VALEA CELOR XII, JUDEȚ NEAMȚ
Să nu uiți niciodată că în suflet și în imaginație se nasc cele mai frumoase basme cu zâne și balaur
Valea celor doisprezece este despre o intoarcere in timp, un timp unde fericirea venea din lucruri simple. Prin crearea acestui sat de vacanta,am dorit sa readucem in sufletele celor ce ne trec pragul si se cazeaza la noi, iubirea pentru natura, drag de traditiile ramase de la stramosii nostri.
Casutele noastre sunt construite toate manual, din materialele pe care natura ni le ofera: pamant, lemn si piatra. Sunt 100% eco, iluminate cu lumanari si iarna sunt incalzite de sobele pe lemne, oferind turistilor cazati la noi o experienta unica si inedita, ansamblul nostru turistic gazduind de la cei mai mici turisti pana la cei mai in varsta, alaturi de animalele de companie ale lor.
Legenda spune ca pe dealurile noastre traia un balaur cu 7 capete ce apăra Valea de pericole, dar era ajutat de cei 12 razboinici neînfricati ce isi aveau satul in această Vale.
Denumire cunoscuta astazi ca Valea celor XII.

Intr-un taram inconjurat de basme si povesti, am construit un satuc parca iesit din legenda noastra, cu case din pamant, lemn si piatra ce s-au cladit manual cu materialele oferite de Mama Natura.

Valea Celor Doisprezece este experienta traiului din vremurile strabunicilor, înconjurat de basme cu zane si balauri. Sa locuiesti, chiar si pentru o noapte, in casute din lut, fara electricitare, la gura sobei înseamnă sa aduci tribut oamenilor si timpurilor pe care societatea de astazi s-a cladit.

Am construit acest satuc cu grija fata de natura, drag de oameni si iubire pentru traditii. El este deschis atat pentru turisti ce se pot caza la noi,  cat si pt cei  care doresc doar sa ne viziteze
In Dobreni jud. Neamt, Romania.
Mica ferma de animalute reprezinta un plus de valoare autenticitatii si temei locului.
Experienta culinara se defineste prin produse gatite la foc de lemne, cu ingrediente naturale de la producatori locali.
Suntem axati pe turismul autentic și unic, prin care sa evidențiem căutarea și dorința de a oferi o experiență turistică aparte, diferită de cea obișnuită, concentrându-se pe autenticitate, individualitate și valorile ecologice.
g_r2wvuyter2m9p5u9e2zk3ncq5.jpg
g_fwf3uus92tw4mqhsozc0xhj4i.jpg
g_9wpvjw3a6t9wl8fj80skdn7y2.jpg
g_882q0wzwfmy8wfrq97jts1ghl.jpg
g_qz2q0a0q7i9j2miph36wfjolf.jpg
g_7ofx8tz02ki1nvkenr8wk15bl.jpg
g_ol6tgd4odoyvwxkeikpv7ss0g.jpg
g_uik407stmkcpd8rjfc3bddodt.jpg
g_rsoxavuxi2w993oqgw2a0qeea.jpg
g_wghnc6ebaayvuqa9gtjkvnmo9.jpg
g_25hrhta7qbjsbpjen4eq4mu2o.jpg
g_ix6qc7l53fo7p4xulj2guxzrl.jpg
g_17amxiwadv85hwj0pe1jcecjl.jpg
g_1vuzizzr3f7aom2xq348wsd2g.jpg
g_056niglbboad9bjhbsoah8kyy.jpg
Social Media