MUZEUL RECORDURILOR ROMÂNEȘTI
Muzeul Recordurilor Românești®, locul care te uimește în București
Muzeul Recordurilor Românești® este o experiență turistică remarcabilă care pune Bucureștiul pe harta lumii! Este locul care găzduiește 7 colecții certificate ca recorduri mondiale de Guinness World Records și 11 recorduri acreditate de Fundația Rezultate Remarcabile Românești. În inima Bucureștiului sunt cele mai mari colecții din lume de: tirbușoane, fiare de călcat, suporturi de fier de călcat sau obiecte cu tema florii de colț. Tot aici găsiți și unele dintre cele mai mari colecții din Europa de piese filatelice, aparate de fotografiat, dispozitive muzicale, mașini de scris, de calcul, telefoane, lămpi, microscoape și altele. O diversitate de colecții private care ar putea părea banale, dar pe care le poți descoperi în diferite feluri, care mai de care mai artistice sau mai relevante pentru a înțelege evoluția și inovația în istoria omenirii. Muzeul Recordurilor Românești® este genul de loc pe care cuvintele nu-l pot cuprinde, dar care are garantat acel efect de ”wow" !
Muzeul Recordurilor Românești®este o experiență turistică remarcabilă care pune Bucureștiul pe harta lumii! Este locul care găzduiește 7 colecții certificate ca recorduri mondiale de Guinness World Records și 11 recorduri acreditate de Fundația Rezultate Remarcabile Românești.
Nu mică le este mirarea vizitatorilor când descoperă că în inima Bucureștiului sunt cele mai mari colecții din lume de: tirbușoane, fiare de călcat, suporturi de fier de călcat sau obiecte cu tema florii de colț. Tot aici găsiți cel important tirbușon istoric, vândut vreodată la o licitație publică, dar și unele dintre cele mai mari colecții din Europa de piese filatelice, aparate de fotografiat, dispozitivele muzicale, mașini de scris, de calcul, telefoane, lămpi, microscoape și altele. O diversitate uimitoare de colecții private care uimesc prin faptul că reunesc obiecte care ar putea părea banale, dar pe care le poți descoperi în diferite feluri, care mai de care mai artistice sau mai relevante pentru a înțelege evoluția și inovația în istoria omenirii. Muzeul Recordurilor Românești® este genul de loc pe care cuvintele nu-l pot cuprinde, dar care are garantat acel efect de ”wow, nu credeam că exisă așa ceva!”. Un wow pe care l-am auzit de aproximativ 3000 de ori, de la cei peste 3000 de vizitatori români care au ajuns la noi în ultimii 2 ani.
În ultimii 10 ani am realizat sute de tururi ghidate, am organizat 6 evenimente internaționale, am avut peste 6000 de vizitatori străini, am participat la două ediții Noaptea Muzeelor și la competiția Destinația Anului 2023.
Muzeul Recordurilor Românești® se află pe strada Parfumului la nr 25 și poate fi vizitat doar doar în cadrul evenimentelor periodice pe care le organizăm (evenimente tematice, culturale, proiecții de film, degustări de vin) sau în vizite de grup programate.
g_1b0hoqjdyb2x7udvee56bf1xb.jpg
g_mysqmf60bakxwboihksod6xb5.jpg
g_dzczqswtkzhb96iopd0x7sf8d.jpg
g_t4q4qieagrqkkshch85jiw1l1.jpg
g_d06r695h44j9qddng359oy3dx.jpg
g_xdmt47vjynv11i08593wkc6l6.jpg
g_9dtgbie9orgz87p2lsx7zg78x.jpg
g_lizaezz1m3xk0muugs4vs1u4c.jpg
g_sl4tqqipvjnlw5echhe903t6n.jpg
g_b0oomkmhqw7978yl5kmz3yrfs.jpg
g_7iojassrgier5gm8c2f90bbts.jpg
Social Media