GREEN VILLAGE 4* RESORT
Green Village 4* Resort - Explorers only
Green Village 4* Resort, întins pe o suprafaţă de 30.000 de metri pătraţi, este locul în care visul unei vacanţe unice, pline de experienţe autentice în inima naturii, se materializează. Este un resort care susţine un mod de turism conştient, sustenabil, făcut cu maturitate.
Pentru Green Village, grija faţă de natură, oameni şi mediu şi atenţia la detalii sunt şi vor fi mereu o prioritate.
Experienţa Green Village 4* Ressort începe în Murighiol, de unde oaspeţii sunt preluaţi cu ambarcaţiunile Green Village, într-o primă excursie de aproximativ 60 de minute pe canalele pline de floră şi faună ale Deltei, către Resort.

Capacitatea de cazare a Resortului este formată din 89 de camere, apartamente şi penthouse-uri, fiecare dispunând de terasă şi vedere către lacurile și canalele Dunării. Vilele cu livinguri confortabile şi cotloane intime pentru recreere, mobilierul din bambus și finisajele atent alese compun cadrul perfect pentru relaxare.

Pentru că în Green Village 4* Resort atmosfera e mereu autentică, oaspeţii vor găsi împrejurul vilelor, pe salba de lacuri, câteva familii de rațe şi lebede care și-au făcut cuib, printre nuferi și stuf.

Facilităţile sunt multe și răspândite în tot resortul. De la piscina exterioară, ciubăre şi jacuzzi, la grădina organică, oaspeţii găsesc în curtea resortului la fiecare pas, un mod de a-şi petrece vacanța: restaurant, brasserie, centru de conferinţe, billiard, darts, ping-pong, volei şi fotbal pe nisip, cinematograf cu 2 săli acoperite şi cinematograf în aer liber (situat în campingul Green Dolphin), terasă, kids club şi magazin de suveniruri.

Cu o capacitate de 240 locuri, Waterlily Restaurant se ridică măiestuos pe 2 niveluri – terasele acoperite îi protejează pe oaspeţi de soare la prânz, iar spațiul interior îi primește pentru o cină elegantă. Aici cu toţii vor regăsi savoarea deliciilor tradiționale pescărești sau prospețimea preparatelor internaționale, în meniul lejer.

Ușor ascunsă de tranzitul natural prin resort, grădina organică se dezvăluie curioșilor după un portal de lemn pe care stă scris ”Grădina organică”. Parcelele de pământ sunt sădite cu semințe de legume și ierburi, pe care le folosim mai departe în prepararea mâncărurilor din restaurant sau braserie.

Turtle Kids, clubul copiilor activi și curioși – aici noi am conceput un spațiu de joacă și distracție, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Locul de joacă este compus dintr-un spaţiu interior de aproximativ 30 mp şi un ansamblu de joacă exterior, amplasat pe o pajişte cu multă iarbă, unde copii se pot juca în deplină siguranţă sub atenta privire a părinţilor, care se pot relaxa în spaţiul frumos amenajat în aproprierea acestora.

Marina Bay este un element esențial care ne detașează de alte unități de cazare din Delta Dunării – am construit un golf special pentru clienții noștri care vin cu bărcile personale în resort.

Arhitectura resortului păstrează caracterul local, iar materialele folosite la construcţia clădirilor sunt durabile și ecologice. Acoperişurile sunt făcute din stuf, după metode tradiţionale, ce caracterizează paradisul Deltei Dunării, acest tărâm unic de vacanță.

Lista proiectelor de sustenabilitate si a initiativelor eco-friendly este lungă, Green Village 4* Resort concentrându-se pe eficiența energetică prin montarea panourulor solare și a sistemelor de iluminat centralizat si cu senzori, pe gestionarea consumului de apă prin investițiile făcute în uzina de apă din Sfântu Gheorghe, pe gestionarea deșeurilor prin reciclare și colectare selectivă și prin eliminarea treptată a recipientelor de plastic comercializate și utilizate, pe angajamentul social față de comunitatea locală, prin angajarea localnicilor și prin programele de ajutorare a persoanelor vârstnice, a copiilor și a persoanelor cu dizabilități din comunitate, pe calitatea aerului prin investițiile făcute în echipamentele de bucătarie sau în ambarcațiuni.

Proiectele eco-friendly ale resortului se concentrează în același timp și pe controlul zgomotului, pe ecologizarea zonei de 4 ori pe an, pe plantarea de arbori și plante pentru a împiedica erodarea solului. În plus, peisajul și grădinile au fost îmbunătățite cu filozofia regenerării florei așa cum ar fi fost dacă zona ar fi rămas neatinsă. Toate vilele au fost proiectate pentru a profita de răcirea pasivă și cu acoperișuri proeminente pentru a crea umbră.
g_6gjo8r3a5l3yeulmibgiuf86q.jpg
g_o05jb6w75jgb6o6cnmx7qkyle.jpg
g_i384h0ke74ks4lqdzsphre5qj.jpg
g_y4p5bcz8yldb86loqzttzqo5w.jpg
g_t9923svr5g95f5sgm58ezqef0.jpg
g_ylzrm1mlzojpixly0uobsxs7e.jpg
g_g0jv1glr08zg8sfb66hd7gs0z.jpg
g_6hwa9bz8bs0p91hgo4nzceqo9.jpg
g_yuwmd2mlcfrwci17wdt4klt3n.jpg
g_3flwwy9lpqzeu5ezchlxr2ny3.jpg
g_mhwqbhf1i8oc6qltbo4yjy7q2.jpg
g_d1jlqhrsp26pwazcpvjsxgyeo.jpg
g_e31cjp316qos40qunysnv5k2y.jpg
g_9huuaob4qnw124l7lj4ihi3fr.jpg
g_tuzw5aykm9iqssi2npge63n7k.jpg
Social Media