ZAGA ZAGA
Zaga Zaga Sat - un tărâm de poveste, un loc binecuvântat
La întâlnirea dintre județele Vrancea și Galați, pe o suprafață de peste 82 de hectare, a luat naștere un loc binecuvântat: Zaga Zaga – o oază de relaxare și reconectare, un tărâm care merită vizitat și descoperit.
Unic în România, satul de vacanță Zaga Zaga se remarcă prin peisaje spectaculoase, unități de cazare diverse și inedite, multiple activități de petrecere a timpului în mijlocul naturii, dar și printr-un anume fel de a te raporta la timp și la viață – filosofie pe care cei care aleg să petreacă fie și câteva zile aici o pot trăi și simți. Creat aproape de la zero, într-o regiune geografică total atipică pentru cadrul care încântă astăzi privitorii, Zaga Zaga Sat mai este cunoscut și ca „Delta Siretului”.
An de an, cu fiecare sezon, Zaga Zaga devine un loc emblematic pentru turismul din România și nu încetează să surprindă și să încânte. Este un altfel de sat, un sat de vacanță care ne invită să pășim în lumea sa fascinantă, unde timpul pare să se oprească pentru a ne oferi clipe de bucurie, confort și relaxare.
Zaga Zaga este o afacere de familie a cărei poveste a început în 2010, atunci când s-au pus bazele Fermei de păstrăvi și sturioni. Această perioadă inițială a fost cea care le-a dat avântul gazdelor să viseze că pot contribui la crearea unui loc special, care să fie în armonie cu natura și care să ofere experiențe memorabile celor care vor alege să-l descopere. După ani de muncă, provocări și investiții, în 2018 a fost inaugurată zona de ospitalitate. De atunci, locul se dezvoltă constant, capacitatea de cazare a crescut, iar experiențele oferite s-au diversificat de la sezon la sezon.
În prezent, oaspeții au posibilitatea să se bucure de o mare varietate de activități recreative: plimbări cu barca pe canale, aventura parc, plimbări cu bicicletele, tenis, vizitarea C.A.P. Zaga Zaga (livadă & fermă de animale), pădurea de căprioare, pescuit sportiv (Catch & Release - exclusiv pentru oaspeții cazați), cea mai mare piscină exterioară încălzită din județul Vrancea, diverse festivaluri și concerte organizate în Vamă - o zonă dedicată pentru astfel de evenimente în aer liber, delectarea cu preparate delicioase în cadrul celor două restaurante: „La Iaz” & „Cherhanaua plutitoare”. Există inclusiv o zonă dedicată evenimentelor private și celor business.
În ceea ce privește unitățile de cazare disponibile, există și aici o multitudine de opțiuni: Bungalouri, Bungalouri Vama, Case plutitoare, Case în copac, Case cu ciubăr, Bungalourile „Visul Pescarului”, Casa de pe insulă, Casa de la fermă, zona de glamping (cu corturile deluxe și cele de tip iurtă – acolo unde se întâmplă lucruri magice pentru cei mici, în cadrul Taberelor de vară JOY by Zaga Zaga).
Zaga Zaga este mai mult decât o destinație turistică – poate fi o experiență de viață, o călătorie către sine, o invitație de a petrece timp de calitate alături de cei dragi, o declarație de (re)întoarcere către frumusețea simplă și autentică a naturii. O oază de relaxare și reconectare, un tărâm care merită vizitat și descoperit.
g_od1i8tfh0h15qu7zokxage62a.jpg
g_tpt3p8noxwh0rhyvzrsulgqb3.jpg
g_3dk646hih7r8k0h7t874yqtoo.jpg
g_7iqaq59fjpecbwpjyia65j1nu.jpg
g_oeodlt35r6t6iwob0397elpx1.jpg
g_6qas110ad4dw6442sop7ojl5z.jpg
g_ys60gi6qo7zl8ax3gxus8b6xf.jpg
g_m4f2dkq0rky4n5xy8s6xbdtgf.jpg
g_lx67jnui19sitkbmhk4kjabvy.jpg
g_r7d1z339xvwc4o2sqshkeirlz.jpg
g_gyf4qj26518jqmcfvtx1k1jgo.jpg
g_qlfc55v01r74j1aedqlby0rzg.jpg
g_x3xqbqc1tv2p5vk3nmfe6dr2c.jpg
Social Media