TELEFERIC GRAND HOTEL
DESTINAȚIA TA SPECIALĂ DE RELAXARE, ÎN INIMA FRUMOASEI POIANA BRAȘOV
Recunoscut și premiat la nivel internațional, Teleferic Grand Hotel este locul unde natura se împletește armonios cu eleganța și serviciile de înaltă clasă.
Aici ai parte de o experiență unică de cazare care te va face să revii iar și iar.
La Teleferic Grand Hotel totul este gândit cu inima, construit din pasiune, pregătit cu atenție și suflet, acesta fiind de fapt secretul prestigiului nostru.
Vei descoperi asta în designul rafinat al camerelor, în eleganța restaurantelor cu specialitățile gastronomice pline de aromă și savoare, în aspectul profesional al sălilor de conferință, în zonele de spa gândite penrtu întreaga familie, precum și în spatiile de joacă pentru cei mici… și lista poate continua.
Suntem mereu bucuroși de oaspeți și te invităm la Teleferic Grand Hotel să trăiești una dintre cele mai frumoase experiențe ale tale!
Cu inima, Echipa TELEFERIC GRAND HOTEL
TELEFERIC GRAND HOTEL – TRĂIEȘTE LEGENDA!
Hotelul Teleferic din Poiana Braşov reprezintă întruchiparea unei legende a turismului românesc. Istoria sa de poveste începe după 1970, printr-o construcţie în stilul clasicelor hoteluri de munte europene, beneficiind de una dintre cele mai bune locații din Poiana Braşov. Poziţionat la baza pârtiei principale, lângă telecabină, hotelul denumit „Teleferic“ s-a dezvoltat rapid, fiind ajutat de priveliştea minunată, uşurinţa accesului la pârtii iarna, sau la trasee montane vara, şi mai ales de confortul oferit de un ansamblu hotelier primitor.

FIECARE VIZITĂ LA TELEFERIC GRAND HOTEL VA DEVENI O EXPERIENŢĂ UNICĂ
Teleferic Grand Hotel reuşeşte să încânte şi să surprindă încă de la intrarea în holul principal, datorită stilului arhitectural de interior, unde luxul se îmbină armonios cu autenticitatea specifică zonei de munte.
Cu un design tipic chaleturilor din Alpi, Teleferic Grand Hotel a fost special conceput pentru a crea experienţe de neuitat într-o atmosferă intimă, primitoare şi elegantă pe toată perioada sejurului petrecut alături de noi.
Teleferic Grand Hotel dispune de un total de 127 de camere şi apartamente premium. Dotările au fost atent gândite astfel încât să ofere tot confortul necesar pentru vacanţe reușite.
Mobilierul elegant, din lemn masiv, lambriul (folosit la placarea pereţilor), paturile confortabile, dotările moderne sunt completate în mod armonios de priveliştea montană încântătoare oferind în ansamblu o experienţă unică în orice anotimp.

RESTAURANTELE TELEFERIC GRAND HOTEL ÎNCÂNTĂ PRIN ȘARMUL LOR
Indiferent dacă doriţi o cină romantică la lumina lumânărilor, sărbătoriţi o aniversare sau doriţi să vă delectaţi cu mâncăruri rafinate şi băuturi fine, ambianţa restaurantelor garantează o experienţă deosebită.

CENTRUL SPA - STRĂLUCIRE, ECHILIBRU ŞI RELAXARE PURĂ
Centrul SPA de la Teleferic Grand Hotel este o arie strâns conectată cu natura și dedicată revitalizării, detoxifierii, sănătăţii și stării de bine, în orice anotimp.
Piscină interioară cu vedere înspre pădure și cele două jacuzzi exterioare, funcţionale chiar și în sezonul rece sunt vedetele Centrului SPA Teleferic
TRIPLETA de saune: uscată, umedă (hammam-ul) sau cu infraroşu, alături de zona de relaxare oferă liniștea și detașarea de stresul zilnic.
SPA JOURNEY - este spaţiul tratamentelor spa, a experienţelor senzoriale ce combină gesturi gentile și ingrediente naturale pentru rezultate excepţionale.

DISTRACŢIE PENTRU TOŢI
Sejurul la Teleferic Grand Hotel este o stare de bine atât pentru dumneavoastră
cât şi pentru copii. Micuţii vor evada în lumea magică și veselă specifică vârstei în spații special amenajate, în timp de dumneavoastră vă puteți bucura de farmecul zilelor de vacanţă.
g_3yah4wg3ahmw3w8fo72su3yj0.jpg
g_9ofyrpb0mar73m1lsiiq754wm.jpg
g_ps94f8nb7aw8otmf5wv2fyc40.jpg
g_moxt5kkszga9gw3o8st3hmjwd.jpg
g_611k87zewhbsjhsbrm6pd4gv4.jpg
g_2lrwamfv9iv0lgwpxq6eld13y.jpg
g_9ebz8bgljwx5y66rp099gkyo8.jpg
g_u8qj0hwceo8gag8dl0z4j1ai6.jpg
Social Media