CONACU' BOIERULUI
Pensiune-Restaurant ca'n vremurile de-altădat'
Conacu' Boierului reprezintă o călătorie în timp, în care invităm oaspeții să retrăiască atmosfera nobilă a vremurilor de altădat'. Decorul tradițional, impecabil îmbinat cu confortul modern, creează o atmosferă autentică și fastuoasă. Amplasat într-o zonă pitorească cu numeroase atracții naturale și culturale, este punctul de plecare ideal pentru explorarea regiunii. Fidelizând un număr mare de turiști, inclusiv companii pentru evenimente de teambuilding, Conacu' Boierului a câștigat recunoaștere națională, evidențiindu-se și prin decorul său inspirat din arta tradițională românească. Cu un restaurant ce aduce gusturi autentice ale bucătăriei românești, și cu un palmares de premii și nominalizări, inclusiv la categorii care recunosc tradiția, este incontestabil, Conacu' Boierului reprezintă o destinație de neuitat pentru cei care caută o experiență autentic românească.
Conacu' Boierului reprezintă o călătorie în timp, în care invită oaspeții să retrăiască atmosfera nobilă a vremurilor de altădat'. Decorul tradițional, impecabil îmbinat cu confortul modern, creează o atmosferă autentică și fastuoasă. Amplasat într-o zonă pitorească cu numeroase atracții naturale și culturale, este punctul de plecare ideal pentru explorarea regiunii. Fidelizând un număr mare de turiști, inclusiv companii pentru evenimente de teambuilding, Conacu' Boierului a câștigat recunoaștere națională, evidențiindu-se și prin decorul său inspirat din arta tradițională românească. Cu un restaurant ce aduce gusturi autentice ale bucătăriei românești, și cu un palmares de premii și nominalizări, inclusiv la categorii care recunosc tradiția, este incontestabil, Conacu' Boierului reprezintă o destinație de neuitat pentru cei care caută o experiență autentic românească.

Conacu' Boierului reprezintă o invitație la a retrăi vremurile de altădat’, cu boieri și domnițe ce dormeau în așternuturi moi cu broderii de bumbac, se ospătau românește din blide de pământ și jucau hora cu patimă și foc, lăsând grijile la ușa conacului.
Decorul te transpune în viața simplă, dar nobilă din vechime, dar confortul nu face rabat la condițiile de lux, pentru că aici tradiţionalul se împletește armonios cu modernul.
Simți atunci când pășești în Conacu’ Boierului că ai intrat într-o lume de demult cu parfum de nou. Ești în Ponoarele, în Mehedințiul de sub munte!
Conacu' Boierului a fost inaugurat în 2016, iar de atunci am reușit să fidelizăm un număr mare de turiști care revin anual chiar dacă cei mai mulți parcurg sute de km pentru un sejur la Conac.
Pensiunea se află în mijlocul satului Ponoarele, la 2 pași de Podul lui Dumnezeu și de Peștera Ponoarele - monumente ale naturii, sau de lacul fantomă Zaton, de Pădurea de liliac unică în țară, ori de Cheile Băluței.
Mergând prin sat, turiștii simt și miros viața de la țară cu adevărat pentru că aici, la Ponoarele, țăranii încă lucrează pământul, cresc animalele și femeile cos ii populare printre treburile casnice. Zona încă păstrează o autenticitate nealterată.
Conacu' Boierului aduce prin definiție un tribut artei tradiționale românești. Dragostea pentru port popular a stat la baza decorării pensiunii. Camerele îmbracă motive tradiționale din toate zonele țării, pictate manual, iar fiecare dintre ele poartă denumirea unei zone a țării: Oltenia, Banat, Muntenia, Dobrogea, Bucovina, Moldova, Crișana, Maramureș, Vatra Dornei, Transilvania.
Restaurantul Conacului, de asemenea, readuce aminte multora de gustul copilăriei: turtă, bucături și cârnați la garniță, pastramă de oaie, coaste, papanași, plăcinte, zacuscă și multe alte preparate, toate pregătite cu migală în bucătăria restaurantului.
În ultimii ani am crescut mult și pe partea de teambuildinguri, printre companiile care organizează ședințe de lucru și de socializare la Conacu' Boierului fiind mari companii din domenii precum telefonie, asigurări, optometrie, auto, industria berii ș.a.m.d.
Mottoul nostru este " Pensiune-Restaurant ca'n vremurile de-altădat' " și credem că în cei 8 ani de când ușa Conacului s-a deschis pentru prima dată, am reușit să bucurăm multe inimi, să facem să tresară amintiri frumoase de demult, să creem deopotrivă amintiri de neuitat.


g_m3kuch0swjkj67affqdenglht.jpg
g_o2nibqi3i75phphunhoug1i3h.jpg
g_lo7l6b2jljxrhlxt9xyqe8z91.jpg
g_hdheskbme0jcs7urytpsptbif.jpg
g_kspy0oyf20l4ge0os8i654rr0.jpg
g_1y0tmai7t3uvc8slump2egbqn.jpg
g_kaizu8pbrbwytme3fv898j1al.jpg
g_yxpg6r3gz9e48esqocg2vejnq.jpg
g_8ufug5g0i5vwpjnnck5op1lwi.jpg
g_n8fhv0194lvwblp0br6eli1oz.jpg
g_8td6cwgcjmt3mmf89msahmrtn.jpg
g_qtjx1s2mhoauiy5x4fyueukz2.jpg
g_paa31touhu1svb4f6q10hbryd.jpg
g_ddxdc9bzw7x5ncupeyodtworq.jpg
g_32qg0qc1ixbs69vzfj9dc703y.jpg
Social Media