JURASICA ADVENTURE PARK, JUDEȚUL CONSTANȚA
Jurasika Adventure Park Neptun: Cel mai mare parc tematic si educativ de dinozauri din Romania
42 dinozauri animatronici in marime naturala, cel mai mare parc gonflabil, expozitie de fosile
Situat in inima statiunii Neptun, Jurasica Adventure Park - cel mai mare parc tematic de dinozauri de pe litoralul romanesc, a devenit in doar trei ani de la deschidere un punct de referinta in peisajul turistic al Romaniei, atragand atentia si interesul turistilor din intreaga tara. Cu peste 210.000 de bilete vandute in sezoanele estivale, parcul a reusit sa ofere o experienta captivanta si educativa, recreand mediul preistoric al dinozaurilor.

Una dintre atractii este colectia de 42 de dinozauri animatronici raspanditi pe cele doua hectare ale parcului. Aceste replici la scara naturala sunt incredibil de realiste, cu detalii meticulos lucrate care simuleaza miscarile dinozaurilor, ragetele lor feroce si chiar obiceiurile de hranire. Pentru o experienta interactiva, parcul ofera diverse activitati potrivite pentru toate grupurile de varsta. Vizitatorii pot participa la ateliere de pictura, vanatori de comori, ateliere de stiinta. Copiii se pot bucura, de asemenea, de zone de joaca tematice cu dinozauri, tobogane si jocuri interactive care imbina distractia cu invatarea.

Printr-o colectie impresionanta de 42 de dinozauri animatronici la scara naturala, Jurasica Adventure Park a devenit o destinatie turistica de referinta, atragand un numar mare de vizitatori din toate colturile tarii. Cu un reach de peste 7 milioane in retelele sociale, parcul a reusit sa promoveze turismul romanesc la nivel national, atragand sute de elevi si profesori in excursii educative si fiind recomandat de mii de parinti pentru vacantele lor. De asemenea, parcul s-a bucurat de parteneriate strategice de PR cu Radio Kiss FM, Litoralul Marii Negre, Pro TV (emisiunea Visuri la Cheie), Antena 1 (emisiunea Serviti, va rog!).

In plus, angajamentul parcului fata de comunitate se reflecta in politica sa de a oferi acces gratuit copiilor cu dizabilitati si celor afectati de cancer, contribuind la crearea unei societati mai incluzive si mai solida.

Construit pe trei elemente definitorii, Jurasica Adventure Park le aduce tuturor vizitatorilor sai oportunitatea de a se bucura de o experienta de neuitat:

Explorare alaturi de copii
- 42 de dinozauri animatronici in marime naturala, reprezentand specii diverse de pe 6 continente
- O expozitie fascinanta de fosile

Aventura pentru cei mici si mari
- 12 complexe gonflabile cu tematica de dinozauri
- Evenimente saptamanale cu invitati speciali si animatori
- Jocuri dinamice pentru copii de toate varstele, stimuland creativitatea si spiritul competitiv

Relaxare
- O oaza de liniste in mijlocul naturii, aproape de marea Marii Negre.
- Zona de Food Court si cafenea in aer liber, pentru a savura delicatese culinare si a petrece timp placut in familie.
- Magazin de suveniruri, unde vizitatorii pot lua cu ei amintiri tangibile din aventura dinozaurilor.
g_9rddxd49mklw7u7p3qhhhxmyh.jpg
g_b0rvb051mvbc61v3tzyus3wbi.jpg
g_g4ta7kdsgawoqe9xzer6x8gto.jpg
g_5p6t2y0j2j3q7qb12jv2bjx55.jpg
g_pwsckmxkwrl7arhsd96t0107m.jpg
g_y37mge0agshvngr9oazumm1no.jpg
g_pyj0a39zl4n85p8r3jw4oux8i.jpg
g_hwwthojn3d9a5v1ea0hdv8ihh.jpg
g_vmxmxrttwg1dzyd7ex0qi3rcd.jpg
g_7ixyr5jjg5mk8jt6bdg480kc2.jpg
g_gedu4vj753alr3jif9bwplw2q.jpg
g_28wxr5bsqgktk7n50caiuhcjq.jpg
Social Media