GURA HUMORULUI
Statiunea Turistica Gura Humorului
Statiunea turistică Gura Humorului îmbină armonios tradiția cu modernitatea, oferind vizitatorilor săi o experiență autentică și memorabilă. Pe lângă bogăția culturală și naturală, Gura Humorului este și un paradis pentru iubitorii de aventură și sporturi în aer liber. Cu numeroase activități disponibile, precum inot, tiroliană, schi, snowboard, bicicleta, stațiunea oferă senzații tari și momente de distracție pentru toți cei dornici de adrenalină.
În plus, orașul dispune de facilități moderne pentru cazare, relaxare și recreere, inclusiv centre de wellness și spa-uri, unde turiștii se pot răsfăța și își pot reîncărca bateriile într-un mediu plin de confort și lux.
Pentru cei dornici să descopere cultura și tradițiile locale, Gura Humorului este punctul ideal de plecare. Muzeul Obiceiurilor Populare din Bucovina este o incursiune fascinantă în istoria și tradițiile autentice ale locuitorilor acestei regiuni. Mănăstirile și monumentele istorice din apropiere, precum Mănăstirea Voroneț și Mănăstirea Humorului, atrag anual numeroși turiști din întreaga lume.
Pentru cei pasionați de gastronomie, Gura Humorului își întâmpină oaspeții cu o varietate de restaurante și terase care servesc delicii locale și internaționale, preparate cu ingrediente proaspete și autentice.
În concluzie, Gura Humorului este o stațiune turistică fascinantă care oferă o combinație unică de atracții culturale, naturale și recreative, perfectă pentru o escapadă memorabilă în mijlocul frumuseții autentice a Bucovinei.
𝐏𝐀𝐑𝐂𝐔𝐋 𝐅𝐀𝐍𝐓𝐀𝐍𝐈𝐈
În centrul parcului se ridică cu mândrie o fantană arteziană muzicală, înaltă de 30 de metri, care îți încântă ochii cu jocul său de apă și lumina. Fiecare zi aduce cu sine un gen muzical diferit, astfel încât turistii se pot bucura de experiente diferite - de la jazz și blues la rock, pop sau chiar simfonii clasice. Parcul ofera o pista specială pentru copiii pasionați de skateboard precum si o frumoasă zona de promenadă, unde oamenii se pot plimba în voie, să se relaxeze și să se bucure de frumusețea naturii înconjurătoare. Cu alei îngrijite, această zonă este ideală pentru a scăpa de agitația orașului și a te conecta cu natura.

𝐌𝐄𝐆𝐀𝐓𝐈𝐑𝐎𝐋𝐈𝐀𝐍𝐀 𝐁𝐔𝐂𝐎𝐕𝐈𝐍𝐀
Cea mai lungă tiroliană din Europa, pentru cei dornici de senzații tari și aventură. Cu o lungime de peste 2 km și vederi spectaculoase asupra peisajului humorean, tiroliana oferă o experiență unică și palpitantă pentru toți cei curajoși care aleg să o încerce.

𝐏𝐀𝐑𝐂𝐔𝐋 𝐃𝐄 𝐀𝐆𝐑𝐄𝐌𝐄𝐍𝐓 𝐀𝐑𝐈𝐍𝐈𝐒̦
Complexul acvatic Arinis - Dispune de 3 bazine de înot, unul interior si doua exterioare cu apa incalzita precum și o zona de plaja. Oaspetii se pot bucura de doua saune si un ciubar cu apa fierbinte, complexul fiind locul ideal pentru petrecerea unei zile alături de familie și prieteni.
Escalada Parc - Pentru cei pasionați de sporturi extreme și aventură, Escalada Parc oferă oportunități de escaladă și cățărare într-un mediu sigur și controlat. Parcul dispune de trasee variate, potrivite pentru toate nivelurile de experiență, și este o destinație populară pentru cei care își doresc să experimenteze senzații noi și palpitante.
Terenuri de sport - Baza sportiva este o facilitățe impresionantă dedicată tenisului de camp, oferind un total de patru terenuri de tenis cu suprafață din zgură și două terenuri de antrenament.
Popicaria - Este un loc minunat pentru distracție și socializare în timp ce te bucuri de sportul de popice. Aceasta oferă două piste bine întreținute, unde poți să-ți îmbunătățești abilitățile sau să te distrezi in compania prietenilor. De asemenea, există o incapere destinata jocului de sah.
Alte atractii: Parcul Soarelui si Traseele Turistice Piatra Pinului si Piatra Soimului, tiroliana peste raul Moldova (150 m lungime), perete de catarat, salt de la inaltime, tir cu arcul, biciclete si karturi de agrement, padbol, tubing de vara, fitness in aer liber. Este un loc minunat pentru a te bucura de aerul curat și peisajele pitorești.

