DINOSAUR WORLD TRANSYLVANIA, JUDEȚ HUNEDOARA
Dinosaur World Transylvania
Bine ați venit la Dinosaur World Transylvania! Suntem o destinație fascinantă pentru toți cei dornici să exploreze și să se bucure de aventură în mijlocul naturii! Avem o lume impresionantă a dinozaurilor pentru pasionații de istorie naturală. Pentru cei în căutare de senzații tari, avem activități palpitante, de la interacțiunea cu animale fermecătoare la jocuri de tip "Survivor", tobogane gonflabile și tauri rodeo. Și pentru cei mici, am amenajat locuri speciale cu nisip și jocuri care aduc aminte de copilărie. În incinta parcului găsiți și o firigolă pentru evenimente speciale și Stana Iancului pentru delicii tradiționale. După o zi plină, vă puteți relaxa la restaurantul nostru și savura preparate autentice din produse locale. Suntem în plină dezvoltare și transformare, dorind să devenim un colț de rai în mijlocul naturii. Vă așteptăm cu brațele deschise pentru o experiență de neuitat la Dinosaur World Transylvania!
Bine ați venit la Dinosaur World Transylvania, o destinație fascinantă pentru toți cei dornici să exploreze și să se bucure de aventură în mijlocul naturii! Ne mândrim cu promisiunea de a oferi o experiență completă, adaptată tuturor gusturilor și vârstelor.

Pentru cei pasionați de istoria naturală, vă așteaptă o lume impresionantă a dinozaurilor, unde puteți învăța mai multe despre aceste creaturi uimitoare și fascinante care au dominat Pământul în timpurile străvechi.

Pentru cei în căutare de aventură și senzații tari, avem o varietate de activități palpitante. De la interacțiunea cu animale fermecătoare de pe ferma noastră - de la bizoni americani, măgari și cai, până la plimbări călare, vă garantăm că veți avea parte de senzații memorabile.

În plus, puteți participa la o mulțime de jocuri de tip "Survivor", care vă vor testa abilitățile de supraviețuire și spiritul de echipă. De asemenea, vă așteaptă tobogane gonflabile și tauri rodeo pentru a adăuga și mai multă distracție și aventură experienței voastre la Dinosaur World Transylvania.

Pentru cei mici, am amenajat locuri speciale cu nisip și jocuri care aduc aminte de copilărie, oferindu-le momente de distracție și bucurie într-un mediu sigur și plăcut.

În incinta parcului, veți găsi și o firigolă, o sală de evenimente perfectă pentru zile onomastice, team building-uri sau orice alt eveniment special. De asemenea, vă invităm să vizitați Stana Iancului, unde veți putea savura produse tradiționale din carne de miel, balmos, visli de oaie, brânză și caș proaspăt, tocană de miel, ciorbă de miel, sloi de oaie, mămăligă cu brânză, mămăligă cu lapte, bulz, platouri reci și plăcinte pădurenești.

După o zi plină de aventură și distracție, vă invităm să vă relaxați la restaurantul nostru. Aici veți putea savura preparate autentice și tradiționale din produse locale, pregătite cu pasiune și atenție la detalii. De asemenea, puteți savura un pastrav proaspăt crescut în cea mai curată apă care vine din izvoarele Retezatului, Râul Sibisel.

Suntem mândri să vă anunțăm că Dinosaur World Transylvania este în plină dezvoltare și transformare, cu scopul de a deveni un adevărat colț de rai în mijlocul naturii. Fiecare vizitator va simți că se întoarce într-o epocă fascinantă și plină de mistere.

Nu uitați să vă fotografiați călare pe dinosaurii în mărime naturală, o experiență unică și diferită față de alte parcuri de dinozauri, și să vizitați colecția noastră de ouă de dinozauri.

Vă invităm să ne vizitați și să vă bucurați de atmosfera unică și de activitățile noastre variate. Dinosaur World Transylvania vă așteaptă cu brațele deschise pentru a vă oferi o experiență de neuitat în mijlocul unei naturi de poveste. Alăturați-vă nouă și îmbarcați-vă într-o călătorie extraordinară la Dinosaur World Transylvania, amplasat între satul Sânpetru (Comuna Sântămăria Orlea) și satul Sibișel (Comuna Râu de Mori), în județul Hunedoara. Aici, aventura începe cu fiecare pas pe care îl faceți!
g_ly42rwrymlvtl5h06jznectdo.jpg
g_0g8usqwvjwgcqmtlz8anp4wnw.jpg
g_nkf5f0qad2o6hm1acvowc1zgi.jpg
g_7yo8kh0s3dsl3ys8er2anktwz.jpg
g_suhwae02p842ixvnfkikasw6t.jpg
g_ykvfkqet65fzd0d22wq8v5spn.jpg
g_zpf3awsn47t0bfkhxm9nijuq3.jpg
g_9hw0c7moikn1p5no1rslsuyaq.jpg
g_xd5vnmhqoenmwvl4htjcs4iza.jpg
g_5mfys5qwpg63xb4qafwsw38w2.jpg
g_4v6rxwveswpgindx8xytclnkk.jpg
g_klqz268h2lc0jupgu0zeabp48.jpg
g_5hdyqd9tlnzvez4dddmzd6bt0.jpg
g_1xzoyvwsoldgo2ls6vy22n7uc.jpeg
g_wm9zi88dfq5wp523v31mb3gxu.jpg
Social Media