiyvglrni4v6oubo.jpg
g_q3hqiengf7ngsrqruxnjbe1yi.jpg
g_jnvzd0h77fo4q2k5x2z23sanz.jpg
g_5193opgkwpt3x0ys9hhvf4d3a.jpg
g_sb26sxos3cfxcjqmpbagmmur0.jpg
g_56lrq68r6b54u2suhj4vyz4ha.jpg
g_egcfi6y8kuumlutvh69a6u9qv.jpg
g_a80sk77smjbusk3iv1tn3f4hx.jpg
g_3dax0sbc1q7pbya47ulued4a9.jpg
Social Media