𝐓𝐄𝐋𝐄𝐒𝐂𝐀𝐔𝐍𝐔𝐋 𝐂𝐔 𝐓𝐔𝐑𝐍𝐔𝐋 𝐃𝐄 𝐎𝐁𝐒𝐄𝐑𝐕𝐀𝐑𝐄
Pentru cei care doresc să admire frumusețea peisajului de la înălțime, telescaunul cu turnul de observare sunt atracții de neratat. Telescaunul oferă o călătorie relaxantă până în vârful muntelui, iar turnul de observare oferă o panoramă magnifică asupra întregii regiuni, fiind locul perfect pentru a captura imagini impresionante și pentru a contempla frumusețea naturii.

𝐏𝐀𝐑𝐓𝐈𝐈𝐋𝐄 𝐃𝐄 𝐒𝐂𝐇𝐈 𝐒𝐎𝐈𝐌𝐔𝐋 𝐒𝐈 𝐏𝐈𝐒𝐓𝐀 𝐃𝐄 𝐓𝐔𝐁𝐈𝐍𝐆
Partia Soimul I (1478 metri lungime) oferă oportunități excelente pentru a îmbunătăți tehnicile de schi și pentru a experimenta senzații intense pe pârtii mai dificile. Partia Soimul II (600 metri lungime) cu o pantă ușor înclinată, cu o lățime generoasă și teren deschis, ofera o experiență sigură și confortabilă pentru cei care își dezvoltă abilitățile. Pista de tubing special amenajată, netedă și bine întreținută, este perfectă pentru coborârea pe colaci.

𝐏𝐀𝐑𝐂𝐔𝐋 𝐏𝐈𝐓𝐈𝐂𝐈𝐋𝐎𝐑
Un loc minunat pentru cei mici, Parcul Piticilor este amenajat special pentru a le oferi copiilor momente de distracție și aventură. Parcul include 5 casute tematice ingropate in pamant si inierbate, fiecare cu personaje si elemente tematice. Un altfel de spatiu de joaca sub forma de castel atrage atentia copiilor iar in imediata apropiere labirintul impresionant de verdeata ii indeamna la joaca.


g_h89ypmur81nzogw3rum39fljt.jpg
g_8x1o15v7nghtjb9ve9tfygq56.jpg
g_87znstw6myq0h6s4391eqym4v.jpeg
g_b51a8zurfzfpjn4edo33qi0xb.jpg
g_y3wh7xdscaccezue5b5lww7kj.jpg
g_gt33o0zwlf4q4nwxwhcctz1lf.jpg
g_uzsmox72rxyfxqxuhq1rfq5ff.jpg
g_7op5b9jjrndsh8hhqwsgjvlzo.jpg
g_2qentz4u3lte4nxjbjtlf60cp.jpg
g_c0rfpr42fcd7bjyx4q5hrb7qi.jpg
g_zjqzerr0rtnjs9v037le6192k.jpg
g_jmyje0x2bnekuy1c8kzgp810h.jpg
g_gnqmosguq19ywd58om9p3hu26.jpg
g_t1s4stchvtjmm3lx5fm3mwbq0.jpg
g_xuo8k2nvcdtka6xj8t8x02qeq.jpeg
Social Media