ANA HOTELS POIANA BRAȘOV
Relaxare în mijlocul naturii, la Ana Hotels Poiana Brașov
Resort-ul Ana Hotels Poiana Brașov se remarcă prin locația sa unică în inima României, la baza masivului Postăvarul, oferind o experiență de neuitat într-un peisaj montan spectaculos. Situat în apropierea pârtiilor de schi și la o scurtă distanță de Castelul Bran și alte obiective turistice faimoase din Transilvania, complexul reprezintă destinația ideală pentru cei care caută o escapadă de lux.
Premiatul hotel de 4 stele - Ana Hotels Sport, cu cele 112 camere primitoare și apartamente elegante, oferă priveliști încântătoare asupra stațiunii și pădurii din apropiere. Cu o atmosferă chic, dar în același timp caldă și îmbietoare, hotelul este locația potrivită pentru o liniștită și relaxantă escapadă la munte.

Din același complex - Ana Hotels Bradul este un hotel de 4 stele, situat în mijlocul naturii, înconjurat de brazi, cu 59 de camere complet renovate în stilul unui splendid chalet, cu elemente de design fine care includ stejar masiv și marmură de Carrara.

Restaurantul complexului - Altitude, oferă un meniu divers cu influențe internaționale, precum și cele mai gustoase preparate tradiționale românești ce au la bază rețete autohtone din Transilvania, reinterpretate de Chefi cu pasiune. La finalul mesei, priveliștile senzaționale ale stațiunii Poiana Brașov, văzute de pe terasa restaurantului Altitude sau din centrul SPA, definitivează o experiență de neuitat.

Ana Spa este refugiul perfect pentru relaxare, cu piscină interioară, saune și laconium, jacuzzi interior, hot tub în aer liber, sală de fitness, precum și 8 cabinete de masaj. Kinetoterapeuții locației sunt pregătiți să ofere o experiență de wellness fără egal - mâini pricepute răsfăță trupul cu produse organice, îl vindecă prin terapii specializate și îi redau strălucirea prin ritualuri de înfrumusețare, remodelare sau reîntinerire. Cuplurile pot alege ritualuri de care să se bucure împreună, iar domnii pot opta pentru tratamente personalizate. Centrul SPA îmbină cu armonie designul contemporan cu esențe prețioase și atemporale precum piatra naturală, lemnul masiv și, desigur, sursa vieții – apa.

Cu numeroase facilități de agrement - centru SPA, Kids Club, loc de joacă exterior, școală de schi, centru închiriere echipamente de schi și biciclete, Ana Hotels Poiana Brașov se impune ca o alegere versatilă pentru toți oaspeții săi, indiferent de sezon, consolidându-și poziția ca destinație de referință în domeniul ospitalității leisure din România.

Complexul este o destinație potrivită și pentru cei care călătoresc în scop de business, dispunând de unul dintre cele mai vaste centre de evenimente din zonă, cu 11 săli de conferințe modulare, cu lumină naturală, pregatite pentru a acomoda până la 500 de participanți, cu dotări audio-video moderne, catering de excepție și echipe dedicate. Locația dispune și de stații de încărcare rapidă pentru mașinile electrice.

Cu fiecare oaspete, Ana Hotels Poiana Brașov reconfirmă angajamentul său față de calitate, transformând fiecare vizită într-un moment memorabil de relaxare.
g_u0ji6scno02rhqqng34g512yn.jpg
g_d2l3u3f3qo2ued8ve97cnslv0.jpg
g_yv0do0hbqcg5qnipb0sawxxmt.jpg
g_s45j5bmzye44ddb1pvett9113.jpg
g_g3wigl4k8qen6tokj6lekleiy.jpg
g_jjiin7hsvsxybal377t6ntak3.jpg
g_5huswaltia22bu380vkzndm3z.jpg
g_rphzphze5kbltzmc6glivoezf.jpg
g_at17db6939l65yaud6nldscbh.jpg
g_y6qjomglkchn6ouc70owiaf1r.jpg
g_iak9ie2ichuoqpjw5x8nfs0e7.jpg
g_fnko2qnp1cg92xts6kh2m2s15.jpg
g_jocfn31nmmeh2k12exbcgzn0i.jpg
Social Media