RESTAURANT ATRA DOFTANA, JUDEȚ PRAHOVA
Restaurnat Atra Doftana
Restaurantul de Destinatie ATRA, celebreaza toate bogatiile si aromele locale, intr-o manifestare culinara subtila si dramatica centrata pe GUST.

Restaurantul ATRA este o destinatie care atrage si fascineaza intr-o combinatie multisenzoriala uluitoare. La numai 90 de minute distanta de Bucuresti, ascuns pe malul lacului Paltinu, restaurantul ATRA este un loc de manifestare a respectului si pretuirii naturii si a gustului, este un spatiu de abandon total al simturilor. Natura este cea care ne ofera din abundenta ingredientele pe care Head Chef Ionut Gagiu le combina majestuos in preparatele sale. Ciuperci si fructe de padure proaspat culese din padure, branza si cascavea de la stanele din zona, peste de la pastravariile de pe rau, legume de la sateni sunt toate surse de inspiratie si unicitate pentru bucataria Atra. Restaurantul ATRA este o destinatie in sine, un loc in care primesti o experienta multisenzoriala in care GUSTUL este potentat de aerul pe care il RESPIRI si frumusetea pe care o SIMTI. Calitatea ingredientelor, ingeniozitatea combinarii acestora, tehnicile de gatit dar si servirea in anumite tipuri de farfurii si acompaniamentul unor vinuri alese, fac din restaurantul ATRA o experienta unica.
ATRA promoveaza o stare de rasfat care adreseaza toate simturile si pentru ca weekendurile sunt pentru delectare, fiecare sambata seara aduce un tribut experientelor unice prin cinele de fine dining & wine pairing. Head Chef Ionut Gagiu, somelierul casei Adrian Tertea si cramele invitate, pregatesc pentru aceste cine o desfasurare tulburatoare, in care aromele a 5 preparate surprinzatoare se impletesc cu vinuri de soi din Romania si Republica Moldova. In lumina blanda a semineului din restaurant, povestea emotiilor, a aromelor si a senzatiilor se transforma in amintiri de neuitat. Dupa aceste cine, incununarea starii de abandon se intampla sub cerul instelat, la caldura focului de tabara; vinul fiert sau digestivul (in functie de anotimp) dezleaga orice timiditate iar degustarea de cascavea din Valea Doftanei potenteaza starea de contopire cu locul. Credem in valorile romanesti si bogatia locului, a traditiilor din Valea Doftanei astfel ca si ATRA este un loc de manifestare a ceea ce are Romania mai bun si mai frumos de oferit.
g_vj07pfzl455bw28etuzsogwso.jpg
g_63didb1k08bgcdjmvp79q0son.jpg
g_7l6748rocsk2liabdqaz5bvce.jpg
g_tem1mopwrum5q5s4e6845bazd.jpg
g_35v2q84euzr5dhsw63mo5ijkj.jpg
g_w0jn19epuxen5cegqqllf2e3r.jpg
g_3v2lot2le3wlx36cs8m9f9xnj.jpg
g_65v5xy9gtkqnt71dhwoixhu1c.jpg
g_0uaq03s0bdeya98ffksrngopt.jpg
g_tnqvgrfchowzw0jb12vbrvbiv.jpg
g_mlegokzqm3i2buegjmx36yse3.jpg
g_ceigg1ylx6319379os2uskncs.jpg
g_az3upsmtsq1dj108ggntii71r.jpg
g_vb18vrw9qmrou6pp1gbpmf7zl.jpg
Social Media