URSA MICA GLAMPING RESORT, JUDEȚ ARGEȘ
Ursa Mică Glamping Resort, experiență unică, exclusivistă, la 1250m, în munți, în Transilvania
Ursa Mică, unul dintre cele mai frumoase glampinguri din Europa și primul glamping din România deschis tot timpul anului, combină excelența în servicii cu confortul deplin și splendoarea munților Carpați.
Cuibărit între munți, la 1250m altitudine, pe o proprietate privată de 40.000mp, dar ușor accesibil, pe culoarul Rucăr-Bran, la porțile Transilvaniei, resortul propune o experiență multisenzorială, unică în inima naturii.
Situat între Regat și fostul Imperiu, în apropierea ultimelor păduri virgine din Europa și a Rezervației Piatra Craiului, între doi munți de legendă, Ursa Mică este locul perfect de unde să descoperi comorile ascunse ale României și să explorezi istoria, valorile culturale și gastronomice ale României.
Aici poți avea parte o leneveală monumentală la bungalow premium sau la glamtent sau poți alege o vacanță activă cu activități diverse practicate cu instructor autorizați.
Restaurantul Panoramic cu priveliște impresionantă, mâncare de la ferme autorizate dar și delicii internaționale reinterpretate, un bar premium, o zona SPA în aer liber cu 2 ciubere cu apă fierbinte și o saună estoniană oferă o experiență epică, exclusivista.
Ursa Mică, unul dintre cele mai frumoase glampinguri din Europa și primul glamping din România deschis tot timpul anului, combină excelența în servicii cu confortul deplin și splendoarea munților Carpați.
Cuibărit între munți, la 1250m altitudine, pe o proprietate privată de 40.000mp, dar ușor accesibil, pe culoarul Rucăr-Bran, la porțile Transilvaniei, resortul propune o experiență exclusivistă, multisenzorială, unică în inima naturii.
Situat între Regat și fostul Imperiu, în apropierea ultimelor păduri virgine din Europa și a Rezervației Piatra Craiului, între doi munți de legendă, Ursa Mică este locul perfect de unde să descoperi comorile ascunse ale României și să explorezi istoria, valorile culturale și gastronomice ale României.
Încă necontaminată de turism excesiv, zona în care ne aflăm, la granița satelor Ciocanu, Sirnea rămâne o expresie a legăturii fundamentale dintre oameni, animale și munți.
Aici, poți avea parte de o vacanță relaxantă, în liniștea satelor pitorești și în cel mai curat aer de la munte, cu cea mai impresionantă și instagramabila priveliște a munților Carpați și locul de unde poți vedea noaptea constelațiile cu ochiul liber.
Soarele răsare dinspre Masivul Bucegi și apune în silueta dantelată a Pietrei Craiului. Noaptea, între cele două masive, suntem doar noi și stelele. Ursa Mică este o invitație să privești natura la o altă rezoluție, o experiență prețioasă în inima naturii.
Ai la dispoziție experiențe de cazări deosebite pentru un somn deplin și liniștitor și o conectare deplină cu natura și cu cei dragi: GlamTent complet echipat și încălzit cu sobă pe lemne, situat pe o platforma de lemn sau bungalow premium, cu geam panoramic. Toate cazările au terasă proprie cu priveliște impresionantă la munții Piatra Craiului.
Spectacolul naturii rulează permanent: poți opta oricând pentru o leneveală monumentală pe terasă, la saună sau într-un ciubăr cu apă fierbinte.
Sau poți alege o vacanță activă cu activități diverse practicate cu instructorii noștri autorizați: escaladă, trekking și hiking, mountain- bike, electric bike, yoga, echitație.
Dacă te pasionează plantele medicinale și fructele de pădure, mergi la cules în jurul satelor Ciocanu și Șirnea sau poți admira fauna și flora locului. Uită-te după garofița Pietrei Craiului, iar dacă ai noroc poți vedea vulpițe, râsi sau capre negre.
Ursa Mică este punctul ideal de plecare pentru excursii de o zi în jurul pasului Rucăr- Bran, pentru vizitarea frumuseților din Transilvania dar și vizite la evenimente culturale sau monumente istorice din zona Transilvaniei și a Pietrei Craiului: Castelul Bran, întreg Parcul Național Piatra Craiului Peștera Dâmbovicioara, Cheile Dâmbovicioarei, Peștera Valea Cetății Râșnov, Cetatea Râșnov, Cheile Râșnoavei, Cheile Zărneștiului Dino Parc, Peștera Liliecilor și, Parcul Național Bucegi, satele tradițiionale românești Ciocanu, Șirnea, Peștera, Măgura; Poiana Brașov, Rezervația de urși de la Zărnești, Mânăstirea Nămăiești.
În jurul nostru au loc o mulțime de festivaluri la sfârșitul lunii octombrie : Focul Sîmedru, „Răvășitul Oilor”.
Restaurantul Panoramic cu arhitectură unică și priveliște impresionantă 360 grade la munții Bucegi și Piatră Craiului, este o perla gastronomică într-un decor idilic. Aici te vei bucura de o experiență culinară deosebită cu preparate de la ferme autorizate dar și de delicii internaționale reinterpretate, un bar premium și concerte sau evenimente în aer liber cum este cel de Perseide, totul pentru o experiență exclusivistă.
g_r3of5vu0o1n7p3gyrzb0mli6m.jpg
g_yvul907jh4pb95t2y4g2qddab.jpg
g_h174p06upapsbei68cap3jtct.jpg
g_azxmz3icafxovov5gc965muzw.jpg
g_ee24mr8iga4nsi8ckprgt34zz.jpg
g_7cmxevqf6ilopcm0bre217g9l.jpg
g_pzh86wdhgdv73z7p3juzsmr27.jpg
g_wfw1s99ok7si67vy9bcayau6o.jpg
g_kmmi30z35m6na9wms8spbnjuu.jpg
g_9cncbjood6ts135bdhf7hb657.jpg
g_utjbblavjaaccg5jzx0uv0grf.jpg
g_xx6vxu9f6s401d43myuklbwru.jpg
g_ynjyxqmthftc6ir7z8hfbxqn7.jpg
g_36hfq3ur60iuc34jotyheog3x.jpg
g_o7tj3m2hd6q8i82omlksi0vtf.jpg
Social Media