POSEIDON HOTEL & SPA 4*
Premium Family All Inclusive 4* - Timp de calitate împreună cu familia ta!
Modernizat și reintrodus în circuitul turistic în vara anului 2020 din dorința de a oferi oaspeților grupului Cohotels conceptul de Premium All Inclusive*, Poseidon Hotel & Spa se remarcă prin diversitatea și calitatea serviciilor oferite în mod special familiilor cu copii. Amplasat pe plajă, înconjurat de mare și lacuri, îmbină un design inspirat din arhitectura navala cu o priveliște panoramică uluitoare asupra Marii Negre și a reliefului înconjurator precum padurea Comorova, lacurile Jupiter și Neptun, până la orizont. Poseidon Hotel & Spa 4 răsfață oaspeții săi cu cel mai complex pachet de servicii, începând cu confortul și varietatea culinară, programul de activități zilnic pentru copii și pentru toată familia, continuând cu divertismentul cultural și muzical live, culminănd cu activitățiile în aer liber precum Galaxy Water Park, parc de aventura si celebrul parc de distracții Baby Land. Timpul de calitate petrecut în familie este perla vacanței de vară Family All Inclusive!
Poseidon Hotel & Spa 4* oferă pachetul turistic integrat ideal pentru familiile cu copii, atât privind raportul calitate preț cât și prin numeroasele opțiuni de petrecere a timpului liber. Confortul sporit și priveliștea uluitoare către Marea Neagră te cuceresc de la intrarea în hotel iar calitatea serviciilor, multitudinea acestora, precum și grija către oaspeți, te vor îndemna sa devii clientul nostru fidel. Mesele și gustările de tip bufet te îmbie datorită diversificării de texturi și culori și a calității ingredientelor folosite, pe când cele 4 bar-uri îțî oferă întreaga gamă de băuturi atent selectată din brand-urile premium internaționale. O pizza caldă, coaptă pe vatră chiar în fața ta, nu lipsește din meniul zilnic. Copiii beneficiază de un loc special în grupul Cohotels, de care Posedon Hotel & Spa 4* aparține: 1-2 copii cu vârstă între 0-7 ani beneficiază de pachetul All Inclusive gratuit, cu 1 pat suplimentar/camera inclus. Desigur, cei mai mici sunt și cei care se bucură cel mai mult de diversitatea de activități zilnice care le sunt destinate: acces zilnic la Galaxy Water Park, galaxia acvatica marca Cohotels și la parcul de distracții Baby Land (2000 mp de jocuri gonflabile, animație, ateliere, mascote, piese de teatru pentru copii, petreceri tematice, parade etc.) sau activitățiile matinale de la locul de joacă de pe plajă și din grădinița hotelului cu program gratuit de baby-sitting. Desigur și accesul la parcul de aventură, spectacolele incluse la Teatrul de Vară Jupiter și seriile târzii petrecute la DJ & Live Music Club by Cohotels te invită să petreci doar timp de calitate împreună cu familia ta. Poseidon Hotel & Spa are câte un as în mânecă pentru toata familia, atât pentru cei mai activi și aventuroși membri, cât și pentru cei mai liniștiți care vor poate doar să se bucure de atmosfera plăcută de pe plajă (2 șezlonguri incluse/cameră), sau de o după amiază la piscina cu vedere spre mare și de ce nu, de un masaj sau o saună la spa-ul complexului.
Noutatea Cohotels a anului 2024 este deschiderea centrului Galaxy Swim & Spa care va oferi oaspeților hotelului Poseidon posibilitatea de a beneficia de piscina interioara semiolimpică și de proceduri terapeutice chiar și atunci când vremea va fi potrivnică.
Cert este că după o zi plină de activități, toată familia se poate reuni la cină, unde seară de seară va putea asista la un spectacol muzical live pe cinste, cu momente de dans, de haz, de magie și artiști de înaltă calitate. Ca orice resort care se respectă, Poseidon Hotel & Spa oferă și opțiunea unei seri intime la unul din restaurantele à-la-carte cu specific pescăresc sau italienesc.
Poseidon Hotel & Spa oferă servicii complete chiar și pentru orice tip de evenimente: în familie, corporate, team-building, conferințe, datorită diversității serviciilor oferite, atenției la detalii, calității produselor puse la dispoziție cu orice ocazie și pasiunii cu care echipa Cohotels se dedică oaspeților săi și artei ospitalității.
g_wevyzvhaws0js3yn5tuln8xg1.jpg
g_jlunq34majibwp1ehu7pb44mv.jpg
g_ggt44ki9d31y14yznir1822tx.jpg
g_x1w11h7euofem56utj0q98yso.jpg
g_r17vv2z9mmwv7rh0xxs908fot.jpg
g_ieop88krgx30nlq5bye10d402.jpg
g_li3hyzky1ak1dysz50enfc1dx.jpg
g_79rb7xi7sigz3auz5v4uepghg.jpg
g_zbx7y7hotnhqjnoljcchx7keb.jpg
g_e3bmq0z1ozwd2pd861rpcifoa.jpg
g_r1jbxgn3ylk28tht1f69xhekz.jpg
g_q538mjt46vy39txs84l6wjpr0.jpg
Social Media