ATRA DOFTANA, JUDEȚ PRAHOVA
Atra Doftana
ATRA este o imersiune intr-o natura spectaculoasa, care se dezlantuie tulburator exact in punctul in care raul Doftana se varsa in lacul Paltinu. Conceptul architectural minimalist nu a deranjat natura ci s-a contopit cu ea, intr-o declaratie simpla si eleganta de comuniune si de punere reciproca in valoare. Cele 10 camere ale locatiei sunt intim ascunse in panta malului si permit vederea necenzurata asupra lacului prin geamurile largi si de pe terasa privata a fiecarei camere. Suprafata vitrata mare creaza impresia ca natura de afara se contopeste cu interiorul, intr-un pact de intimidate si frumusete. Tema naturii continua in fiecare camera printr-un design modern si un decor minimalist, care folosesc materiale naturale pentru a crea un spatiu confortabil, aerisit si relaxant. Viziunea arhitecturala este completata de trilogia senzoriala - SIMTE. RESPIRA. GUSTA - care defineste conceptul existential al ATRA.

Natura e generoasa in Valea Doftanei, la Atra. Muntii si dealurile, raul si lacul, toate impreuna, invita deopotriva la explorare (caiac, stand-up paddle, mountain bike, biciclete electrice) dar si relaxare (masaj, sauna, ateliere de arta).

Aflata la 90 de minute de Bucuresti, ATRA dezvaluie un spatiu versatil cu semineu si suprafata vitrata mare prin care se deschide, uluitoare, panorama lacului Paltinu, spatiu care se ransforma subtil si atent de la evenimente sofisticate la zone de lucru si creatie
Pierduta in natura, ATRA nu arata niciodata la fel, in fiecare anotimp natura si peisajul se transforma intr-o unicitate pe care vrei sa o revezi, sa o simti si in care vrei sa te lasi abandonat.
ATRA promoveaza o stare de rasfat care adreseaza toate simturile si pentru ca weekendurile sunt pentru delectare, fiecare sambata seara aduce un tribut experientelor unice prin cinele de fine dining & wine pairing. Head Chef Ionut Gagiu, somelierul casei Adrian Tertea si cramele invitate, pregatesc pentru aceste cine o desfasurare tulburatoare, in care aromele a 5 preparate surprinzatoare se impletesc cu vinuri de soi din Romania si Republica Moldova. In lumina blanda a semineului din restaurant, povestea emotiilor, a aromelor si a senzatiilor se transforma in amintiri de neuitat. Dupa aceste cine, incununarea starii de abandon se intampla sub cerul instelat, la caldura focului de tabara; vinul fiert sau digestivul (in functie de anotimp) dezleaga orice timiditate iar degustarea de cascavea din Valea Doftanei potenteaza starea de contopire cu locul. Credem in valorile romanesti si bogatia locului, a traditiilor din Valea Doftanei astfel ca si ATRA este un loc de manifestare a ceea ce are Romania mai bun si mai frumos de oferit.
g_1hwflplze57idy7jeqaf70zno.jpg
g_i42kb9xraf8z16gqy6mnbah1q.jpg
g_8toqw72sqmwqs3itfa3kpgg35.jpg
g_r00ax0tvx8tx4apdjykm2l5mb.jpg
g_7zap2hagcco1crr1x1zrpa83k.jpg
g_lw81f9nhylqq4wyzil7rgl2c0.jpg
g_0xk6uv32bxaw8hq51lha9xulz.jpg
g_epspxtybqv0qwdkifg4w51g4z.jpg
g_0sgacpizkhrlknsz7g3er7dwi.jpg
g_25hc2wdgqj90sq3ex9t10nveo.jpg
g_c4nqax4cpqgoivwz7xcdnb21n.jpg
g_bpaesei6b9a0wzoc8c585gqmj.jpg
g_nwg25v7ous8nsyk81t0a4o2if.jpg
g_mlqckycu3t0q0gbhklh6utt62.jpg
Social Media