CLUB VILA BRAN
Locul unde trebuie sa mergeti daca vreti sa va petreceti concediul la munte, in Romania.
Club Vila Bran este cu siguranță destinația perfectă pentru petrecerea concediului la munte în România! Aici veți găsi toate elementele necesare pentru a vă bucura de o experiență memorabilă și autentic românească, fără să regretați că nu ați ales să călătoriți în străinătate.
Povestea Club Vila Bran a inceput acum 29 ani....pe 17 iulie cu o "minuta".

Cu plaiurile sale întinse pe o suprafata de aprox. 120.000 mp precum poveștile din cărțile de odinioară, acest complex turistic se ridică ca o oază de farmec și recreere în inima naturii. Cu cele 13 vile ce se pierd printre copaci și verdeață, fiecare adăpostind mistere și povești, precum celebra "Casuța Scufiței Roșii" sau "Casuța lui Bambi", oaspeții sunt invitați să pășească în lumi magice și să se bucure de confortul autentic.

În centrul acestui paradis rural se află un restaurant cu specific stana ce pare rupt din paginile unei povestiri, cu pereți încrustați de lemn, doua seminee suspendate, fantana interioara si un spatiu amenajat ca o pestera. De aici, priveliștea își întinde brațele spre Castelul Bran și munții măreților Piatra Craiului și Bucegi, oferind un cadru irezistibil pentru orice masă. Iar serile, cu focuri de tabără care dansează sub cerul înstelat, acompaniate de muzică folk și povești încântătoare, aduc un strop de vraja și bucurie în inimile oaspeților, completând astfel experiența de neuitat în acest colț de rai al naturii și al tradiției românești.

În inima acestui paradis turistic se desfășoară o varietate impresionantă de facilități, fiecare creată pentru a oferi o experiență de neuitat oaspeților:
Piscine și SPA:
- Piscină exterioară încălzită, dedicată copiilor, echipată cu instalații de joacă, pentru a le oferi acestora momente de distracție și siguranță în timpul verii.
- Piscină exterioară încălzită pentru adulți, înconjurată de jacuzzi-uri și un centru SPA complet, ce include saună umedă și uscată și o camera de relaxare, pentru a oferi momente de răsfăț și relaxare.
- Complex SPA și Piscină Interioară: cuprinde o piscină interioară elegantă, cu două jacuzzi-uri, saună umedă și uscată, precum și o salină incalzită la 40 de grade, pentru o experiență de relaxare profundă. Piscină interioară special dedicată bebelușilor, pentru a le oferi acestora o experiență confortabilă și plăcută în apă. Un loc de joacă amenajat pentru copii și o sală de fitness, pentru a încuraja un stil de viață activ și sănătos.

Activități și Divertisment:
- O sală de teatru, unde oaspeții pot participa la spectacole captivante și recitaluri pline de farmec.
- Sala de jocuri oferă o gamă variată de distracții pentru a răsfăța copiii și adulții deopotrivă.
- Trei mini-terenuri pentru tenis și fotbal, un teren de tenis acoperit și o sală de squash, pentru pasionații de sport.
- Pista de alergare oferă o oportunitate perfectă pentru cei ce doresc să facă exerciții în aer liber.
- Ferma animalelor este locul perfect pentru a interacționa cu animalele fermecătoare și pentru a experimenta viața la țară.
- Parcul natural te îmbie cu pomii săi fructiferi, hamacele și băncuțele, în timp ce cerbul îți oferă ocazia de a te conecta cu natura într-un mod unic.

Valea cu Povești:
Un colț de poveste, unde oaspeții pot descoperi casele fermecate ale unor personaje îndrăgite din basmele clasice, precum "Casuța Albei ca Zăpada" sau "Casuța lui Mos Crăciun", transformând experiența lor într-o aventură magică și plină de surprize.

Cu peisaje de poveste, Clubul Vila Bran vă întâmpină cu brațele deschise pentru a vă oferi un concediu de neuitat. Indiferent dacă sunteți în căutarea relaxării la marginea unei piscine încălzite, aventurii pe traseele montane sau pur și simplu doriți să vă bucurați de atmosfera liniștită și rustică a zonei, aici veți găsi tot ce vă doriți.
Așadar, nu ezitați să alegeți Clubul Vila Bran pentru petrecerea concediului la munte în România. Vă veți întoarce acasă cu amintiri de neuitat și cu inima plină de bucurie și satisfacție că ați ales să vă bucurați de frumusețile țării noastre minunate!
g_1erxstsx2uhb5bffgeclrnmic.jpg
g_73f3304ly3xd7aczauy1i59mh.jpg
g_ciy0659jkz6zky5fydponkxu9.jpg
g_vm0bi3hcs9xl19kd0hk6s1w4o.jpg
g_u97941mkp7g7pc9ckpz0a6q7a.jpg
g_iwimbut7nlrd5kmxipff379mi.jpg
g_y957qnarlq8tbbwi7dib5c96c.jpg
g_890a197osnu74kyojbi2n1aom.jpg
g_e99suwnkrtwkx3dwupkeg765b.jpg
g_clhocbswmxup4tbilrjcvb8qa.jpg
g_dnsia0mqe69n8bypscv08u9wl.jpg
g_owriyd75u8w4ulg5jz46xkwy8.jpg
g_k64azpz9u71ao1tyr46sxikv5.jpg
g_wn50iwbgwn334ar0uvxhjhn4h.jpg
Social Media